Logo gemeentenieuwsonline.nl
Stem op Alarmfase 3. (foto: Marije Meurs)
Stem op Alarmfase 3. (foto: Marije Meurs) (Foto: )

Stem op Alarmfase 3 bij Rabo ClubSupport

BEMMEL - Rabo ClubSupport is de nieuwe naam voor de Rabobank Clubkas Campagne. De uitvoering is echter hetzelfde. De Rabobank verdeelt een sponsorbedrag onder de deelnemende clubs. Hoeveel de clubs krijgen is afhankelijk van het aantal stemmen dat zij krijgen van de leden van de Rabobank.

Alarmfase 3 uit Bemmel is een enthousiast dweilorkest van zo’n 25 muzikanten die wekelijks repeteren in de Theaterkerk in Bemmel. De meeste energie krijgen zij van het geven van toffe optredens voor publiek. En laat dat er nou nét even niet in zitten. Geen optredens, geen inkomsten en uiteindelijk geen doel om naartoe te werken. Beetje sneu zijn ze wel, maar ze gaan zeker niet bij de pakken neer zitten!

Ze hebben hier iets op bedacht! De 1,5 meter sessies: Om het muzikale niveau op peil te houden en om een leuk project te hebben om aan te werken gaat Alarmfase 3 een aantal van haar nummers opnemen. Spannend, soms ietwat confronterend, maar vooral een mooie manier om in deze gekke tijden toch muziek te maken met elkaar en dit te delen met anderen. Hopelijk kunnen zij op deze manier wat muzikale vreugde de wereld in slingeren.

Géén stemcode meer nodig!

Alarmfase 3 kan uw stem tijdens RaboClubSupport goed gebruiken! Een bijdrage aan de kosten van deze professionele opnames komt zeer van pas. Dit jaar is het mogelijk om te stemmen via de Rabo-app of als je ingelogd bent op de website van Rabobank. Hiervoor is geen stemcode meer nodig. Stemmen kan van 5 - 25 oktober.

Meer berichten