Special Liemers

18 januari 2019

Special Liemers 18 januari 2019


1 / 8

PEDICURE DUIVEN WEST.

Duiven – Cecilia Van Pedicure Duiven West, werkt als medische pedicure in de gemeente Duiven Arnhem en omgeving.

"Graag wil ik iets vertellen over mijn vak MEDISCH PEDICURE.

Al enkele jaren ben ik gediplomeerd en werkzaam als medisch pedicure, dit houd in dat ik voeten mag en kan behandelen van cliënten met reuma en/of diabetes. Ik heb een samenwerkingsovereenkomst met de huisartsen(ketenzorg)en met de podotherapeuten in de regio, zij verwijzen cliënten met een medische voet door.

Voordat ik met de behandeling ga beginnen, informeer ik eerst bij mijn cliënt of er klachten zijn aan de voeten. Daarnaast vraag ik ook hoe het met de gezondheid van de cliënt is en of de cliënt medicatiegebruik of heeft gebruikt.

Verder behandel ik de cliënten die hun voeten goed verzorgd willen hebben. De behandeling gaat als volgt: Ik desinfecteer altijd eerst de voet. Daarna bekijk ik de voeten of er bijzonderheden zijn. Aansluitend worden de nagels verzorgd, eeltvorming, kloven en likdoorns verwijderen. Na de behandeling worden de voeten schoongemaakt.

Naast de behandeling verkoop ik diverse producten voor de voeten onder andere, La Reine, natuurlijke huid/voetverzorging) Oil'n More en HFL Laboratories voor kalknagels. Neem voor meer informatie contact met mij op of kijk op, www pedicureduivenwest.nl

Als medisch pedicure en/of pedicure (+) ben je aangesloten bij een vakorganisatie ProVoet en Procert.

Binnen mijn vakgebied ben ik verplicht om bij en nascholing te volgen binnen mijn vakgebied."

Cecilia Pedicure Duiven West.

Steenstraat 45 Duiven

06-57552571 / 0316-265631

Sta op met Gemak! Al jaren een begrip in de regio op t Holland 51 a in Duiven.

REGIO - Remco Kluck al jaren bekend van zijn betaalbare en zeer goed onderhouden tweedehands sta op stoelen met garantie.

Doordat de ouder wordende mens steeds langer zelfstandig moet blijven wonen kan een sta op stoel een goed, onmisbaar hulpmiddel zijn. Uiteraard kan men een nieuwe stoel aanschaffen van circa € 3.000,00 , bij ons kunt u terecht voor gemiddeld € 600,00.

Bij ons kleinschalig familiebedrijf vindt u een wisselende voorraad zeer goed onderhouden sta op stoelen met garantie. Deze stoelen van de merken Fitform en Doge zijn volledig gereinigd, nagekeken en verkeren in bijna nieuw staat.

Voor reparatie, onderhoud en reiniging van uw stoel kunt u terecht bij ons bedrijf.

Waarom een sta op stoel kopen bij Sta op met Gemak ?

- eerlijke, transparante en vriendelijke werkwijze

- ruime keuze in kleur, materiaal en breedte

- gratis bezorging in de Liemers.

- samenwerking met Valenti Ergotherapie te Duiven

- vakkundige en snelle service

- door vaste kosten van huisvesting, transport en personeelsbezetting laag                                

te houden en scherpe inkoop kunnen we onze stoelen voor een lage prijs aanbieden

Graag tot ziens bij Sta op met Gemak.

www.staopmetgemak.nl

info@staopmetgemak.nl

06-51821098

OCA: bij chronische pijnklachten

REGIO - OCA Duiven-Arnhem is al jaren actief in het professioneel behandelen van mensen die zijn vastgelopen in hun pijnklachten. Veel voorkomende klachten zoals chronische en complexe pijnklachten aan houdings- en bewegingsapparaat, SOLK, fibromyalgie en whiplash behandelen wij met onze medisch specialistische revalidatieprogramma's.

Om grip te krijgen op uw klachten doorlopen wij samen met u een multidisciplinair proces op weg naar een actiever en prettiger leven. Een team bestaande uit fysiotherapeut, ergotherapeut, revalidatiearts en psycholoog helpen u beter om te gaan met uw klachten zodat u weer beter in het leven staat. U zult merken dat u beter functioneert en dat uw klachten u niet meer in alles belemmeren.

Maak voor meer informatie een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met een van onze coördinatoren. Naar aanleiding van dit gesprek kan een intake ingezet worden waarna een multidisciplinair revalidatietraject volgt.

OCA is gevestigd aan de Eltensestraat, in hetzelfde pand als Fysiotherapie Duiven. Formeel aparte bedrijven, maar ze werken nauw samen en vullen elkaar aan. OCA is onderdeel van een landelijk netwerk en onder andere gespecialiseerd in revalidatie bij chronisch pijnklachten.

OCA Arnhem-Duiven

Eltensestraat 9

6922 JA Duiven

www.oca.nl

duivenarnhem@oca.nl

0316 – 28 34 41

RUGKLACHTEN ?

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

wat is nu eigenlijk chiropractie en

hoe werkt het?

ZEVENAAR - Chiropractie is een behandelmethode die zich richt op het zenuwstelsel. Alle zenuwen lopen vanuit

de hersenen door de wervelkolom. De zenuwen geven impulsen door die nodig zijn om je lichaam

optimaal te laten functioneren. komen die impulsen niet goed door, dan is er vaak een wervelblokkade.

Bij een chiropractische behandeling spoort de chiropractor de wervelblokkade met de vingers op en

door een lichte druk op de wervelkolom uit te oefenen worden de zenuwen weer vrij gemaakt.

Hierbij komt soms lucht vrij wat een 'krakend' geluid met zich meebrengt. Dit is volkomen

veilig en van het kraken van botten is absoluut geen sprake.

blijf er niet mee rondlopen en bel voor een afspraak! Tel: 06 46036065

Behandeling voor:

NEK/SCHOUDERKLACHTEN, HOOFDPIJN, MIGRAINE, DUIZELIGHEID, SPIT, HERNIA

ONDERRUGKLACHTEN, ISCHIAS, UITSTRALING NAAR ARMEN OF BENEN.

Chiropractie Zevenaar

Tortonaplein 18

6904 MK Zevenaar

Telefoon: 06 - 46 03 60 65.

CURVES VOOR EEN STERK LICHAAM

DUIVEN - Wil je een gezonde basis voor 2019? Dan zit je goed bij Curves want je kan mee doen met de IN 30 DAGEN STERK actie! Wat houdt dit speciaal samengestelde programma in?Doorloop voor een maximaal resultaat 30 dagen lang 3 keer per week de Curves 30 minuten workout. Vul jouw persoonlijke goalplanner in en maak kans op een leuke prijs!Persoonlijk advies en professionele begeleiding van jouw eigen Curves coach.Daarnaast vind je online leuke tips & tricks om je gezonde levensstijl en je goede voornemens beter vol te houden.

De Curves workout is een combinatie van kracht met cardio training gevolgd door een stretchingprogramma. Binnen 30 minuten bouw je meer spiermassa op, verhoog je je stofwisseling en verbrand je meer vet. Zo breng je je lichaam in vorm en leg je een stevige basis voor een gezondere en actievere toekomst.

Dus wil je sterker, strakker, lichter, energieker of meer gelukkig voelen in je lijf? Maak dan de stap om naar Curves te komen voor een vrijblijvend rondleiding en uitleg over deze actie, 30 dagen voor 30 euro! Kom gewoon binnen op de Rijksweg 60b of bel 0316 263 120. Je kunt je ook aanmelden via www.curves.nl

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.

DUIVEN - Maar soms ben je jezelf kwijt, zit je in een identiteitscrisis of verloopt je relatie stroef. Misschien heb je een burn-out, loop je rond met angsten en depressieve klachten of heb je lichamelijke klachten waar geen medische verklaring voor is.

En wat als je in het hier en nu nog last hebt van herinneringen aan traumatische gebeurtenissen?

Misschien heb je al veel behandeltrajecten gevolgd die niet aanslaan. Heb je het gevoel dat je onvoldoende werd gehoord. Juist dan heb je behoefte aan een betrokken therapeut die een vertrouwensrelatie met jou aangaat wat nodig is om een behandeling optimaal te doen slagen.

Ik ben een betrokken therapeut die werkt met therapievormen die bewezen effectief zijn. Zo weet je zeker dat je een goede behandeling krijgt. Door mijn gestructureerde en doelgerichte manier van werken kan het aantal sessies tot een minimum worden beperkt. Zo nodig is verlenging mogelijk.

In mijn praktijk kun je ook terecht voor zingevings -en levensvragen. Het gaat er uiteindelijk om dat je in staat bent betekenis te geven aan je leven zodat je kunt groeien in geluk en waarachtigheid.

Op mijn website kun je meer informatie vinden over mijzelf en de manier waarop ik werk.

Je bent van harte welkom!

Herman Hopman
Voorbijstraat 31
6921AN Duiven
Tel: 0316 266789
Email: info@psychopraktijkduiven.nl

www.psychopraktijkduiven.nl

ZAKENNIEUWS LIEMERIJE MET FOTO

Als een vis in het water in de ouderenzorg

REGIO - Ruim 22 jaar werkte Chantal van den Brand-Ragas (44 jaar) in een wasserij maar sinds juni werkt ze met veel plezier als leerling woonbegeleider bij Liemerije Heukelumshof in Pannerden. Een reorganisatie van dwong haar tot nadenken over haar loopbaan. ,,Iedereen zei al jaren tegen mij dat ik in de zorg moest gaan werken maar ik durfde de stap steeds niet te zetten. Ik ben blij dat ik uiteindelijk mijn hart heb gevolgd. Met de kennis van nu zou ik het jaren eerder hebben gedaan."

Bij het Astrum College in Arnhem volgt ze de opleiding VIG-MZ. Ze gaat één dag in de week naar school en loopt daarnaast drie dagen stage. ,,Ik voel me op Heukelumshof als een vis in het water. Ik krijg er energie van om mensen te ondersteunen bij de dagelijkse dingen en aandacht te geven. Bij de één bied je een luisterend oor, bij de ander veeg je een traan van de wangen en bij de volgende bewoner maak je een grapje."

Het werk leert Chantal ook weer nieuwe dingen over zichzelf. ,,Je leert jezelf kennen in nieuwe situaties. Ik ben van mezelf vrij druk maar als ik bij de bewoners ben juist niet. Zij geven me rust. Dat had ik van tevoren niet gedacht."

www.werkenbijliemerije.nl

Het Centrum Complementaire Gezondheidszorg De Liemers helpt u verder op weg.

WESTERVOORT – Heeft u fysieke, mentale of emotionele klachten, bent u daarmee al overal geweest, wilt u nu eindelijk uw bijna lege batterij opladen, ziet u op tegen alle veranderingen, uitdagingen en weerstanden die u in het dagelijkse leven kunt tegenkomen en wilt u daar handvatten voor? Kom dan naar het C.C.G. de Liemers, hèt Centrum Complementaire Gezondheidszorg in de regio en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Het Centrum Complementaire Gezondheidszorg De Liemers is een gezondheidscentrum waar diverse therapeuten uit de complementaire- en alternatieve gezondheidszorg samen werkzaam zijn en waarbij, door de aanwezigheid van ieders specifieke deskundigheid, een zo optimaal mogelijk antwoord gegeven kan worden op uw zorg/hulpvraag.

Met ons gezondheidscentrum bestrijden wij niet alleen de symptomen, maar zijn wij erop gericht ook de oorzaak van de klachten te vinden en het zelfhelend vermogen te stimuleren.
Een belangrijke inspiratiebron voor complementaire zorg -ook wel alternatieve zorg genoemd- zijn de natuurgeneeswijzen. Maar ook het energetisch denken vanuit de oosterse geneeswijzen speelt een rol.

Mensen van alle leeftijden zijn van harte welkom. U kunt zonder verwijzing van de huisarts bij ons terecht. Kijk verder op deze website, maak kennis met onze therapeuten en ons aanbod.
Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst.

Voor informatie kijk op www.ccgdeliemers.nl

Contact: info@ccgdeliemers.nl 06-33455723

Vacustep is dè vetverbrander voor buik, billen en benen! Nu €30,- korting op een kuur!

REGIO - Afslanken in het centrum van Didam

Sinds vorig jaar kun je sporten bij Detox & More in het centrum van Didam. Er staan 2 Vacusteps in de praktijk. Een hele fijne, effectieve manier om af te slanken en fitter te worden. Je sport een half uur per x op een crosstrainer in een cabine met vacuüm en infrarood licht.

Resultaat

Inmiddels zijn er mooie resultaten geboekt! Klanten die 5, 10 of zelfs 15 kilo kwijt zijn! Klanten die merken dat ze strakkere benen hebben gekregen, fitter zijn, een betere conditie hebben, of geen last meer hebben van knieklachten!

Sporten op afspraak

Je sport in een mooie, lichte ruimte, alleen of gezellig met zijn tweeën!

Meten, wegen en voedingsadvies is mogelijk. De afspraken plan je in, dus dat is een stok achter de deur! Fijn voor mensen die het sporten bij een gewone sportschool te vrijblijvend en onpersoonlijk vinden.

Proefles

Wil je ervaren of het sporten in de Vacustep wat voor je is? Doe eerst een GRATIS PROEFLES. Iedereen is welkom, man of vrouw, jong of oud. Bel 0316 785075 of 06 18643023 of mail naar info@detoxandmore.nl.

Speciale aanbieding

Een kuur van 20x €199,- nu €169,-. Aanbieding is geldig t/m 31 januari 2019.

Contact

Detox & More

Praktijk voor natuurlijke geneeswijzen

Wilhelminastraat 28G DIDAM

info@detoxandmore.nl

T 0316 785075

M 06 18643023

Vitality Sports opent deuren van nieuw pand in Duiven.

DUIVEN - Afgelopen december heeft Vitality Sports haar deuren geopend van hun nieuwe pand aan 't Holland 35A in Duiven. Vol trots vertelt Josko Koelemeijer, personal trainer bij Vitality Sports; "Toen wij de kans kregen een pand te betrekken om hiermee onze oppervlakte te verdubbelen, hebben wij deze gelijk aangegrepen." Onder begeleiding van 8 personal trainers biedt Vitality Sports nu ongeveer 60 diverse trainingen per week aan voor jong en oud. Binnen de openingstijden van 06:30 tot 22:00 uur geven zij onder andere trainingen als; Workout of the Day, Boksfit, BIG6, Crossgym, Warrior, 50+ trainingen en yoga. Ook is er de mogelijkheid voor bedrijfsfitness." Het nieuwe pand biedt Vitality Sports de kansen en mogelijkheden dit nog verder uit te breiden. Zo zijn er sinds kort ook lessen voor kinderen zoals Crossboxing en Crossgym. Josko; "We willen mensen niet alleen aan het sporten krijgen maar zeker ook gemotiveerd houden. Ondanks dat we groeiende zijn blijft persoonlijke betrokkenheid bij zowel nieuwe als bestaande leden ons belangrijkste speerpunt." Meer informatie over alles wat Vitality Sports te bieden heeft is te bekijken op www.vitalitysports.nl. Op deze website is de mogelijkheid een gratis intake gesprek aan te vragen.

Vitality Sports

Het Holland 35a, 6921 GX Duiven

www.vitalitysports.nl

tel: 06-54347922