Logo gemeentenieuwsonline.nl

Muziekvereniging Volharding kan Rabo ClubSupport goed gebruiken

HUISSEN - Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe steunt het verenigingsleven op diverse manieren. Ook in 2020 ondersteunt de Rabobank de verenigingen via Rabo ClubSupport actie: elk Rabobank-lid krijgt zo een stem in de verdeling van donaties. Want leden van de Rabobank krijgen inspraak op de verdeling van donaties aan de verenigingen.

Jaarlijks stelt de Rabobank een bedrag beschikbaar voor de campagne: De Rabobank heeft ongeveer 12.000 leden en ieder lid mag vijf stemmen verdelen. Deze stemmen zijn dus geld waard want elk lid kan stemmen toewijzen aan verenigingen die zij een warm hart toedragen, ook aan muziekvereniging Volharding. "Hoe meer stemmen er op onze vereniging zijn uitgebracht, hoe meer geld we krijgen!"

Met de ClubSupport Campagne voegt de bank ook een extra dimensie toe aan het lidmaatschap. Rabobank is betrokken bij de lokale samenleving en met de ClubSupport geven zij een invulling daaraan. Als straks veel leden stemmen, draagt ieder een belangrijk steentje bij aan een bloeiend verenigingsleven.

Vanaf dinsdag 5 tot en met zondag 25 oktober kun je jouw stem uitbrengen op jouw favoriete club.

"Ook muziekvereniging Volharding heeft zich als een van de 227 verenigingen ingeschreven voor deelname aan de clubkascampagne, want wij voldoen aan de voorwaarden die de Rabobank stelt. Wij doen hierbij een oproep aan iedereen die Muziekvereniging “Volharding” een warm hart toe draagt om op onze vereniging te stemmen en zo veel mogelijk vrienden en bekenden te informeren om ook deel te nemen aan de stemronde tussen 5 en 25 oktober."

Meer berichten