Logo gemeentenieuwsonline.nl

Toneelvereniging Nieuw Leven Lent stopt

LENT - Het bestuur van toneelvereniging Nieuw Leven in Lent heeft, in goed overleg met alle leden, besloten om per 31 december tot opheffing van de vereniging over te gaan.

Samen zijn zij tot de conclusie gekomen dat het steeds moeilijker, zo niet onmogelijk, wordt om op dezelfde voet verder te gaan. De afgelopen periode was het al erg moeilijk om een nieuw mooi stuk te vinden met de juiste bezetting.

De belangrijkste factor hierin is de leeftijd van de meeste spelers maar ook, niet te vergeten, de vervelende coronatijd waarin we met z’n allen op dit moment in verkeren. Ook door de maatregelen van de regering, die op dit moment op iedereen van toepassing zijn, is het onmogelijk geworden om te repeteren en uitvoeringen te geven.

De toneelvereniging betreurt het uiteraard zeer dat zij deze beslissing moet nemen. “Wel kunnen wij terugkijken op zeventig jaar toneelplezier in Lent”, aldus bestuur en leden. “Tot slot een woord van dank aan iedereen die ons al die jaren heeft gesteund, in welke vorm dan ook.”

Meer berichten