Logo gemeentenieuwsonline.nl

IVN RijnWaal deelnemer Rabo clubsupport

LINGEWAARD - Leden van Rabobank Maas en Waal-Oost Betuwe mogen van 5 tot 25 oktober hun stem uitbrengen op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen, zoals IVN RijnWaal. Dat kan via Rabo clubsupport.

IVN RijnWaal is een vereniging die geheel uit vrijwilligers bestaat. Het werkgebied van IVN RijnWaal bestrijkt het gebied van het Pannerdens kanaal tot aan het Amsterdam Rijnkanaal. De vereniging organiseert gratis toegankelijke publiekswandelingen met ervaren natuurgidsen. Veel van de activiteiten vinden plaats in de uiterwaarden van de Waal en de Rijn.

Ook worden ook er cursussen gegeven over vogels, wilde planten, paddenstoelen en amfibieën. Daarnaast geeft een ervaren team leerzame excursies met de jeugd van 6-12 jaar in de polders van Lingewaard.

Iedereen kan lid worden van IVN RijnWaal voor 24,- per jaar via IVN.nl. Je ontvangt daarvoor: Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten, cursussen en workshops; tien procent korting in de webwinkel (met uitzondering van boeken); vier keer per jaar het tijdschrift Mens en Natuur; en je kunt ook nog een welkomstgeschenk kiezen: zoekkaart bloeiende bermplanten of zoekkaart diersporen.

Wat is er mooier als wandelen in de natuur en daarbij leren oog te krijgen voor al het moois waarover de gidsen vakkundig vertellen. "Word lid van IVN RijnWaal en geniet."

Meer berichten