Logo gemeentenieuwsonline.nl
De Vlindertuin vanaf de Wilde Bloementuin
De Vlindertuin vanaf de Wilde Bloementuin (Foto: Desiree Groen)

Dierengeluiden

HETEREN - De herfst zet vol in momenteel. Mensen zitten binnen bij kachel en waxinelichtjes. Of lopen buiten met plu en warme jas een rondje met hond of vriendelijke kameraad van zelfde soort. De diersoort maakt zich op voor de aanstaande winter, voorraadjes aanleggen en dikkere vachtjes krijgen. Holletjes zoeken...

In de kinderboerderij is het gezellig en warm bij de dieren binnen. Op het veld buiten groeien de dromen voor de lente. Dromen van een wildebloemenpluktuin met een mooi pad daar doorheen. Het is nu nog een leeg grasveld met een maaispoor waar dat pad gedroomd wordt.

Die mensen binnen in Overbetuwe en speciaal voor dit doel in Heteren, ontvangen ook hun Overbetuwe Doet cheques. De hoop van alle deelnemende initiatieven, zit erin hun gewenste bedrag op te halen. Zo ook op deze plek, de natuur. Ons plekje natuur op Landgoed Overbetuwe, de Vlindertuin Heteren genaamd!

Doet u? Wilt u ons een warm hart toedragen deze natte herfst? Dat zou fantastisch zijn! In mijn droom zie ik u daar lopen, met de kinderen samen bloempjes plukken voor oma die gelukkig dit voorjaar weer bezoek ontvangen mag (dat is de droom dan hè).

Dromen mag, zeker in een warm huis met gezellige kaarsje. Ik wens het u toe deze herfst!

Meer berichten