Logo gemeentenieuwsonline.nl

Lingewaards Vrijwilligersgala afgelast

LINGEWAARD - Het 10e Lingewaards Vrijwilligersgala zoals dit gepland staat op 20 november in zaal Providentia in Gendt gaat niet door.Door de aanhoudende corona-perikelen heeft het organisatiecomité van de Gentenarren in overleg met de directbetrokkenen besloten om dit jaar geen Vrijwilligersgala te organiseren.

Met de nodige teleurstelling hebben wij dit besluit moeten nemen, maar er zijn geen andere mogelijkheden. Ook de uitreiking van de Vrijwilligersprijs en de prijs voor de Meest Maatschappelijk Betrokken ondernemer gaan niet door.

Doordat er in 2019 ruim 175 meer aanmeldingen waren voor het gala dan er plaatsen beschikbaar waren in de zaal heeft het organisatiecomité hiervoor 'tegoedbonnen 2020' verstrekt. Deze bonnen blijven geldig voor het gala in 2021. Alle betrokkenen waarvan het mailadres bekend is bij de organisatie krijgen hierover in de loop van 2021 bericht. De contactpersonen van de diverse organisaties zijn hierover inmiddels door ons geïnformeerd.

Natuurlijk zijn wij teleurgesteld, onze missie om voor de vrijwilligers van Lingewaard een mooie avond te organiseren kan hierdoor niet doorgaan. Wel kunnen wij u beloven dat wij voor het gala in 2021 extra ons best gaan doen om een bijzondere avond te organiseren. Onze inspiratie daarvoor vinden wij in de eerste plaats in alle vrijwilligers van Lingewaard en in het feit dat dit dan ons tiende gala gaat worden. Wij kijken er naar uit u weer te kunnen verwelkomen en hopen van harte dat wij u dan in goede gezondheid in onze feestzaal Providentia kunnen ontvangen.

Meer berichten