GN Nijmegen-Noord

24 juli 2019

GN Nijmegen-Noord 24 juli 2019


Meditatie aan de Spiegelwaal

(foto: Ine Albers)

BETUWE - In de zomervakantie is er in augustus elke zaterdagochtend van 9.30-10.30 uur meditatie aan de Spiegelwaal, op een strandje in de buurt van de dam.

Een uurtje mediteren en mindful bewegen om lichaam, geest en hart te openen. De data zijn 3, 10, 17, 24 en 31 augustus.

Een frisse start van de ochtend in de buitenlucht waarbij alle zintuigen worden wakker gemaakt. Dit is een aanrader voor ervaren meditatie-beoefenaars, maar zeker ook voor mensen die niet eerder hebben gemediteerd en die op een laagdrempelige manier willen ervaren hoe dat is. Iedereen is welkom!

Dit meditatie-uurtje wordt begeleid door Ine Albers en Olga Jans, allebei ervaren in het geven van meditatie en mindfulness. Meditatie aan de Spiegelwaal is gratis, maar donaties zijn welkom. De opbrengst gaat naar Wereldvrouwenhuis Lent. Aanmelden is niet nodig.
Aangeraden wordt om gemakkelijk zittende kleding te dragen en een handdoek en/of kussen mee te nemen om op te zitten. Meer info en de precieze locatie staan op: www.oudersenbalans.nl of www.mediterenisteleren.nl.

Fietsroute bloemrijke akkerranden Overbetuwe en Lingewaard

Projectgroep bloemrijke akkerranden, v.l.n.r. Henk van Ziel, Tijl Essens, Corine Weiman, Bert Snel, Bas Colen en Peter Mulder (foto: Harrie Seesink)

BETUWE - Een groep van ruim twintig betrokken agrariërs uit Overbetuwe en Lingewaard brengt waardevolle en kleurrijke akkerranden terug in ons Betuwse landschap.

Bloemrijke akkerranden dragen bij aan de biodiversiteit en zijn belangrijk voor dieren die afhankelijk zijn van het boerenland. Bijvoorbeeld vogels, maar ook muizen die op hun beurt weer voedsel zijn voor roofvogels. Waardevol voor de natuur, maar ook zeer waardevol voor de mensen die kunnen genieten van kleurrijke bloemen, de zoemende bijen en fladderende vlinders.

Om het project onder de aandacht te brengen bij de inwoners van Overbetuwe en Lingewaard is een fietsroute uitgezet. Deze route is eventueel ook per auto te volgen. De route is te vinden op www.gelderseroutes.nl (met zoekterm 'akkerranden').

In dit bijzondere project werken de agrariërs samen met de gemeenten Overbetuwe en Lingewaard, Provincie Gelderland, Land- en Tuinbouw Organisatie Nederland (LTO), Park Lingezegen en Agrarische natuurverenging Lingestreek.

Vlooienmarkt in Elst-Overbetuwe

ELST - In park Lingezegen aan de De Park 10 wordt voor de tweede keer op zondag 28 juli van 9.00-16.00 uur een supergrote openluchtvlooienmarkt gehouden. De vorige keer was het een groot succes.

Het is een grote openluchtvlooienmarkt waar tweedehands, antiek, curiosa, snuiserijen, brocante, huisraad en kleding et cetera te koop worden aangeboden. Leuk als bezoeker om te komen snuffelen, of als u nog overtollige spullen heeft en deze te koop wilt aanbieden, huur dan ook een kraam of grondplaats. Deze kunt u bestellen via www.animo-vlooienmarkten.nl of 06 39108152.

De markt bezoeken kost het 3,00 entree voor volwassenen en voor 65+ is dat 2,50 euro; kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis! Er is ook catering met terras en toiletten! Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Park Lingezegen op zondag 28 juli.

Tijdelijk minder parkeerplek op het Land van Tap in Elst

ELST - Door archeologisch onderzoek zijn er deze week tijdelijk beperkt parkeerplekken op het Land van Tap beschikbaar, tot en met vrijdag 3 augustus.

'We proberen het onderzoek zo snel mogelijk af te ronden, zodat een gedeelte van de parkeerplekken eerder vrij komt.' Meer informatie vindt u via www.overbetuwe.nl/landvantap

Een inspirerende dirigent!

BEMMEL - Een ieder weet waarschijnlijk hoe belangrijk een leider en gangmaker kan zijn voor clubs, koren et cetera.

"Wij hebben zondag, 14 juli, in Bemmel kunnen zien en horen wat de effecten zijn van een geweldig (zeemans) koor. De video laat zien hoe inspirerend een dirigent kan zijn. Met zijn aanstekelijke enthousiasme brengt hij het publiek in extase! Zijn naam luidt: Gert Huting.

Meerdere video's: bekijk de volgende link. Link = https://www.youtube.com/playlist?list=PLjmhe_Luy2aA7Xtw7kI3By4PK4pnVLGdc"

Parochie H. Maria Magdalena

Zaterdag 27 juli
O.L.V. van Zeven Smarten Haalderen: 19.00 u: eucharistieviering, V. Bulthuis, Cantorum
St. Leonardus Oosterhout: 19.00 u: eucharistieviering, G. Peters, Leonarduskoor


Zondag 28 juli
St. Werenfridus Elst: 10.00 u: eucharistieviering, V. Bulthuis, samenzang
O.L.V. ten Hemelopneming Huissen-stad: 10.00 u: eucharistieviering, G. Peters, samenzang
H. Maria Geboorte Driel: 09.30 u: woord- en communieviering, Lit.werkgr., Cantorije
H. Maria Geboorte Lent: 11.00 u: Eucharistieviering, N. Sales, samenzang

Doordeweekse vieringen R.K. parochie Maria Magdalena

Maandag
Heteren, 18.30 u. Liefkenshoek (wcv), elke maandag

Dinsdag
Huissen-Stad, 19.00 u. dagkapel, rozenkrans, ?elke dinsdag
Oosterhout, 09.00 u. dagkapel, 1e dinsdag v.d. maand

Woensdag
Angeren, 09.30 uur u. sacristie/kerk, 1e woensdag v.d. maand
Doornenburg , 09.30 u. kerk , 2e woensdag v.d. maand
Gendt, 09.30 u. dagkapel, 4e woensdag v.d. maand
Herveld, 19.00 u. kapel Hoge Hof, 1e woensdag v.d. maand
Huissen-Zand, 09.30 u. dagkapel , 3e woensdag v.d. maand
Lent, 19.00 u. St. Jozef, 2e woensdag v.d. maand

Donderdag
Elst, 10.30 u. Tertzio, 1e donderdag v.d. maand
Elst , 09.30 u. De Hoeksteen, 2e donderdag v.d. maand
Elst, 10.30 u. Tertzio (wcv), 3e donderdag v.d. maand
Elst , 09.30 u. De Hoeksteen, 4e donderdag v.d. maand
Elst, 09.30 u. De Hoeksteen, 5e donderdag v.d. maand

Vrijdag
Bemmel, 10.00 u. kapel Liduina,1e vrijdag v.d. maand
Valburg, 09.00 u. sacristie, rozenkrans, elke vrijdag
Valburg, 09.30 u. sacristie, elke vrijdag

Eucharistievieringen, tenzij anders vermeld (wcv)
Na de viering is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee.

Een inspirerende dirigent!

BEMMEL - Een ieder weet waarschijnlijk hoe belangrijk een leider en gangmaker kan zijn voor clubs, koren et cetera.

"Wij hebben zondag, 14 juli, in Bemmel kunnen zien en horen wat de effecten zijn van een geweldig (zeemans) koor. De video laat zien hoe inspirerend een dirigent kan zijn. Met zijn aanstekelijke enthousiasme brengt hij het publiek in extase! Zijn naam luidt: Gert Huting.                                                

Meerdere video’s: bekijk de volgende link. Link = https://www.youtube.com/playlist?list=PLjmhe_Luy2aA7Xtw7kI3By4PK4pnVLGdc"

Het positieve effect van gedoneerde kleding en textiel

REGIO - Een kast vol kleding. Voor Sympany een kast vol mogelijkheden. U staat er wellicht niet altijd bij stil als u afstand doet van die te krappe broek of die miskoop met het kaartje er nog aan. Maar door uw textiel gescheiden in te leveren, maakt u eenvoudig een verschil. Ruim op en draag bij aan circulariteit.

Het is eigenlijk een raar idee, dat nog goed bruikbaar textiel, bij het restafval wordt weggegooid. Toch gebeurt dit nog vaak. Restafval wordt verbrand en is daarmee belastend voor het milieu en bruikbaar textiel gaat verloren. In Nederland heeft Sympany ruim 2.500 textielcontainers staan, waar u uw textiel in kunt doneren. U vindt uw dichtstbijzijnde container vermeld op https://www.sympany.nl/vind-een-container/. Als u textiel gescheiden inlevert, wordt het bij Sympany gesorteerd en krijgt het een nieuw leven als kledingstuk in Nederland, Europa of in de Afrikaanse landen Angola, DR Congo, Malawi en Zambia. Niet-herdraagbaar textiel wordt gebruikt in de productie van nieuwe jeans zoals de By Sympany By Kuyichi jeans voor consumenten en de By Sympany By CrossHatch werkjeans. Maar er wordt ook isolatie- en akoestisch materiaal van gemaakt door VRK Akoestiek en Isolatie.

Met de opbrengsten van het ingezamelde textiel steunt Sympany (inter)nationale projecten. Projecten op het gebied van textiel, gericht op duurzaamheid en zelfredzaamheid. Zoals in Malawi (Afrika) het mobiel trainingscentrum en de Fashion & Design opleiding. In India (Panipat) worden kinderen uit de risicovolle werkomgeving van hun ouders gehouden door ze opleiding te bieden. Op de website van Sympany www.sympany.nl vindt u naast de dichtstbijzijnde container, wat hierin welkom is, maar ook leest u meer over de projecten en de innovatieve ontwikkelingen zoals de nieuwe jeans.

Schilderwedstrijd: 'Welkom Thuis'

Detail januariblad TRH - Gebroeders van Lymborch.

NIJMEGEN - Op zondag 25 augustus wordt het Gebroeders van Lymborch Huis aan de Burchtstraat 63 in Nijmegen geopend. Om deze thuiskomst te vieren organiseren we een schilderwedstrijd. Laat u zich ook inspireren door deze Nijmeegse artiesten?


Dit jaar is het thema van de schilderwedstrijd: 'Welkom Thuis'. De Gebroeders van Lymborch zijn ooit begonnen met schilderen op Burchtstraat 63 te Nijmegen. Daarom nodigen we schilders, zowel professionals als geschoolde amateurs, uit om deel te nemen aan onze schilderwedstrijd. Deelnemende schilderijen moeten geïnspireerd zijn op het thema en het werk van de Gebroeders. Alles is mogelijk, zolang het maar refereert aan de werken van de Gebroeders van Lymborch.

De techniek is vrij, zolang het om een 'natte' techniek gaat (acryl, olieverf, aquarel etc.). Aangezien de Gebroeders miniaturen op A4-grootte schilderden geven wij de voorkeur aan schilderijen van max. 50 * 70. Een tondo is ook toegestaan met een maximale diameter van 70cm.

De wedstrijd
Schilders kunnen zich inschrijven voor de wedstrijd door een foto van hun schilderij (of schilderijen) te uploaden op www.gebroedersvanlymborch.nl. De twintig mooiste schilderijen maken kans op een prijs. Deze kunstwerken worden de twee weken voor 25 augustus tentoongesteld in de Sint Nicolaaskapel te Nijmegen. Dit is tevens een verkoopexpositie voor de kunstenaars. Inschrijven kan tot en met 3 augustus.


De deelnemende werken kunnen door het publiek op de website van de Gebroeders van Lymborch bekeken en beoordeeld worden. Een vakjury beoordeelt de kunstwerken. De prijsuitreiking is op zondagmiddag 25 augustus in het Gebroeders van Lymborch Huis. Dan zal de jury bekend maken welke schilderijen er op de eerste en tweede plaats zijn geëindigd. De eerste prijs bedraagt € 300,- en de tweede prijs € 200,-.


Kijk voor meer informatie over het Gebroeders van Lymborch Huis en de schilderwedstrijd op www.gebroedersvanlymborch.nl/schilderwedstrijd

De bieb zoekt hulp van kinderen

Robots in de bieb. (foto: Marcel Krijgsman)

NIJMEGEN - De Bibliotheek Gelderland Zuid is op zoek naar kinderen tussen de 8 en 12 jaar die de bieb nóg leuker willen maken. Kinderen die houden van spannende of grappige verhalen, digitale snufjes, vloggen, schrijven of theater kunnen zich opgeven voor de Kidscrew.

Kidscrew Nijmegen gaat na de zomer van start. De kinderen komen vier keer per jaar op woensdagmiddag bij elkaar. Kinderen kunnen zich uiterlijk 20 augustus opgeven. Stuur een berichtje of filmpje naar hvdl@obgz.nl. In september vinden de gesprekken plaats met de kinderen die zich hebben aangemeld. Daarna wordt bekend gemaakt wie er zijn toegelaten tot de Kidscrew. Meer info: www.obgz.nl/kidscrew.

Vrijwilligers speelweek Heteren

Onderdeel sieraden maken. (foto: Gerard Bressers)

HETEREN - Ze zitten in volle voorbereiding voor de elfde speelweek van de Fun4kids Heteren van 12 tot en met 16 augustus.

Ze zijn nu bezig om bij alle onderdelen voldoende vrijwilligers te zetten. Ondanks dat er zich al een groot aantal vrijwilligers heeft opgegeven, zijn er toch nog onderdelen die niet voldoende bezet zijn. Een aantal mensen moet nog wachten op hun werkroosters om zich al aan te kunnen melden, maar men kan nog steeds vrijwilligers gebruiken.

In het huis-aan-huis bezorgde programmaboekje is te zien wat er allemaal gedaan wordt tijdens de week. Het zou toch zonde zijn als ze onderdelen niet door kunnen laten gaan of in moeten korten. "Kijk eens even in uw agenda als u zich nog niet heeft opgegeven of u nog ergens plekjes heeft om ons te komen helpen. Vooral bij de beautydag komen we nog mensen tekort, met name kappers of kapsters. Maar u kunt zich voor alle onderdelen opgeven of op de planning laten zetten.

Via info@fun4kidsweek.nl kunt u een mailtje sturen en dan kunnen we u in de planning zetten, uw vragen beantwoorden of een formulier vrijwilligers bij u afgeven als u uw adres vermeld. Een hele week is prachtig, maar een dagdeel of een aantal dagdelen wordt door de kinderen al zeer op prijs gesteld. Hopelijk kunnen we u begroeten tijdens de speelweek en bezorgen we de kinderen nog een mooie laatste vakantieweek met als afsluiting Heteren got Talent."

Fruitigste zachtfruitdagen succesvol

BETUWE - Er stonden wat wolken aan de hemel, heel warm was het niet en af en toe viel er zelfs een buitje. Maar dat mocht de pret niet drukken voor bezoekers aan 'de Fruitigste zachtfruitdagen'. In groten getale waren ze naar 19 zachtfruittelers getrokken om ter plekke te genieten van al het goeds dat zachtfruit te bieden heeft.

Afgelopen weekend vonden 'de Fruitigste zachtfruitdagen' plaats. Telers van blauwe bessen, frambozen, bramen, rode bessen en kersen openden hun deuren tijdens dit landelijke evenement. Bezoekers namen deel aan rondleidingen en georganiseerde activiteiten en telers lieten vol trots hun Nederlands zachtfruit zien en proeven. Ook de presentaties van imkers waren informatief van aard en bezoekers kwamen dan ook veel te weten over zachtfruit, bijen en de teelt. Maar er was nog veel meer te beleven voor het hele gezin; de open dagen waren bovenal ook leuk en gezellig. Lekker genieten op het terras met blauwe bessengebak en een drankje, vogelhuisjes verven door kinderen of het zelf plukken van blauwe bessen, frambozen of kersen bijvoorbeeld.

De organisatie van 'de Fruitigste zachtfruitdagen' was in handen van de NFO en Simply the Bes. Beide partijen kijken terug op een zeer geslaagd evenement. "Het zijn echter de deelnemende telers die de complimenten verdienen", zegt Gerard van den Anker, voorzitter van de Nederlandse Fruitteelt Organisatie (NFO). "Zij laten op deze manier aan het grote publiek zien met hoeveel passie zij Nederlands zachtfruit telen en hoeveel zorg voor de natuur daarbij komt kijken. Wij waarderen hun inzet dan ook enorm." Erik van de Vin van Simply the Bes sluit zich daarbij aan. "Ons doel is om consumenten op een toegankelijke manier kennis te laten maken met Nederlands zachtfruit. De deelnemende telers maken dat mogelijk en daarom verdienen ze een dikke pluim! We kunnen alleen maar heel erg trots zijn op deze ambassadeurs van de zachtfruitsector."

Vorig jaar organiseerde Simply the Bes al een open dag voor blauwe bessenbedrijven, 'blauwe bes in beweging' genaamd. Om een grotere landelijke dekking te realiseren en meer impact te creëren, haakte de NFO dit jaar aan bij het evenement en werd de open dag uitgebreid naar de teelt van framboos, braam, rode bes en kers. Ook de komende periode zorgt Simply the Bes ervoor dat de blauwe bes onder de aandacht blijft. Dat doet het telerscollectief onder andere door actieve berichtgeving op social media en de website, maar ook door topzwemster Lisa Dreesens te ondersteunen bij haar sportieve uitdaging. Lisa gaat in september 2019 deelnemen aan de zwaarste zwemwedstrijd ter wereld; de kanaaloversteek. Via www.simplythebes.nl/bes-sportief zijn de belevenissen van Lisa te volgen. De NFO campagne 'de Fruitigste' blijft mensen actief informeren over hoe Nederlandse telers het lekkerste fruit met zorg telen, bijvoorbeeld door vlogs op Facebook. In september vinden de appelplukdagen weer plaats, dan is iedereen opnieuw uitgenodigd in de boomgaard. www.defruitigste.nl.

Een beperking hoeft geen beperking te zijn; kom bij het GVO

NIJMEGEN - "Soms is het moeilijk als je een verstandelijke beperking hebt om je aan te sluiten bij een groep. Maar dat is niet nodig! Wij zijn GVO de club, en bieden mensen met een verstandelijke beperking allerlei activiteiten aan."

"Zwemmen, koor, yoga-koken, creatieve soos, fietsen, uitstapjes, speelweek voor jongeren, schouwburg en nog veel meer. Gezellig samen zijn, dat staat bij ons voorop en genieten. Mocht je interesse hebben kijk dan eens bij ons op de website en zie wat er allemaal mogelijk is Wij zoeken deelnemers maar zeker ook vrijwilligers. Dus kom van de bank af en meld je aan. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Kom gratis een keertje kijken. Wie weet..."

Dierengeluiden Heb jij al een plaatsje?

Zo was het vorig jaar.

HETEREN - Heb je al een plaatsje gereserveerd op onze rommelmarkt, die op 4 augustus van 12.00 tot 16.00 uur gehouden wordt op het terrein van Landgoed Overbetuwe aan de Uilenburgsestraat 3 in Heteren?

Nee, maar wil je wel wat spullen verkopen? Meld je dan aan bij onze marktmeester Peter IJkhout op telefoonnummer 06 22437794 of op het nummer van de kinderboerderij 026 4720707. Deze rommelmarkt wordt georganiseerd door de vrijwilligers van de kinderboerderij. De opbrengst komt ten goede aan de kinderboerderij. De kinderboerderij is een stichting zonder winstoogmerk, dus alle kosten proberen we te dekken uit de opbrengsten van initiatieven zoals deze rommelmarkt. Giften zijn natuurlijk ook altijd welkom op rekeningnummer NL 75 RABO 0315 1559 73 of in de donatiepot.

Wil je je niet aanmelden voor een plaatsje, maar lijkt het je leuk om eens te komen kijken wat er zoal verkocht wordt. Kom dan zondag 4 augustus kijken op deze super gezellige rommelmarkt waar je ook kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje. Loop dan ook eens het terrein over om de rust en de natuur op je te laten inwerken. Óf om op zoek te gaan naar de pauwen met jongen die over het hele terrein lopen en zich dan natuurlijk verschuilen in de vele struiken die er zijn.

#Vteam wandelt voor vrede, vriendschap en vrijheid

Vrijwilligster wijst wandelaars #Vteam route naar De Hoeksteen (foto: Locatieraad Sint-Werenfridus Elst)

ELST - Tijdens de Betuwse dag van de Nijmeegse Vierdaagse was ook het VFonds aanwezig. Deze organisatie is van oorsprong gericht op veteranen en wil landelijk aandacht geven aan het thema 'Vrede'. Zij wordt daarbij ondersteund door diverse Nederlandse loterijen.

Om de boodschap van vrede, vriendschap en vrijheid ook aan kinderen mee te geven, steunt het VFonds het #Vteam. Dit is een initiatief van Kindercorrespondent Tako Rietveld. In het #Vteam zitten kinderen die op één of andere manier het verschil maken. De Kindercorrespondent helpt hen met het wereldkundig maken van hun boodschap. “Wij grote mensen kunnen nog veel van kinderen leren”, zegt Tako. “Het enige dat we moeten doen is naar ze luisteren, want kinderen zijn prima in staat om zelf te vertellen wat ze vinden en denken”.

Afgelopen dinsdag liepen de 75 kinderen van het #Vteam en hun begeleiders mee met de Vierdaagse. Zij hielden hun pauze in De Hoeksteen, het ontmoetingscentrum van de Elster katholieke kerk, waar ze hartelijk welkom werden geheten. De versnaperingen stonden klaar en de kinderen konden daar even tot rust komen en een sanitaire stop maken.

Ruim voor de middag startte de groep weer met het wandelen. Vrijwilligers van de parochie begonnen toen aan de schoonmaak. Ook zij waren enthousiast geworden door de jongeren en vonden dit werk de moeite waard. Het was hún bijdrage aan de kernwoorden van het #Vteam: vrede, vriendschap en vrijheid.

Nieuws insturen?

REGIO - Uw bericht kunt u heel eenvoudig online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Daar klikt u bovenaan het scherm eerst op de regio waar u uw bericht geplaatst wilt hebben. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren' De rest wijst zich vanzelf. Vragen? Bel: 0481-464770.

Open dagen jeu de boules- vereniging De Batouwe Elst

ELST - Jeu de boulesvereniging (petanque) De Batouwe nodigt geïnterresseerden uit om gratis een potje jeu de boules te spelen.

Doelstelling is nieuwe leden te werven zowel jong als oud. Dit kan iedere zondagmiddag in augustus vanaf 14.00 uur. Wij zorgen dat er boules beschikbaar zijn en dat de koffie klaar staat. Het adres is Schubertstraat 5 in Elst (Gld) op het sportcomplex De Helster.

"Na het betreden van de hoofdingang Elster tennisvereniging ga je linksaf en zie je de jeu de boulesbanen liggen, wat ook aangegeven staat op de bewegwijzeringsborden. Mochten er vragen zijn kun je die mailen naar Bjans26@hetnet.nl of bellen naar 06 20853483."

Geslaagd voor het rijbewijs!
Van harte gefeliciteerd Lucinda
en dankjewel Mehmet !

Vorige jaar te laat.
Dit jaar wordt Thomas echt 2 jaar.
Proficiat en een dikke kus.
Oma Mimi en Opa Bert

Op 29 juli ziet Steve Abraham.
Al 50 jaar een stille genieter op grote hoogte.
Steve proost en gefeliciteerd.
VC

Deze gezellige meiden zijn bijna jarig.
Annemijn op 25 juli 10 jaar en haar
grote zus Marte 12 jaar. Van harte
gefeliciteerd! Opa Ton en Oma Corry.

22-7-2019 Romy 16 jaar
Alcohol drinken mag nog niet,
dat doet haar veel verdriet.

Hiep hiep hoera,
van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Liefs Lara en David

Hiep hoera Willem wordt op 25 juli 12 jaar.
En succes op het Kandinsky college.
Van harte gefeliciteerd van Oma Anneke en Opa Cees.

Karel Vliem wordt 29 juli 80 jaar.
Van harte gefeliciteerd en
een fijne dag gewenst.
xxx fam. Vliem

Petertje Vliem wordt 3 augustus
50 jaar. Van harte gefeliciteerd
en maak er een mooie dag van.
Carlo en Daisy.

Hiep hiep hoera onze lieve Isabel
word 4 Augustus alweer 3 jaar
Gefeliciteerd schat!
Knuffel en kusjes grote meid..
van Opa en Oma.

De 4-daagse van 2019 weer goed gelopen,
met dank aan de dames van Stichting de Bol
en de steun van mijn lieve vrouw Rietje.

Esther en Mary,
Wat goed van jullie gefeliciteerd toppertjes.
Liefs Jacq-Anne

Bento met zijn vierdaagse kruisje

Bento Godinho Nunes hoopt
dit jaar 80 te worden en heeft
voor het eerst de vierdaagse
gelopen en gehaald !

Ja hoor, het is zover.
Ook mastrubinho mag legaal zuipen.
Geniet ervan kjel en we horen wel
wanneer het fuifje is.

Op 30 juli ziet Beum Abraham.
In vieftug jaar nog geen schele schijf,
snothap en drellensoep gegeten.
Beum/Trekpik gefeliciteerd.
VC