Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuws van deBol Junior Avond-4-Daagse

BEMMEL - Weet je het nog? In mei zouden we allemaal meedoen met die zo gezellige Avond-4-Daagse van deBOL in Bemmel. Maar helaas... Die kon vanwege corona niet doorgaan.

Daarvoor in de plaats kwam de A4D At Home Edition! Heel veel kinderen hebben daar, vanuit hun eigen huis, samen met hun ouders of vriendjes en vriendinnetjes aan mee gedaan.

Het was vast heel gezellig om samen met papa en mama op pad te gaan, maar het was natuurlijk wel heel anders dan normaal; je moest inschrijven via de computer; er was geen startbureau; er werd ook geen officieel startschot gegeven; onderweg stonden geen mensen van de Geintrappers limonade of ander lekkers uit te delen en er was ook geen feestelijke intocht.
Maar... na vier dagen wandelen kreeg je wel de enige echte, zeer verdiende Avond-4-Daagse medaille en het wandeldiploma en kon je bij Eetwinkel Polly een heerlijk ijsje gaan eten!

De commissie van deBol die de A4D organiseert, hoopt dat ze in 2021 weer gewoon de enige echte deBol Junior Avond-4-Daagse kan organiseren! Van dinsdag 25 tot vrijdag 28 mei maken we er in Bemmel weer een geweldig wandelfestijn van!

Meer berichten