GN Arnhem

5 mei 2016

GN Arnhem 5 mei 2016


Spectaculaire activiteiten op Westerveld Fair in Elden

ARNHEM - Op zondag 15 mei (1e pinksterdag) vindt in park Westerveld in Elden van 11.00 tot 17.00 uur de Westerveld Fair plaats. Een gezinsevenement in een prachtige omgeving dat zeker een bezoek waard is. De toegang is gratis.Op de grote speelweide in het park vinden doorlopend presentaties plaats met paarden en honden. Een authentieke valkerij met stoot- en roofvogels geeft jachtdemonstraties. Het hoogtepunt van de dag wordt ongetwijfeld het optreden van de meutejagende vereniging De Midland Hunt. Ook de demonstraties schapendrijven door meervoudig Europees en wereldkampioen Serge van der Zweep en de kür op muziek gereden door dameszadelclub Fleurop zijn van hoog niveau. Spectaculair worden de vierspandemonstraties met trekpaarden verzorgd door Ad Lauwen van stal ’t Nieuwveer.

Rondom het demonstratieterrein is een leuke, gevarieerde markt ingericht. Er staat een 35-tal kramen met brocante artikelen, woonaccessoires, kleding, sieraden en streekproducten.

Voor de kinderen verzorgt Huub Cooijmans Entertainment uit Apeldoorn gedurende de dag meerdere goochelshows. Bij de meeste demonstraties op het hoofdterrein worden de kinderen ook betrokken.

Zaterdagavond 14 mei is het gratis toegankelijk Parkconcert van 19:00 tot 22:30 uur door muziekvereniging Crescendo Elden. Waaraan denk je bij het horen van Italiaanse muziek? Zon, zomer, vakantie… juist! Op zaterdagavond 14 mei laat muziekvereniging Crescendo weer van zich horen. In het Eldense park Westerveld verzorgt de vereniging een avondvullend programma waarbij de gasten in zomerse sferen worden gebracht.

Postcode Loterij deelt massaal ijs uit in Arnhem

ARNHEM - Vier hele wijken in Arnhem winnen ijs. De IJsprijs van de Postcode Loterij is namelijk op wijkcode 6812, 6822, 6832 en 6841 in Arnhem gevallen. 2183 inwoners van Arnhem winnen ijs. Gedurende deze en volgende week kunnen winnaars hun prijs ophalen.

Inwoners van Arnhem die in de maarttrekking meespeelden met de Postcode Loterij ontvangen per lot een multipack met vier Ben & Jerry's ijsbekertjes. Zij hebben een coupon thuisgestuurd gekregen waarmee zij hun prijs gedurende deze en volgende week kunnen ophalen bij een locatie in de buurt.

Hulp bij computergebruik

ARNHEM - Iedere vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur is er het gratis inloopspreekuur voor vragen over computer- en internetgebruik in de Bibliotheek Kronenburg.

Vragen over informatie opzoeken op internet, brieven maken of e-mailen? Kom dan langs tijdens het (gratis) wekelijkse inloopspreekuur op ons internetplein in de Bibliotheek Kronenburg. Vrijdagochtend is een vrijwilliger aanwezig die meer uitleg geeft over bijvoorbeeld e-mail, Google, Facebook, Twitter, foto’s bewerken of Microsoft Word.

De beschikbare tijd is afhankelijk van het aantal bezoekers. Voor vragen over software of hardware van computers is dit spreekuur niet bedoeld, hiervoor verwijzen wij je naar jouw leverancier.

Het spreekuur vindt elke vrijdag plaats in de Bibliotheek Kronenburg (Kronenburggalerij 7) van 10.00 tot 12.00 uur. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Enthousiaste gezichten en fanatiek sporten op de Koningsspelen vrijdag!

ARNHEM - Afgelopen vrijdag hebben alle leerlingen van de Jozefschool Elden, net als 5000 andere basisscholen, meegedaan aan de Koningsspelen.

Voor de Jozefschool werd ook dit jaar de hulp ingeroepen van studenten uit het tweede jaar van het CIOS Arnhem. De onderbouw van de Jozefschool deden veel sport en spelletjes op het schoolplein en de midden- en bovenbouw gingen sporten op de velden van Eldenia. De voetbalvereniging stelde hun veld daarvoor gastvrij beschikbaar.

De leerlingen werden in groepjes verdeeld. Daarna streed men tegen elkaar voor de overwinning. Maar het allerbelangrijkste was dat op deze stralende vrijdag de leerlingen met veel enthousiasme de verschillende sporten beleefden. En dat is precies waarom koning Willem Alexander en voormalig Wimbledon winnaar Richard Kraijcek dit sportfestijn voor scholen hebben opgezet.

De dag begon trouwens met een heerlijk koningsontbijt, vol gezonde en lekkere producten. Om 12.00 uur zat de gezellige sportdag er voor de groepen 1, 2, 3, 4 en 5 op. De hoogste groepen gingen zelfs nog tot 14.00 uur door.

Binnenkort zal op de website van de school een fotostory worden getoond met een foto impressie van deze bijzondere dag. Al met al een goed initiatief dat op de Jozefschool een prima invulling qua sporten kreeg.

Gratis coaching voor vrouwen door vrouwen

ARNHEM - Ben je vrouw en heb je een inkomen op of onder het sociaal minimum? En wil je jezelf verder ontwikkelen, je zelfkennis verdiepen of iets anders veranderen in je leven? Dan kunnen wij iets voor je betekenen. Bep & Fatima: een groep professionele coaches, loopbaanadviseurs, trainers.

"Wij doen dit als vrijwilliger, zonder kosten. Van jou wordt gevraagd dat je verstaanbaar Nederlands spreekt, je wilt inzetten om je doelen te bereiken en je houdt aan je afspraken. Je kunt ons bellen of mailen als je iemand nodig hebt die je helpt zaken op een rij te krijgen, je leert om voor jezelf op te komen, je steunt bij het verwerken van verdriet, je leert een plan voor de toekomst te maken, je helpt bij het omgaan met spanning en stress, etc.

Kijk op onze website: www.bepenfatima.weebly.com voor verdere informatie en aanmelding.

Of bel Marion: 06 53438598 of Wendy: 06 21593590

Nieuw bij Pedicure Praktijk Angelique Gel nagels voor handen en voeten

ARNHEM – Al jaren werkte Anqelique met passie in de zorg. En met diezelfde passie is ze vorig jaar gestart met haar Pedicure Praktijk Angelique. In een ruime praktijk aan huis (op de begane grond en voor iedereen toegankelijk) voert ze naast de standaard pedicurebehandelingen ook spa- en scrubbehandelingen en been-/en voetmassages uit.

Wie kiest voor Pedicure Praktijk Angelique, kiest voor een professionele, luxueuze en comfortabele behandeling van haar of zijn voeten. Met de nieuwste apparatuur worden de voeten met aandacht behandeld. Niet alleen wat betreft aandacht voor de behandeling op zich, ook voor de persoon. "En wie even niet gesteld is op een praatje, kan zich laten afleiden via een tv-scherm." De praktijk is voorzien van airco.

De comfortabele behandelingen zijn vriendelijk geprijsd en ter kennismaking krijgt de cliënt bij de eerste behandeling een korting van twintig procent. Pedicure Praktijk Angelique is verzekerd en is bovendien aangesloten bij branche-organisatie ProVoet. Daarnaast is Angelique bezig om zich ook te bekwamen in de zogeheten 'medische pedicure' om ook de 'reumatische en diabetische voet' te behandelen.

Pedicure Praktijk Angelique is gevestigd aan de Brinkenhofsestraat 45 in Arnhem (in de wijk Appelgaard en nabij Kronenburg). De praktijk is alle dagen geopend, ook op de dinsdag- en donderdagavond.
Behandelingen zijn op afspraak via telefoon 06 46130673; www.pedicurepraktijkangelique.nl.

Gemarko Tuindesign voor degelijk fraai vakwerk

BEMMEL – Het is weer tijd om van de tuin te genieten. Van het groen en... van de privacy. Waar kun je dan beter terecht dan bij Gemarko Tuindesign aan de Karstraat 42. Voor tuinhout. Ze bieden er allerhande artikelen aan: van schuttingen, plantenbakken tot aan overkappingen en tuinhuisjes!

Als stratenmaker weet Korné de klant van een uitstekend product mét deskundig advies te voorzien. Hij is een vakman, ook als het gaat om het plaatsen van schuttingen. Liever zelf aan de slag? Ook dat kan! En Gemarko bezorgt gratis binnen een straal van 15 kilometer.

Tuindesign

Gemarko heeft niet voor niets 'tuindesign' in zijn bedrijfsnaam staan. Kijk maar eens hoe fraai het hout is afgewerkt.

Wat geldt voor het timmer –en tuinhout, geldt ook voor de aluminium tuinkamers, die Gemarko levert. Ook is maatwerk er een begrip, mocht u naar eigen ontwerp uw overkapping of tuinhuisje willen realiseren dan is dit bij Gemarko Tuindesign zeker bespreekbaar. Ook als u steigerhouten meubels op maat zoekt dan bent u bij ons op het goede adres.

Ons motto is "In één x goed doen, dan hoeven wij het niet over te doen en kunt u jaren van onze opdracht genieten."

Gemarko Tuindesign, Karstraat 42, Bemmel; 06 28266185; 0481 785351; www.gemarko.nl. Geopend: zie website.

Nieuwe voorzitter KBO Gelderland

BEMMEL - De heer Paul Peters uit 's Heerenberg is op 20 april tijdens de Algemene Vergadering van KBO Gelderland tot de nieuwe voorzitter gekozen. Hij nam de voorzittershamer over van de heer Fred Rappange, die tijdelijk het voorzitterschap bekleedde. Paul Peters was burgemeester onder andere van de Limburgse gemeenten Wijlre en Belfeld en de Gelderse gemeente Didam en was later waarnemend burgemeester van in de gemeente Montferland en Lingewaard.

Naast de nieuwe voorzitter heeft de KBO in Gelderland nog drie nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen te weten de heren Wiel van Lier (Wijchen) en Gerard Wolters (Doesburg) en mevrouw Marina Naijen uit Leuth. De KBO timmert hard aan de weg om ook voor de jongere senioren een aantrekkelijke vereniging te blijven. Paul Peters ziet dit als een uitdaging "Senioren , een derde deel van de bevolking, blijven medeverantwoordelijk voor onze participatiemaatschappij. "Het blijven meedoen in de samenleving is uitermate belangrijk", aldus Paul Peters. KBO Gelderland is de grootste belangenorganisatie van en voor senioren in Gelderland. Zij vertegenwoordigt 34.000 leden die aangesloten zijn bij 85 plaatselijke KBO verenigingen.

Opening speelplein én meet & greet Bob de Bouwer! Zaterdag 14 mei van 12.00 tot 16.00 uur in winkelcentrum Presikhaaf!

ARNHEM - Op zaterdag 14 mei viert winkelcentrum Presikhaaf, samen met jou, de opening van haar nieuwe kids-speelplaats. De locatie? De welbekende evenementenkuil in het winkelcentrum! Deze spot is omgetoverd tot een waar klim-, klauterpaleis. Hartstikke leuk dus! Of je nu jong bent of oud.

Ook Bob de Bouwer is de ontwikkeling van dit prettraject niet ontgaan. En om deze happening samen met inwonend Arnhem en omstreken te beleven brengt hij deze middag zelf ook een bezoekje aan het nieuwe speelplein. Noteer 14 mei dus alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent! Want alleen die dag kun jij Bob de Bouwer ontmoeten én begroeten. Onze fotograaf maakt van iedereen die Bob een handje geeft een mooie foto, na afloop te downloaden via de facebookpagina van Presikhaaf. Onderstaand het programma. Jij komt toch zeker ook? Graag tot dan!

Feestelijke opening:
12.00 - 16.00 uur


Meet & greet Bob de Bouwer:
12.30 – 13.00 uur
13.30 – 14.00 uur
14.30 – 15.00 uur


In de tussenliggende pauzes:
Uiteraard valt er ook van alles te beleven in de tussenliggende pauzes. Zo kun je je laten schminken door een heuse grimeuse en kies je hierbij jouw eigen favoriete creatie! En ben je helemaal verhit geraakt door al het klim en klauterplezier? Geen nood! Want er zijn coupons voor een gratis ijsje. Hartstikke lekker toch? En uiteraard ontbreken ook ballonnen in vrolijke kleuren niet die deze opening een nog feestelijker tintje geven.

Volvera Dames 2 is kampioen!

ARNHEM - Volvera Dames 2 is zaterdag 16 april kampioen geworden in de derde klasse in sporthal de Omnibus in Schuytgraaf. Met support van een volle tribune won Volvera de wedstrijd tegen Agilitas met 4-0. Het was tot het laatste punt spannend, de eindstand van de 4e set was 28-26.

Het team bestaat uit Céline Engelen, Ilona Quaijtaal, Mariska Bonnema, Yara van Ingen, Xian Riedijk, Anne Fris, Mieke Clappers, Ellen Broer, Lisa Janssen en Mariëlle Schreuders. De coach van dit gezellige damesteam is Janneke Janssen.

Zin in zingen bij Xing?

ARNHEM - Het gemengd Arnhemse koor Xing zoekt leden, vooral mannen, jong en oud. Het 30-jarige koor, met dirigent Hans Scholing (www.hansscholing.nl), is volop bezig met nieuw repertoire. Daardoor kunnen nieuwkomers ‘zonder achterstand’ aansluiten.

Xing streeft naar 24 leden. Het repertoire is grotendeels klassiek (van alle tijden), maar er is ook veel lichtvoetigs. Diversiteit en avontuurlijke uitstapjes staan hoog in het vaandel.

Xing werkt toe naar optredens, op een ontspannen manier, in een gemoedelijke sfeer en met de nodige humor. Het koor repeteert iedere maandagavond van 20.00 – 22.15 uur in de Heijenoordschool, Gentiaanstraat 25.

Op 9 en 23 mei houdt Xing open repetities om kennis te maken met de zangers, dirigent, het repertoire en de aanpak. Wie buiten die data eens een repetitie wil bijwonen, is ook welkom.

Informatie: xingarnhem.blogspot.nl; e-mail: xingkoor@gmail.com of bel met Marion Brugman: 06 53438598.

Mamacafé in bieb Kronenburg

ARNHEM - Op vrijdag 20 mei verzorgt de Bibliotheek het Mamacafé van 16.00 tot 17.00 uur in de Bibliotheek Kronenburg.

Soms heb je als ouder twijfels of zorgen bij het opvoeden van je kind. Bij het Mamacafé kun je allerlei vragen stellen over datgene waar jij nieuwsgierig naar bent, meer over wilt weten of advies over wilt krijgen.

Bij het Mamacafé is Daphne Jacobs aanwezig. Zij is eigenaar van De Geluksfabriek, praktijk voor kindercoaching en integratieve kindertherapie. Het Mamacafé vindt 20 mei vanaf 16.00 uur plaats in de Bibliotheek Kronenburg. De toegang is gratis en aanmelden van tevoren is niet nodig.

Benoni Budding in de prijzen op WK Shaolin Kempo

ARNHEM - Van woensdag 20 tot en met vrijdag 22 april organiseerde de International Kempo Federation (IKF) de wereldkampioenschappen Shaolin Kempo in Boekarest, Roemenië. Vanuit de Kempo Associatie Nederland deed Benoni Budding, Kempo docent bij SHK Sportcentrum in Arnhem-Zuid, mee. Hij behaalde in Boekarest twee keer goud en drie keer brons en beleefde daarmee een zeer succesvol WK.

Shaolin Kempo is een Oosterse vechtkunst die te vergelijken is met Karate, Taekwondo en Kung Fu. Er wordt veel gebruik gemaakt van stoten en trappen en er wordt op semi-contact basis (lichte aanraking) gespard. Budding kwalificeerde zich middels Nederlandse kampioenschappen en de vorige Wereldkampioenschappen voor vijf onderdelen. Hij werd ingedeeld in de zwaarste categorie bij de fighting-onderdelen en deed met zijn 38 jaar voor het eerst mee met de Masters. Maar een zware categorie of niet; deze doorgewinterde Kempoka deed waarvoor hij kwam: winnen.

Plantjesmarkt, Romeinse markt en piazza op 7 mei

ARNHEM - Zaterdag 7 mei is er veel te beleven in de wijk Elderveld in Arnhem-Zuid: de GIRO d’Italia over de Batavierenweg en in Park De Steenen Camer: Romeinse activiteiten, een plantjesmarkt en een Piazza.

Zoals het er nu uitziet zijn de wielrenners circa 13.00 uur allen uit beeld. U kunt hierna terugwandelen naar Elderveld via de Drielsedijk en park De Steenen Camer. Hier vinden vanaf 10.00 uur diverse leuke evenementen plaats, de bekende ijsheiligen plantjesmarkt van de BTV Elderveld waar u plantjes voor de tuin of balkon kunt kopen of een mooi Moederdag cadeau.

Gelijktijdig is hier ook een landelijk Romeinenweek-evenement, oftewel we worden bezocht door een grote groep Romeinse soldaten (met tentenkamp) en de Romeinse Reiswagen met paarden waarmee u gratis een ritje kan maken. Er zijn rondleidingen naar de Romeinse tuin en het weer gevisualiseerde Castellum Meinerswijk. Kinderen kunnen getraind worden tot een echte Romeinse soldaat tijdens de legionairstraining van Baroen.

Voor de jeugd zijn er ook Romeinse spelletjes en men kan op de foto met echte Romeinen of met Asterix en Obelix maar u kunt ook een selfie maken in de Roze trui, als winnaar van de Giro, onder de finish-vlag.

En tenslotte hebben we in het kader van de Giro d’Italia voor u nog een italiaanse Piazza (culinair pleinfeest) georganiseerd. Op ons “roze gekleurde” plein bij het Boerderijcomplex De Steenen Camer (Rijksmonument uit 1836) kunt u genieten van heerlijke Italiaanse pasta-gerechten, Romeins brood, Romeinse poffertjes, Romeinse kip-groentesoep en Romeinse pannenkoeken. Koffie met roze koeken of een Romeins wijntje.

Digitalisering voor senioren in Kronenburg

ARNHEM - Op dinsdag 17 mei is er speciaal voor senioren (55-plus) uit Arnhem-Zuid een middag over de toenemende digitalisering en hoe hiermee om te gaan.

De bijeenkomst vindt plaats in De Madser, Kronenburgbusbaan 25 en start om 14.30 uur (inloop vanaf 14.15 uur). De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Maria de Haan, deskundige op het terrein van digitalisering en medewerker van de bibliotheek Arnhem, verzorgt een introductie over de toenemende mate van digitalisering in onze samenleving. Ook geeft zij aan hoe hiermee om te gaan en hoe bijvoorbeeld gebruik kan worden gemaakt van de digitale hulpmiddelen van de bibliotheek. Mensen hoeven niet in het bezit te zijn van een computer of tablet om de bijeenkomst bij te wonen.

In het tweede deel van de middag is er gelegenheid vragen te stellen over de veranderingen in de zorg, de rol van het sociale wijkteam en activiteiten in de wijk. De coaches van het sociale wijkteam zijn aanwezig en ook medewerkers van een aantal organisaties, zoals Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp, de Zonnebloem, SWOA en wijkteam leefomgeving.

De bijeenkomst is bedoeld voor senioren (55-plus). Leden van de ouderenbonden ANBO, KBO, PCOB en Seniorenraad Arnhem helpen u graag verder. Daarnaast zijn coaches van het sociale wijkteam aanwezig en medewerkers van een aantal organisaties, zoals MVT (Mantelzorg en Vrijwillige Thuiszorg), Humanitas, de Zonnebloem, SWOA (stichting welzijn ouderen Arnhem) en wijkteam leefomgeving.

Het is niet nodig dat u zich vooraf aanmeldt. De Madser ligt aan Kronenburgbusbaan 25; Inloop vanaf 14.15 uur; aanvang 14.30 uur.

Natuurwandeling, het verhaal van de bloemetjes en de bijtjes

HAALDEREN- De lente is de tijd van de liefde en de vernieuwing van het leven in de natuur. We gaan het dus natuurlijk tijdens deze excursie vooral hebben over de bloemetjes van boom en plant en de bijbehorende bijtjes, maar ook over andere vindingrijke oplossingen die de natuur heeft uitgedokterd om voor regeneratie te zorgen, geslachtelijk en ongeslachtelijk. Welke diersoorten zijn hier wel of niet bij betrokken?

De excursie begint bij de Kolkweg, waar we stilstaan bij het ontstaan van de kolken en de dramatische weerslag daarvan op de goegemeente. We lopen langs de prachtige Haalderense Kerk, met haar indrukwekkende geschiedenis. Hier tegenover duiken we het bos in. Hopelijk bloeien de overdadige vogelkersbomen nog, zo rijkelijk aanwezig in het Haalderense bos. Sommige soorten bomen zijn al uitgebloeid. Anderen beginnen nu pas. Welke processen voltrekken zich hierbij?

Het Haalderense bos is in deze tijd een sprookjesbos, waar tapijten van daslook, een van de fraaiste beschermde voorjaarsbloemen, zich koesteren aan de voorjaarszon. Er valt zo veel over de daslook te vertellen! Het feestelijk kantwerk van de fluitekruid draagt bij aan deze lieflijke omgeving. De schoonheid van deze en andere bloeiende planten laten we nog meer spreken door de wetenswaardigheden die de loep te voorschijn tovert. We maken een rondje door het bos met eventueel een blik op vogelmelk en andere bloemen aan de overkant van de dijk, en gaan langs de kolk weer terug naar de parkeerplaats.

Zondag 8 mei om 14.00 uur. Duur: 2 uur Startpunt: Kolkweg 2, Haalderen.
Tips: Bij nat weer is stevig schoeisel aan te bevelen. Kosten: Deelname gratis.

11 / 16

Service en kwaliteit het hele jaar door! Glazenwasserij Baart zorgt voor degelijk brandschoon net werk

ARNHEM – Wie doet bij u de ramen? Keuze genoeg: er zijn vele glazenwasserijen, maar welk bedrijf maakt zijn beloftes waar? Wie komt er het hele jaar door de ramen wassen? Welke glazenwasserij verzorgt het werk tot in de puntjes? Bij Glazenwasserij Baart zit u goed. Niet voor niets mag dit bedrijf zich tot de grootste in de branche en wijde regio rekenen.

Vrijwel iedereen kent Glazenwasserij Baart. Want de jongens van Baart zie je overal in hun nette bedrijfskleding en herkenbare bedrijfswagens. Het zijn vaklui, die nog handmatig met ladder, emmer, trekker en spons het werk doen. Professionele glazenwassers, die bovenal kwaliteit leveren. Het hout rondom het raam en het kozijn wordt meegenomen. Je kunt de medewerkers zelfs inschakelen voor het schoonmaken van al het houtwerk, rolluiken, boeiboorden, trespa en dakkapellen. Zelfs voor het schoonmaken van dakgoten!

Glazenwasserij Baart komt altijd volgens afspraak. Sterker: klanten met de poort op slot of een huis met rolluiken, krijgen daags van te voren een sms-je!
De klant vindt na de wasbeurt een briefje met de gedane werkzaamheden in de brievenbus. De kosten kunnen achteraf per bank worden betaald. Door het vele werk in dezelfde wijken, werkt Glazenwasserij Baart uiterst voordelig.

Tip: Doe eens een bon of een jaarabonnement van Glazenwasserij Baart kado. Ideaal voor opa, oma en iemand, die 'alles' al heeft!

Glazenwasserij Baart, Eimerssingel West 33, Arnhem; telefoon 06 54690244; www.glazenwasserijbaart.nl.

Bij De Succesfactor Huessensche Poort Optiek winnaar 2016 in opticienbranche Huessensche Poort Optiek by Polman Opticiens

HUISSEN - De Huessensche Poort Optiek by Polman Opticiens is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Opticienbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. "De Huessensche Poort Optiek weet haar grote kennis van brillen, contactlenzen en hoortoestellen uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid."

Bij de Huessensche Poort Optiek vindt de klant alles onder één dak, van deskundige oogmeting, nauwkeurige contactlens- aanpassing, bril- en glasadvies tot een gewaarborgde nazorg. Bij de onderneming werken uitsluitend gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten en audiciens. Polman Opticiens is opgericht in 1995 en heeft vestigingen in Velp, Elst, Oosterbeek en Huissen. Het bedrijf telt ruim 20 medewerkers.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in de Huessensche Poort Optiek een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. 'Innovatie is het sleutelwoord bij de Huessensche Poort Optiek, want zij is continu bezig haar diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant. De onderneming staat bekend als een betrouwbare, meedenkende partner die breed kan adviseren omtrent optiek.'

'de Huessensche Poort Optiek is een zeer hoogwaardig bedrijf dat een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Absoluut een vakspecialist. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper in haar wereld. De terechte branchewinnaar, maar wellicht ook hoge ogen gooiend voor de subaward Best in Retail!', aldus de Nominatiecommissie.

De Huessensche Poort is gevestigd aan de Langestraat 64 in Huissen; 026 3251974. Meer informatie staat op www.polmanopticiens.nl.

16 / 16