Logo gemeentenieuwsonline.nl

‘Coronaproof’ tennissen bij TC Bemmel, veilig en flexibel!

BEMMEL - Tennis is dé geschikte sport om veilig en ‘coronaproof’ te beoefenen.  Als lid van Tennisclub Bemmel kies je zelf met wíe, wannéér en hoe vaak je op de baan staat om lekker in beweging te blijven! Ideaal voor ‘thuiswerkers’ of mensen die het even zonder hun teamsporten zoals voetbal en hockey moeten doen.

Of je nu kiest voor enkel- of dubbelspel, de coronarichtlijnen en de routing op ons tennispark zorgen voor een veilig potje tennis.

Als lid reserveer je eenvoudig en digitaal een baan via onze handige ClubApp. Je hoeft dus niet te wachten, kunt direct de baan op en ’s avonds gaat onze nieuwe ledverlichting automatisch aan.

Volwassenen kunnen onbeperkt tennissen voor € 16,25 per maand, jeugd voor € 8,00 euro per maand en kinderen t/m 6 jaar zijn zelfs gratis lid! Een gezinslidmaatschap kost slechts € 35,50 per maand.

Wil jij lid worden, maar heb je nog geen tennismaatje? Onze verenigingsmanager regelt dit graag voor je, zodat je direct een ‘warm welkom’ krijgt. Het is uiteraard ook mogelijk om te starten met enkele tennislessen. Hierdoor kom je direct beslagen ten ijs.

Interesse in een lidmaatschap of kennismaking bij Tennisclub Bemmel?

Kijk op www.tennisclubbemmel.nl of mail naar sec@tennisclubbemmel.nl.

Liever even persoonlijk contact?

Geen probleem, bel dan even met Michel Wigman (06-30392920).

Tennisclub Bemmel helpt mensen graag om in beweging te blijven, van jong tot oud!

Meer berichten