Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Bekroond tot de nieuwe Mrs. Netherlands Universe Serina Bouwman gaat Nederland internationaal vertegenwoordigen

LINGEWAARD - Afgelopen zondag is Serina Bouwman, 28 jaar, uit Bemmel gekroond tot de nieuwe Mrs. Netherlands Universe 2020. Dit is een schoonheidsverkiezing voor dames vanaf 25 jaar of ouder, of vanaf 18 jaar en ouder die moeder en/of getrouwd zijn.

Tijdens dit traject heeft Serina verschillende media en catwalktrainingen gehad. Een Mrs. Netherlands Universe is niet alleen een mooie vrouw van de buitenkant, maar ook van de binnenkant. Daarbij is deze beauty ook nog eens een intelligente jonge, ondernemende vrouw.

Daarnaast heeft Serina zich ingezet voor het goede doel: stop domestic violence against women. Zij heeft verschillende inzamelingsacties georganiseerd en dit gedoneerd aan diverse blijf-van-mijn-lijfhuizen. Hier wilt ze mee door blijven gaan. Serina:” Het is zo belangrijk dat wij vrouwen elkaar steunen. Deze vrouwen hebben alles achter moeten laten en hebben juist onze steun hard nodig. Het wordt dan nog extra verdrietig als er kinderen bij zijn betrokken.’’

De komende tijd gaat deze nieuwe Mrs. Netherlands Universe Nederland internationaal vertegenwoordigen tegen liefst 90 landen. Serina: ‘’Het wordt een enorm spannende, drukke tijd. Naast dat ik internationaal ga ben ik ook mijn afstudeerscriptie aan het schrijven. Een echte uitdaging dus!’’

Willen jullie het avontuur van Serina blijven volgen. Volg haar dan op haar Serina- Mrs. Netherlands Universe 2020 Facebook pagina of op haar instagram account mrsnetherlandsuniverse2020. Denk je geschikt te zijn voor een leuke samenwerking, stuur gerust een bericht.

Meer berichten