GN Berg en Dal Heumen Mook

21 juli 2018

GN Berg en Dal Heumen Mook 21 juli 2018


Zwem mee met Ron Link

NIJMEGEN - De organisatie van Swim to Fight Cancer Nijmegen is blij en trots op de deelname van Ron Link en zijn team aan het zwemevent op zondag 9 september in de Spiegelwaal. Ron, geboren Nijmegenaar en bekend als zanger en musicalster, draagt graag zijn steentje bij aan het goede doel waar de organisatie voor staat, namelijk geld bij elkaar zwemmen voor onderzoek naar kanker. Hierdoor is kanker hopelijk in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is. Ervaren, onervaren, jong of oud, iedereen kan meedoen!

Veel mensen kennen Ron Link van The Voice of Holland en van de musicals Tarzan en Assepoester. 'Helaas heb ook ik al verschillende keren van dichtbij gezien hoe vernietigend deze ziekte is. Er moet meer geld komen voor beter onderzoek en daarom steun ik Swim To Fight Cancer en zwem ik mee in mijn stad Nijmegen'.

Swim to Fight Cancer is een recreatief zwemevent in een stads decor, waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor Fight Cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Inmiddels komen de inschrijvingen binnen en is er al veel geld aan donaties opgehaald. Maar de organisatie hoopt op nog veel meer enthousiaste zwemmers en wil er, in het prachtige decor van de Spiegelwaal, een mooi evenement van maken.

Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.nijmegen.swimtofightcancer.nl. De organisatie hoopt op veel enthousiaste deelnemers en sponsoren. Allemaal met een sterk overkoepelend gevoel: samen duiken we het water in om een grote vuist te maken tegen kanker!

Sponsor worden kan natuurlijk ook. Zij kunnen rekenen op veel toeschouwers en media aandacht. Een van de mogelijkheden om te sponsoren is meedoen met een eigen businessteam. Samen in actie voor een hoger doel en goed voor vitaliteit en betrokkenheid.

Kijk voor meer informatie op www.nijmegen.swimtofightcancer.nl of stuur een mail aan info@nijmegen.swimtofightcancer.nl.

Cineac voor kinderen

Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 Archief Bevrijdingsmuseum

Foto: Archief Bevrijdingsmuseum

GROESBEEK - Woensdag 25 juli in het Bevrijdingsmuseum in Groesbeek is er Cineac voor kinderen, speciaal voor de jeugd van 10-14 jaar.

Doorlopend van 14.00-16.00 uur vertoont het museum boeiende en educatieve documentairefilms over verschillende WO2-thema’s (onder andere verzet, onderduiken, dagboeken). Standaard tarieven Bevrijdingsmuseum worden gehanteerd; de museumkaart is geldig. Begeleidende (groot)ouders betalen 5,00 euro per persoon.

Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 is gevestigd aan Wylerbaan 4 in Groesbeek.

Kermis bij OEV De Dreuge

MILLINGEN - Midden op de kermis, op het voorterrein van het schuttersgebouw aan de Heerbaan 190 vindt op zondag 22 juli om 14.30 uur het koningschieten plaats.

Vanaf het grote terras kun je goed volgen wie het schot lost voor de titel koning(in) en jeugdkoning(in) van de Dreuge. Aansluitend op het koningschieten barst rond 17.30 uur het feest meteen los met de toppers van Summerland. Op maandag begint het Koningsbal om 14.00 uur met New Leaf.

Het volledig kermisprogramma is:

Zaterdagavond 21 juli van 21.00 tot 01.30 uur: Bandje Speciaal

Zondagavond 22 juli vanaf 17.30 uur: Summerland

Maandag 23 juli vanaf 14.00 uur: New Leaf

Dinsdagavond 24 juli van 20.30 tot 01.30 uur: DJ Mike

Alle dagen vrije entree. Meer informatie staat op www.oev-millingen.nl.

Braderie en rommelmarkt Millingen

MILLINGEN - Na de succesvolle voorafgaande tien jaar is het weer bijna zover: Zondag 2 september wordt het buitenterrein van fanfarekorps Ons Genoegen Millingen omgetoverd tot een gezellige braderie met rommelmarkt aan het Ons Genoegenpad 4 (Steense Gemeente).

Iedereen zal dit de afgelopen jaren herinneren als een goedbezocht gebeuren met veel mensen uit de omgeving. De gehele middag zal de muzikale 'noot' natuurlijk niet ontbreken en daardoor wordt de gezelligheid en sfeer alleen maar groter.

Wat is er zoal meer te doen? Enkele rondes aan het rad van fortuin, tombola, kinderactiviteiten, koffie met heerlijk zelf gebakken taart, gekoeld drankje etcetera. De opbrengst komt volledig ten goede aan de professionele opleiding van de muzikanten en tamboers

Aanmelden voor de huur van een kraam kan nog steeds. Het evenement is van 10.00 tot 16.00 uur. Aanmelden of verder info bij de commissie Snuffelmarkt Ons Genoegen Millingen aan de Rijn, Cees Broens 06 23856270, snuffelmarktmillingen@gmail.com.

Rondleiding 'Gevleugelde Vrijheid'

Gevleugelde Vrijheid (foto: Archief Bevrijdingsmuseum)

Foto: Archief Bevrijdingsmuseum

GROESBEEK - Donderdag 26 juli is er speciaal voor kinderen van 10-15 jaar een rondleiding in de tentoonstelling 'Gevleugelde Vrijheid, WO2 in de lucht' in het Nationaal Bevrijdingsmuseum.

De rondleiding is van 14.00-15.30 uur en zal worden gegeven door gids en luchtoorlogsdeskundige Gerrit Kok. De tentoonstelling van meer dan 750 prachtige modelvliegtuigjes geeft een compleet beeld van WO2 in de lucht, waarvan jongeren zullen smullen. Van de piloot in de kleinste cockpit tot de reusachtige vliegende forten: geen aspect blijft onbelicht van de wereldwijde luchtstrijd boven land en zee.

Standaard tarieven Bevrijdingsmuseum worden gehanteerd. Begeleidende (groot)ouders betalen vijf euro per persoon. De museumkaart is geldig. Reserveren is noodzakelijk via 024 3974404 of info@bevrijdingsmuseum.nl. Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 is gevestigd aan Wylerbaan 4 in Groesbeek.

Kerkberichten parochie Groesbeek

Opgeven van intenties: In verband met de gewijzigde dag waarop de weekbladen in ons dorp verspreid worden, is het tijdstip voor het aanleveren van kopij aan de redactie van de weekbladen ook aangepast. Het verzoek is om voortaan uw misintenties 12 dagen voor verschijnen van de krant in te leveren vóór maandag 12.00 uur bij ons Pastorie, Parochie centrum).

Overleden: Hendrikus Jozef Ebbers

VIERINGEN H.H. Cosmas en Damianus

Zaterdag 28 juli 19.00 uur H. Mis m.m.v. Cantors

Misintenties: Truus van de Logt van Sjaak, Kinderen en Kleinkinderen

Zondag 29 juli 10.00 uur H. Mis met samenzang

Misintenties: Hein Theunissen, Mien Theunissen-Theunissen en Leida de dochter

VIERINGEN St. Antonius Breedeweg

Woensdag 25 juli 19.00 uur, Eucharistieviering.

Intentie: voor vrede in de wereld en het welzijn van de parochianen.

Zondag 29 juli 17e zondag door het jaar.

9.30 uur. Viering van Woord, Gebed en Communiedienst met samenzang

Intenties: Voor vrede in de wereld en het welzijn van de parochianen.

Woensdag 1 augustus 19.00 uur, Eucharistieviering.

Intentie: voor vrede in de wereld en het welzijn van de parochianen.

Opgeven van intenties: op zondag en woensdag voor en na de Eucharistieviering of een enveloppe in de bus Sint Antoniusweg 2 met vermelding: Misintentie Breedeweg; naam en telefoonnr. afzender vermelden.

4 / 16

5 / 16

6 / 16

7 / 16

Schutterij Sint-Hubertus 90 jaar

Groepsfoto Sint-Hubertusfeest Peter Hendriks

Foto: Peter Hendriks

GROESBEEK/DE HORST - In 1928 is de schutterij opgericht in de smederij van familie Kerkhoff aan de Reestraat. Inmiddels dus al negentig jaar actief in Groesbeek en met name in het kerkdorp De Horst.


Jaarlijks is er een aantal vaste activiteiten als het koningschieten in augustus, de kermisfeesten in september en het Sint-Hubertusfeest in november. Sinds 2012 wordt gebruik gemaakt van een eigen gebouw aan de Vendelierstraat. Het gebouw is in 2010-2011 nieuw gebouwd en beschikt onder meer over een klein kaliber schietbaan en een kruisboogbaan in de kelder. In het gebouw vinden alle afdelingen onderdak en ook het uitgebreide archief heeft er een plaats. Veel van de jaarlijkse activiteiten vinden plaats in of vanuit dit eigen gebouw.

Op 12 augustus zal dit jaar het koning(in)-/ keizer(in)schieten plaatsvinden. "Dit jaar willen we er een extra feestelijk tintje geven in verband met het 90-jarig bestaan van onze vereniging. We hebben die zondag van 13.00 – 18.00 uur een markt, waar hobbyisten hun creaties tonen. Er zijn nog plaatsen vrij voor de liefhebbers, zij kunnen via de contactlink op de site www.hubertusgroesbeek.nl of e-mail secretariaat@hubertusgroesbeek.nl informatie vragen of aanmelden."


In het gebouw zal die dag een deel van het archief worden tentoongesteld. Voor de gezellige sfeer zal feest DJ Mark ‘Gewoon Gezellig’ zijn bijdrage leveren; natuurlijk zullen een natje en een droogje niet ontbreken.

Opa's en oma's vertellen over de oorlog

Opa's en oma's vertellen persoonlijke verhalen over WO2 )

Foto: Archief Bevrijdingsmuseum

GROESBEEK - Kinderen in de leeftijd van 10-12 jaar kunnen op dinsdag 24 juli in het Nationaal Bevrijdingsmuseum luisteren naar de persoonlijke oorlogsverhalen van opa's en oma's.

Het programma duurt van 14.00-15.30 uur en wordt afgewisseld met een film en een bezoek aan enkele hoogtepunten in de vaste tentoonstelling. Een beleving voor de jeugd!

Standaard tarieven Bevrijdingsmuseum worden gehanteerd; de museumkaart is geldig. Begeleidende (groot)ouders betalen 5,00 euro per persoon. Reserveren is noodzakelijk via 024 3974404 of info@bevrijdingsmuseum.nl. Het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 ligt aan Wylerbaan 4 in Groesbeek.

Vakantie-experience voor jongeren

NIJMEGEN - Vakantie-experience voor jongeren. Activiteiten voor jongeren in de vakantie. een hele week leuke activiteiten. Virtual reality, sport, dans, vloggen, samen eten,jambee spelen en nog veel meer.

Bestemd voor jongeren van 13 tot 18 jaar uit Nijmegen en uit de omliggenden gemeenten. Elke dag van 10.00tot 16.00 uur van 6 tot 10 augustus in het schoolgebouw aan de Goffert, Goffertweg 20. Je kunt de hele week meedoen, maar ook één dag. De hele week is gratis. Inschrijven? Zie zomercamp.us.

Vroege(r) kermis bij schutterij OEV in Millingen

Foto: Peter Hendriks

MILLINGEN - Kermis met een knipoog naar vroeger! Het was weer een gezellige kermismiddag met een knipoog naar tijden van weleer.

Duo Sunday zorgde voor gezellige muziek, waarop diegenen die nog goed ter been waren een dansje konden maken. Iedereen was welkom in den 'Dreuge Tent'. Ook waren bewoners uit Kalorama gekomen om deze gezellige middag mee te vieren. De bewoners uit Millingen werden met de zonnentrein opgehaald en ook weer naar huis gebracht. Hoogtepunt was als altijd de polonaise!

Ongeval in Millingen

Foto: Peter Hendriks

MILLINGEN - Bij een eenzijdig ongeval op de Heerbaan in Millingen aan de Rijn is een auto tegen een boom gereden.

Op de weg waar 80 km gereden mag worden, is door nog onbekende omstandigheden een auto rechtdoor gereden en frontaal tegen een boom gebotst. Ambulancemedewerkers hebben de bestuurder en bijrijder meegenomen voor onderzoek in het ziekenhuis. De vrijwillig brandweer heeft de gelekte vloeistoffen verwijderd, waarna een bergingsbedrijf de auto heeft weggehaald.

Afscheid juf Gonnie bij Sint-Laurentius Kekerdom

Juf Gonnie wordt opgehaald door leerlingen van de Laurentius eigen foto

KEKERDOM - Na 22 jaar gaat juf Gonnie de Laurentiusschool in Kekerdom verlaten. Afgelopen week nam zij op een bijzondere wijze afscheid van de Laurentius.

Zo werd zij maandag onder begeleiding van Fietsmaatjes thuis opgehaald. Onderweg was er de volgende verrassing en stonden leerlingen haar op te wachten om met haar mee te fietsen naar school. Op school aangekomen ging juf Gonnie langs alle klassen, werd zij toegesproken en kreeg zij cadeautjes! Voor alle kinderen had juf Gonnie een prachtig cadeautje in de vorm van een hanger met een klavertje-4 gemaakt!

Juf Gonnie komt aan bij de erehaag van de Laurentius eigen foto

Op donderdag werd er nogmaals afscheid van juf Gonnie genomen; er werd voor haar gezongen door alle kinderen van de school. Er waren mooie woorden en er was een afscheidscadeau namens iedereen. "Juf Gonnie zullen wij enorm gaan missen, vanwege haar inzet en betrokkenheid, haar warmte en aandacht voor alle kinderen, haar expertise en kennis, maar vooral om wie zij is! Wij wensen juf Gonnie heel veel geluk bij haar nieuwe uitdaging op De Biezenkamp!"

Wegens succes opnieuw: cursus 'Koken voor mannen 60+'

KEUTH - Wegens een succesvolle eerste en tweede serie wordt in het kulturhus Leuth aan de Reusensestraat 6a vanaf 3 september een derde beginners-kookcursus voor mannen van ‘rondom 60 jaar’ uit de polder georganiseerd.

Onder leiding van een goede kok wordt er in een kleine groep gezamenlijk gekookt, waarbij rekening wordt gehouden met de al dan niet aanwezige kook-ervaring van deze nieuwe groep mannen. Menu’s samenstellen, de inkoop, het koken zelf, en dat allemaal gezellig onder het genot van een kop koffie. Via internet krijgt de cursist een goed beeld van deze cursus: https://vimeo.com/217967283

Deze cursus beslaat ywee keer vijf bijeenkomsten, en vindt in overleg tweewekelijks plaats op de maandag in het kulturhus Leuth van 17.00 tot 19.45 uur. De eerste les is op 3 september. Het project 'Gezond in Berg en Dal' verstrekt subsidie hiervoor, deelnemers betalen in 2018 slechts de kosten van de etensboodschappen. Betrokken groeperingen zijn: het Kookhus Leuth en het Sociaal Team Kekerdom, Leuth en Millingen.

Heeft u interesse? Meldt u aan! Kook-ervaring is zeker niet noodzakelijk. Opgeven voor deze kookcursus kan vóór 27 augustus bij rene.verheijen@fortewelzijn.nl. Wilt u meer informatie, dan kunt u bellen met Rene Verheijen: 06 49881095, of e-mailen naar bovenstaand emailadres.

4daagse shirt

Foto: Peter Hendriks

REGIO - Gemeente Berg en Dal heeft voor de lopers van de 4daagse weer een uniek t-shirt laten maken.

Lopers uit de gemeente Berg en Dal konden op vertoon van een brief een t-shirt in ontvangst nemen. Burgemeester Mark Slinkman gaf kort een leuk en positief woord aan de lopers voor de 102e editie van de 4daagse. Daarna was het passen van de t-shirts. Het item van dit jaar was 'Donderdag mijn Berg-etappe'.

Felicitaties voor oudste inwoonster

Mevrouw N. Voerman-Rensen wordt 105! voerman

Foto: Voerman

BERG EN DAL - Vrijdag 20 juli hoopt mevrouw N.Voerman-Rensen de leeftijd van 105 te bereiken.

Mevr.N.Voerman-Rensen 105jr. Foto: voerman

Omdat burgemeester Slinkman dan te weinig tijd heeft in verband met de 4-daagse, heeft hij maandagmiddag haar al bezocht met prachtig boeket!

Bij Aldi in Millingen dagelijks heerlijk verse broodjes

MILLINGEN – Het Aldi-filiaal aan de Heerbaan 158 in Millingen aan de Rijn ondergaat een kleine verbouwing, zodat klanten elk dag kunnen gaan genieten van versgebakken brood en broodjes.

Het filiaal sluit op maandag 23 juli om op de donderdagochtend erna om 8.00 uur weer de deuren te openen onder het genot van de heerlijke geur van versgebakken brood. Voorbijgaand winkelend publiek zal de geur onmiskenbaar herkennen. Filiaalleider Bart van Goor ziet uit naar de aanvulling in het assortiment: "Met trots zie ik uit naar de bakstraat in onze winkel. Klanten kunnen elke dag verse broodjes halen: van kaiserbroodjes, croissants, appelflappen en donuts tot vers stokbrood. Iedereen is van harte welkom."

Speciale actie

Om de komst van de verse broodjes feestelijk te ondersteunen is er een speciale actie. In de week voor opening worden er huis-aan-huis flyers verspreid met een sticker: vijf verse broodjes of gesuikerde donuts voor één euro. Ook worden deze stickers twee weken vooraf uitgedeeld in de winkel. Deze actie geldt in Millingen aan de Rijn én is ook geldig in Groesbeek van donderdag 26 tot en met zondag 29 juli.

De openingstijden in Millingen aan de Rijn: maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

De openingstijden in Groesbeek (Spoorlaan 3): maandag tot en met woensdag en zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur, donderdag en vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Men's Night met John de Wolf

NIJMEGEN - Is het weer tijd voor een mannenavond? Nodig de 'mannen' dan uit voor een spannende 'Players Only avond' op vrijdag 27 juli in Holland Nijmegen. Een Men's Night met extra spellen, extra uitdagingen én John de Wolf! Daag op deze avond uw vrienden uit voor een spannende voetbalquiz met oud-voetballer en trainer John de Wolf als quizmaster. Of speel gratis een speelronde bij Amerikaanse Roulette en maak daarmee kans op twee bioscoopkaarten voor de nieuwste Mission Impossible film.

Wordt het spel u even te spannend? Neem dan plaats in de barbershop en laat u op ontspannende wijze verzorgen door de barbier. Uiteraard mag een glas bier niet ontbreken. Speciaal voor deze avond bieden we een bierproeverij aan. Bovendien, maakt u met de loterij ook nog eens gratis kans op Bongo Sensatie cadeaubonnen. Welke player daagt u deze avond uit? Graag tot ziens op 27 juli in Holland Casino Nijmegen.

Holland Casino brengt het spannendste spel, altijd gastvrij en betrokken. Jaarlijks bezoeken circa 5,8 miljoen gasten één van de veertien vestigingen van Holland Casino. Een uniek aanbod van spel in een veilige en betrouwbare omgeving staat centraal. Holland Casino is wereldwijd toonaangevend op het gebied van veilig en verantwoord spelen. In samenwerking met verslavingszorg heeft Holland Casino het Preventiebeleid Kansspelen ontwikkeld. Het kansspelaanbod van Holland Casino staat onder extern toezicht van het NMi en de Kansspelautoriteit. De speelautomaten in Holland Casino hebben gemiddeld een uitkeringspercentage van ongeveer 92 procent (de wettelijke norm is 80 procent). Bij een tafelspel als Roulette kan dit oplopen tot 97,3procent . Meer informatie is beschikbaar op de website of volg Holland Casino Nijmegen op Facebook.

Inzameling rommelmarkt van fanfare Wilhelmina

GROESBEEK - De fanfare viert dit jaar het 120-jarig bestaansfeest met heel veel activiteiten. De rommelmarkt commissie blijft echter ondanks dit feest aan de weg timmeren om de nodige spullen binnen te halen voor de rommelmarkt.

Deze rommelmarkt wordt gehouden op zondag 14 oktober bij Wijngaard De Plack aan de Ketelstraat 36 in Groesbeek. Inzameling hiervoor is elke zaterdagochtend van 11.00-12.00 uur op de Cranenburgsestraat 27 in Groesbeek. De organisatie laat weten dat er veel vraag is naar: boeken, lp's, dvd's, lego, strijkijzers en pannen. Groot meubilair, pc's, kleding en tassen kunnen helaas niet ingenomen worden. Klein meubilair en brocante zijn welkom. Mocht u gaan opruimen, denkt dan even aan fanfare Wilhelmina.

Inzameling rommelmarkt van fanfare Wilhelmina

GROESBEEK - De fanfare viert dit jaar het 120-jarig bestaansfeest met heel veel activiteiten. De rommelmarkt commissie blijft echter ondanks dit feest aan de weg timmeren om de nodige spullen binnen te halen voor de rommelmarkt.

Deze rommelmarkt wordt gehouden op zondag 14 oktober bij Wijngaard De Plack aan de Ketelstraat 36 in Groesbeek. Inzameling hiervoor is elke zaterdagochtend van 11.00-12.00 uur op de Cranenburgsestraat 27 in Groesbeek. De organisatie laat weten dat er veel vraag is naar: boeken, lp’s, dvd’s, lego, strijkijzers en pannen. Groot meubilair, pc’s, kleding en tassen kunnen helaas niet ingenomen worden. Klein meubilair en brocante zijn welkom. Mocht u gaan opruimen, denkt dan even aan fanfare Wilhelmina.

Breathwalk in De Bruuk

Breathwalk De Bruuk Foto: M.van der Burgh

Foto: M. van der Burgh

REGIO - Genieten van de natuur, meditatief wandelen en yoga komen allemaal samen in de Breathwalk. Mensen die niet zo makkelijk op een matje gaan zitten, maar wel zoeken naar een manier om in een hectisch leven meer meditatieve momenten te brengen, voelen zich aangetrokken tot Breathwalk.

Tijdens het lopen gebeurt er meer dan alleen mindful lopen of in stilte wandelen. Tijdens een Breathwalk doorloop je vijf zorgvuldig op elkaar afgestemde stadia, waarbij de aandacht afwisselend naar binnnen en naar buiten gericht is. Na deze wandeling kun je al meteen merken dat je je helder en geconcentreerd voelt. Maar ook ervaar je een vitale soepelheid en verbondenheid met de natuur om je heen. Bij regelmatige beoefening neemt je conditie toe. Om deze redenen zijn ook sporters enthousiast. Kartrin Brait organiseert het komende jaar in verschillende jaargetijden haar wandelingen in De Bruuk. De eerstvolgende wandelingen zijn op 14 juli en 18 augustus en 8 september tussen 10.30 u en 12.00 u. Verzamelen bij de ingang van de Bruuk aan de Ashorst. Katrin vraagt een bijdrage van 12 euro. Graag van te voren opgeven bij katrin:katrinbrait@gmail.com

Meer informatie staat op http://.anahatanijmegen.nl/breathwalk.

14 / 16

Deze vent , die je wel kent
Luca Jansen wordt
op 23 Juli 20 Jaar. Een
hele fijne verjaardag
dikke knuffel van Oma

Wij zijn trots op onze oma (ma),
hiep , hiep hoera ze word al weer 65 jaar!
xxx Ralph , Kim , lisanne
Sander , Ilse , Stijn , Milan

Topper Caz, zwemdiploma b gehaald en overgegaan naar groep 5. Goed gedaan trots op je. Knuffel van papa,mama,Kevin en pootje van Luna en Tess

Echt waar onze (gekke) oom Rashid ook 30 jaar!
Liefs Silvy, Lizzy, Jimmy en de rest

Deze amazone mag met haar twee pony's naar de regiokampioenschappen 2018.
Veel succes Romy.

Liefs Opa Henk

Jayden (kleine snoeper maar lieve knul)
is al weer 3 jaar geworden.
Van harte gefeliciteerd
Oma Annette en Opa Dick

Beter laat dan nooit.
Onze stoere lieve vriend Luca is 8 jaar geworden .. alsnog gefeliciteerd!
Veel liefs van ons

Hoera deze knappe meid wordt
7 jaar.
Gefeliciteerd Noa.
Liefs papa, mama & Fianne.

Deze kanjer is geslaagd voor haar zwemdiploma A.

Gefeliciteerd van Oma Mattie en Opa Kees.

Thijme, met een big smile, want je bent zeven jaar geworden!

Nog gefeliciteerd
met zeven kusjes van opa en oma en een lik van Fam.

Hoera, onze zoon
Thomas van de Vooren heeft zijn
A diploma gehaald, we zijn heel erg trots!
Dikke kus, papa, mama, en Milan.

Hoera, deze mooie meid alweer 18 jaar en de trots van haar pa.
Romy van Nieuwenhuijsen

Collin 4 jaar op 12 juli.
Veel plezier op de basisschool.
Opa en Oma Poes

Geert, hartelijk gefeliciteerd met je 50-jarig bedrijfs jubileum. Nu op naar je pensioen.

Henny, kinderen, kleinkinderen en de rest.

Deze lieve meid heeft haar autorijbewijs behaald. Super gedaan, gefeliciteerd!! Liefs je broers en zussen

15 / 16