GN Arnhem

13 augustus 2016

GN Arnhem 13 augustus 2016


Succes op WK Taekwon-Do!

ARNHEM - Het Nederlands team heeft met succes gepresteerd op het WK Taekwon-Do in Brighton 2016!

Met meer dan 1000 deelnemers uit 45 landen was de competitie groot en het niveau hoog. Nederland was met een team van negen deelnemers actief. Per land moest men ook scheidsrechters leveren, namens Nederland is onder andere Willem Jansen (hoofdleraar 5e dan Taekwon-Do Academie Gelderland) als scheidsrechter actief geweest.

Er waren diverse onderdelen, waarbij men wordt ingedeeld op dangraad (niveau), geslacht en gewicht. Otto van Elzingen uit Alphen aan de Rijn is wereldkampioen bij tuls (stijlfiguren) geworden bij de senioren 4e dangraad. Een wereldprestatie!! De overige resultaten;

brons sparring:
Marcel Hildering
Lisanne Behonek
Britt Troudes

brons sparring:
heren team

zilver breektesten:
heren team

Taekwon-do wordt in Bemmel en Arnhem beoefend. Arnhem heeft een mooi locatie en in Bemmel wordt op dit moment gewerkt om de gymzaal helemaal op te knappen en alle voorwaardes te voldoen om op wereld niveau te trainen. Meer informatie over Taekwon-Do staat op www.tagelderland.nl.

Donderdag 18 tot en met zondag 21 augustus Sonsbeek TheaterAvenue

ARNHEM - Van donderdag 18 tot en met zondag 21 augustus vindt de Sonsbeek TheaterAvenue plaats in het Sonsbeek park in Arnhem. Tientallen voorstellingen, acts, muziek en lekker eten, drinken, dansen en loungen: voor groot en klein is het goed toeven in het mooiste park van Arnhem.

De Sonsbeek TheaterAvenue is een hoogtepuntje, midden in de zomer. Het jaarlijks terugkerende, vierdaags festival met theater, dans, muziek en cabaret vindt plaats in het Sonsbeek Park in Arnhem. Vele tienduizenden bezoekers weten de prachtige locatie te vinden. Voor groot en klein zijn er vele tientallen verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen. 'Theatrale kermis van het Oosten' wordt het festival ook wel genoemd.

De Sonsbeek TheaterAvenue is een theaterfestival dat qua setting lijkt op een kermis: het publiek loopt rond en maakt een keuze uit de vele korte voorstellingen die op een dertigtal plekken opgevoerd worden. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. Je wandelt van de ene voorstelling naar de andere. Of je gaat in het gras zitten en geniet van de sfeer, de mensen en het park. Laat je leiden door het programma of laat je verleiden door de artiesten die parade maken en hun voorstelling als de beste aan de man brengen.

Een greep uit het bomvolle programma: Cabaret, circus, kleinkunst, muziek, performance, theater en kindervoorstellingen. Open op donderdag 18.00 tot 24.00 uur, vrijdag en zaterdag: 14.00 tot 24.00 uur, zondag: 12.00 tot 21.00 uur Het laatste nieuws staat op www.sonsbeektheateravenue.nl.

Veteranen Inloophuis Arnhem

ARNHEM - Wat doet het Veteranen Inloophuis Arnhem nou precies en wat is het? "Wij zijn een non-profitorganisatie die aan veteranen en hun partners en gezinsleden en aan geïnteresseerden een ontmoetingsplaats aanbied. Wij draaien volledig op vrijwilligers en krijgen geen subsidie van Defensie en overheid."

In het pand zijn slaapkamers aanwezig voor Veteranen die even een time-out nodig hebben. Samen met de vrijwilligers en de daarvoor opgeleide nuldelijns-ondersteuning wordt er voor gezorgd dat de veteranen die hulp nodig hebben worden doorverwezen naar onder andere de maatschappelijke hulp, De Basis in Doorn. Er wordt geprobeerd deze veteranen weer volwaardig mee te laten draaien in onze maatschappij. Het inloophuis vormt een schakel tussen de hulpbehoevenden en de aanbieders van zorg en maatschappelijke ondersteuning.

Wat heeft het Veteranen Inloophuis Arnhem nog meer te bieden? Vrijetijdsbesteding in de vorm van houtbewerking, schilderen en er is een kledingbank aanwezig waar goede tweedehands kleding gekocht kan worden om zo inkomsten te ontvangen voor de benodigde spullen.

Het adres van het Veteranen Inloophuis Arnhem is Utrechtseweg 310, gebouw H01 in Arnhem. Het Veteranen Inloophuis Arnhem is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag: 09.30 uur tot 16.00 uur. Op vrijdag ook van 19:00 tot 23.00 uur en iedere eerste zaterdag van de maand van 11.00 tot 16.00 uur.
Voor crisis en noodopvang 24 uur per dag bereikbaar op het volgende nummer: 06 49070896.

Oldenburg Dubbeltennistoernooi Driel

DRIEL - De vakantie achter de rug en weer zin om te tennissen? Dat kan! In de week van 29 augustus tot en met 4 september houdt tennisvereniging De Stuw uit Driel het jaarlijkse Open Oldenburg 25+ Dubbeltoernooi.

Je kunt meedoen in de categorieën HD, DD en/of GD 5 tot en met 8. Er kan voor maximaal twee onderdelen worden ingeschreven. De vereniging beschikt over vier kunstgrasbanen met ledverlichting. Meedoen? Inschrijven kan tot en met 22 augustus via www.toernooi.nl.

Computershop Arnhem: ook voor al uw kabels

ARNHEM - Computerwinkels zijn er in Arnhem steeds minder, computerspecialisten zijn er nog minder. Maar Computershop Arnhem is er nog steeds. U kunt hier terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte desktop- of notebookcomputer, randapparatuur, kabels, inktcartridges, et cetera.

Maar Computershop Arnhem repareert zelf ook bijna alle computerapparatuur. Heeft u last van virussen of een langzame computer? Ook dan kunt u terecht in deze winkel. Computershop Arnhem staat al 15 jaar voor u klaar met goede service en een duidelijk advies.

Kabels
Bij Computershop Arnhem kon u altijd al terecht voor heel veel kabels op het gebied van USB, UTP, audio, video, en nog veel meer. Vorige week is er een nieuw groter winkelrek opgehangen waardoor u nog gemakkelijker de juiste kabel kunt vinden. Ook allerlei bijzondere kabels zoals USB3.1, Firewire, netwerkkabel op haspel, HDMI, Displayport, et cetera. kunt u bij Computershop Arnhem terecht.

Back to school-aanbieding:
Tot en met 31 augustus hebben we voor u hele mooie back to school-aanbieding: Voor slechts 399 euro hebben we een computerset bestaande uit een computer met 4GB geheugen, 500GB harddisk, Windows, TFT monitor, alles-in-één-printer, luidsprekers, toetsenbord en muis. Is het budget wat lager, dan hebben we eventueel ook betaalbare gebruikte desktop of notebook computers. Alles met garantie uiteraard.

Computershop Arnhem, Gamerslagplein 2, 026 3628250, www.computershoparnhem.nl.

Dierengeluiden: vogelexcursie

HETEREN - Op dinsdag 16 augustus is er om 9.00 uur een vogelexcursie. Het is de bedoeling dat je platen van vogels die hier regelmatig voorkomen op de juiste plaats op een natuurplaat zet.

Omdat we ook luisteren naar de zang van de vogels, kun je ze daarna misschien beter 'spotten' in de vrije natuur.

Op vrijdag 19 augustus zijn er twee activiteiten, eerst om 10.30 uur yoga in de vrije natuur (tenminste als het weer dat toelaat, anders gaan we in de zaal lekker bewegen) en daarna ontspannen. Later in de middag om 14.00 uur gaan de kinderen gezellig cupcakes maken en versieren. Heerlijk om nadien op te eten of mee te nemen naar huis om thuis te laten bewonderen.

Dierengeluiden: waterdiertjes en vogelhuisjes

HETEREN - Op dinsdag 23 augustus kun je weer met je netje waterdiertjes vangen en daarna met Janny kijken of je op de zoekkaart kunt ontdekken hoe het diertje heet. Als je om twee uur bij de kantine van de camping bent, dan zorgen we samen voor een gezellige excursie met een lekker bekertje drinken.

Vrijdag 26 augustus is er voor de volwassenen yoga om 10.30 uur. Als het weer het toelaat gaan we buiten in de frisse lucht een uurtje bewegen en ontspannen. Op vrijdagmiddag om 14.00 uur gaan we vogelhuisjes maken. Dat is nu leuk om te doen en volgend jaar leuk omdat het misschien bewoont gaat worden.

Het landgoed Overbetuwe is aan de Uilenburgsestraat 1b in Heteren. Voor alle activiteiten kun je je opgaven via onze facebookpagina: www.facebook.com/Kinderboerderijoverbetuwe of je kunt bellen met 026 4720707. Op dinsdag tussen elf en twee uur kun je ook naar ons toekomen voor informatie.

Farmers Run in Elst

ELST (gld) – Op zaterdag 27 augustus gaat de eerste Farmers Run van start! Deze obstaclerun wordt georganiseerd door de Stichting Evenementen Agrarisch Jongeren Kontakt (AJK) Overbetuwe.

Het is een agrarische variant van de MudMasters en Viking Run! Uniek aan de Farmers Run met natuurlijk de agrarische hindernissen als loaders, fruitkisten, hakselaars en beregeningsinstallaties. Dit belooft de zomerhit van 2016 te worden! Er is keuze uit twee afstanden: 3 of 6 km.

De Farmers Run is het ultieme boerengevoel! Waarbij de 3 km voor de familie is bedoeld en de langere afstand voor de getrainde boeren! De route voert langs allerlei boerenelementen zoals machines, gras, water, tarwe, maïs en modder. Al deze elementen zijn op het afwisselende parcours van uitdagende obstakels voorzien.

De prijzen van de tickets zijn als volgt:
Kinderen (tot 12 jaar) deelname gratis; begeleider (18+) noodzakelijk en maximaal 2 kinderen per begeleider; Kinderen van 12 tot 18 10 euro per persoon; Volwassenen 20 euro

Ook is er de mogelijkheid om bij de finish jouw vrienden en familie toe te juichen als ze voldaan over de streep komen. Voor toeschouwers is de toegang gratis. Tijdens en na de run is in de boerenkantine van loonbedrijf Tilleman een hapje en drankje te verkrijgen.

Er is daarnaast genoeg te doen voor de toeschouwers. "Een topdag voor je vrienden, collega's en je hele familie! Iedereen is welkom om deze middag aanwezig te zijn en om te genieten van de perfecte afsluiting van de zomer! Zorg dat je er bij bent en schrijf je nu in via www.farmersrun.nl."

3 Oever Festival, what's in a name?

REGIO - In het derde weekend van september vindt het 3 Oever Festival plaats. Wat vorig jaar begon als een fietstocht met muzikale omlijsting op enkele plaatsen op de route, groeit uit tot een 3-daags evenement in een groot gebied, waar bezoekers kunnen genieten van natuur en cultuur in de ruimste zin van het woord.

Mensen hebben bij een festival het beeld van een afgebakend terrein waar verschillende optredens zijn. Het 3 Oever Festival geeft het woord festival een extra dimensie. De organisatoren Servaas Beunk en Stefan Posthuma over het doel van het festival: “We organiseren voor onze gasten in de Gelderse Poort een feestje voor iedereen, laagdrempelig en toegankelijk. Voor jong en oud, cultuurliefhebber en natuurliefhebber, voor mensen met een gevulde beurs en mensen met een kleine portemonnee, met professionals en amateurs.

Anders dan de festivalbeleving op een locatie waar verschillende activiteiten plaatsvinden zullen de gasten zelf naar verschillende locaties toe moeten fietsen of wandelen. Ze worden niet continu vermaakt, maar zichzelf moeten vermaken door te genieten van de natuur. We zullen wel zorgen voor wat verrassende festivalelementen onderweg. Bezoekers hoeven niet een bepaalde route af te leggen. Iedereen kan zelf bepalen wanneer hij welke locaties bezoekt. Wij zorgen er voor dat in kaart wordt gebracht welke activiteit waar, wanneer en op welk tijdstip plaatsvindt.

We willen met het 3 Oever Festival de verbinding leggen tussen de drie oevers. Door samen te werken aan het recreatiegevoel in dit gebied kunnen we de Gelderse Poort nog beter als toeristische trekpleister op de Nederlandse kaart zetten.”

Bushi Arnhem tekent voor tien jaar

ARNHEM - Bushi Arnhem heeft de afgelopen tien jaar een goede naam opgebouwd in Arnhem-Zuid en flink aan de weg getimmerd als club met als gevolg een grote vraag naar judolessen. Afgelopen donderdag 4 augustus tekende Bushi Arnhem voor in ieder geval nog tien jaar judo.

De trainer/coach Joyce Ott-Jansen heeft samen met het bestuur, vrijwilligers en ouders van de club, het judo in Arnhem op de kaart gezet. Op de locatie SHK sportcentrum, de afgelopen 10 jaar het thuishonk van Bushi Arnhem, was uitbreiding van de judolesuren jammer genoeg niet meer mogelijk. Dit was aanleiding voor de gemeente Arnhem om het afgelopen halfjaar op zoek gegaan naar mogelijkheden om Bushi Arnhem te steunen in haar wens om haar activiteiten uit te breiden.

Afgelopen donderdag 4 augustus kon een handtekening gezet worden onder een huurovereenkomst voor de komende 10 jaar tussen het Sportbedrijf en budovereniging Bushi Arnhem. In sportcomplex De Laar West komt een vaste judomat, sportmaterialen, fitnessapparatuur en een instructieruimte. De club wil op deze nieuwe locatie zoveel mogelijk judo specifieke trainingsfaciliteiten creëren, zodat er door de judoka's op niveau getraind kan worden.

Het bestuur van Bushi Arnhem heeft de afgelopen maand gesprekken gevoerd met judotrainer en coach Joyce Ott-Jansen. Deze positieve gesprekken hebben er toe geleid dat Joyce Ott-Jansen ingaande het nieuwe seizoen een arbeidscontract tekent als hoofdtrainer en judocoach bij budovereniging Bushi Arnhem. De nieuwe locatie sportcomplex De Laar West, de nieuwe organisatievorm, en het dienstverband bieden de club Bushi Arnhem de mogelijkheden om verder te bouwen aan haar gezonde sportieve ambitie.

Bushi Arnhem merkt dat belangstelling voor het judo groeit bij zowel recreatieve judolessen als selectietrainingen. Als u nieuwsgierig bent geworden naar de nieuwe locatie, de club en de sportfaciliteiten, dan bent u vanaf maandag 5 september welkom in de sportkantine op Brabantweg 115 in De Laar West. Wij rekenen op een mooi begin van het nieuwe judoseizoen vanaf maandag 5 september.

Indien u meer informatie wilt over judo, het lesrooster, aanmelden voor een judoles, dan kunt u die vinden op www.bushiarnhem.nl of op facebook.

Park Open 14 augustus

ARNHEM - Een nieuwe Park Open middag met drie goede bands! Park Open is een gratis toegankelijk openluchtconcert midden op de Ronde Weide, dat iedere zomerse zondag terugkeert. Dit keer zorgen de Bohemian Betyars, Resistanzen2 en Mizrakh voor een mooie Park Open dag!

De Hongaarse band Bohemian Betyars is in 2009 ontstaan na een lange nacht met wijn en brandende ‘pálházi pálinka’, toen de zanger en de gitarist besloten samen muziek te gaan maken. Na een zoektocht langs pleinen en cafe’s vonden ze een violist, saxofonist, bassist en een drummer en was deze 6-mans 'speed-folk-freak-punk machine' geboren. Met de mix van oude folklore, Karpatische melodieën, ska en punk hebben ze een goed recept te pakken waarmee ze al vele festivals hebben veroverd. Tijd om Park Open op stelten te zetten!

Resistanzen2 speelt Spelonkenpolka en Oompa liederen op krakende vloeren. Meestal zijn ze alleen te vinden in de beruchte Tsjechische Hospodkas maar voor Park Open maken ze graag een uitzondering. Een drumstel, een gitaar, een bas en een zingende, kreunende, fluisterende en brullende accordeon speler. Meer is niet nodig!

Mizrakh is een akoestische band bestaand uit vier jonge muzikanten, samengebracht vanuit heel Nederland door hun liefde voor Oost-Europese muziek, zoals die van generatie op generatie is doorgegeven tot het begin van de vorige eeuw. De melancholie en prachtige muziek uit de Klezmertraditie en de opzwepende ritmes uit de Balkan zorgen voor een sfeervolle combinatie van muziek, tekst en beweging.

Kinderavondwandeling op landgoed Mariëndaal

Foto: Koos Dansen

ARNHEM - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen verzorgt op zondag 21 augustus een avondwandeling voor kinderen op landgoed Mariëndaal. Zo kunnen de kleintjes lekker genieten van de natuur en buiten zijn.

Kinderen kunnen vaak veel langer wandelen dan men verwacht, vooral als ze ondertussen worden gewezen op de bijzonderheden van de natuur en zich kunnen uitleven tijdens een aantal leuke en leerzame opdrachten. Na afloop krijgen alle kinderen een kleine verrassing mee naar huis. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen.

Start: 19.00 uur op parkeerplaats Mariëndaal: ingang via Mariëndaal, zijstraat Utrechtseweg (N 225) tussen Arnhem en Oosterbeek, 200 m voorbij boogtunnel onder spoorlijn. GPS DM (decimale graden): 51.989998, 5.864342. Duur: 1,5 à 2 uur. Deelname: 5,00 euro, kinderen 4 tot en met 12 jaar 2,50 euro. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas.
Informatie: Pedro van Gogh, 06 54654049 of Dick Wijnveldt, 06 42475520.

Geldersch Landschap & Kasteelen beheert natuurterreinen, kastelen en landgoederen. "Wij willen de karakteristieke rijkdom van Gelderland behouden en beschermen zodat iedereen er nu en in de toekomst van kan genieten. De brede steun van donateurs, vrijwilligers, bedrijven, fondsen, overheid en de Nationale Postcode Loterij maakt het mogelijk."

Kent u hetArnhemse monument Sawah Belanda?

ARNHEM - Aan de Velperweg 158, in park Sacré Coeur, achter Regina Pacis, is in 2006 een prachtig kunstwerk feestelijk geopend: de Sawah Belanda (= Hollands rijstveld). Dit is een Indisch monument dat door beeldend kunstenaar Joyce Bloem in samenwerking met haar zus, de Indische schrijfster Marion Bloem, werd gerealiseerd.

Het monument Sawah Belanda gedenkt de Nederlands-Indische mensen (ook wel Indo's genoemd) die na de revolutietijd in (thans) Indonesië in groten getale gedwongen naar Nederland zijn gekomen. Het monument bestaat uit een grote vijver met aan de achterzijde, midden in het park, een sawah (natte rijstvelden in terrasvorm) met zeven granieten pagina's die rondom het rijstveld-landschap 'zweven'. Op de granieten platen staan flarden van verhalen: vertellingen uit de mond van Indische mensen zoals ze zijn opgetekend door Marion Bloem.

Een belangrijke activiteit vindt jaarlijks plaats op 15 augustus: de Indië-Herdenking. Op 15 augustus herdenken we op ingetogen wijze het einde van de Tweede Wereldoorlog in Azië, dus ook in Nederlands-Indië, het huidige Indonesië. Op die datum worden bij Indië-Herdenkingen in meerdere plaatsen in Nederland de slachtoffers van de Japanse bezetting in Azië, zowel burgers als militairen, herdacht.

Op 27 augustus vieren we op grootse wijze het 10-jarig bestaan van onze Sawah Belanda. Dit wordt gevierd, in samenwerking met 'De vrienden van Bronbeek', met toespraken door de burgemeester van de gemeente Arnhem, Marion Bloem en de commandant van Bronbeek, diverse activiteiten voor jong en oud, een expositie, dans en muziek, en natuurlijk Indisch eten. Komt allen!", aldus Don Böckman, voorzitter stichting monument Sawah Belanda Arnhem.

De komende tijd staat actuele informatie op www.sawahbelanda.nl en op de facebookpagina monument Sawah Belanda.

19 / 20

Wassalon De 3-Slag en One day Cleaning; wat is nu het verschil?

ARNHEM – Natreiniging – Droogreiniging? Wat is het verschil? Wassalon De 3-Slag – One day Cleaning? Wat is het verschil? Het is een wereld van verschil, Wassalon De 3-Slag(wasserij) reinigt al uw textiel met water en zeep en One Day Cleaning(stomerij) reinigt al uw textiel met koolwaterstof het zogenoemde dry cleaning.

En ja, zij werken samen om de meest optimale reiniging voor al uw textiel aan te kunnen bieden. Is standaardreiniging niet voldoende, dan zoeken wij in overleg met u de grenzen op, om tot een beter resultaat te komen. Beide bedrijven bieden een stuk gemak, de stomerij voor al het stoom-, pers- en strijkwerk voor al uw delicate textiel; de wasserij wast, droogt en vouwt al uw dagelijkse was. Soms is zelf wassen niet handig, geen tijd, onhandelbaar groot beddengoed, afhankelijk van familie of vrienden. Deze zorg kunnen wij voor u ontzorgen.

Beide bedrijven nemen uw dagelijkse/wekelijkse was (minimaal drie kg.) graag in ontvangst en spreken een ophaaldag met u af. Ook kunt u eventueel gebruik maken van onze haal- en brengservice. Twee bedrijven van oudsher gevestigd in Arnhem -samen ongeveer 130 jaar ervaring- voor al uw textiel, bruidskleding, dekbedden, bedrijfskleding, horeca-restaurant, horeca-keuken, artiesten- en toneelkleding, en nog veel meer.

Kom eens langs en ervaar het gemak en de service van onze wasserij en stomerij.

Wassalon De 3-Slag, Middelgraaflaan 71, 026 3214925
One Day Cleaning, Velperplein 9-A, 026 4420324

Lachende Indonesische kinderen als ultieme beloning op Ambon

ARNHEM - Arnhem en Ambon liggen hemelsbreed zo'n 12.500 kilometer uit elkaar. Maar bij de stichting Sekolah Sepak Bola Belanda (SSBB) ligt het Indonesische eiland diep in het hart verankerd. De liefde en de zorg gaat vooral uit naar de kinderen die op de Molukken wonen.

"Voor de meeste kinderen daar is er buiten school om helemaal niets geregeld", weet stichtingvoorzitter en Arnhemmer Eric Reijnders. Zijn schoonfamilie woont op Ambon. "Zeker niet op gebied van sport. Daarom willen wij alle kinderen daar de mogelijkheid bieden om te voetballen. Sinds januari van dit jaar organiseren we schoolvoetbal."

De grootste talenten tussen 6 en 12 jaar krijgen vervolgens een plekje krijgen in de voetbalschool van de stichting. Daar krijgen ze de juiste training en begeleiding . "Voetballen kunnen ze wel, alleen de tactische kennis en organisatie ontbreekt", ziet Reijnders. "Die bieden wij. De lach van die kinderen op het veld is de ultieme beloning."
Er is wel wat steun van de lokale overheid maar het voetbalproject kost veel geld. "We hebben in Nederland en op Ambon sponsoren maar alle extra hulp is meer dan welkom. Dat kan in de vorm van een financiële bijdrage maar ook met bijvoorbeeld materialen", besluit Reijnders.

Wilt u meer informatie over het maatschappelijke voetbalproject op Ambon? Stuur dan een mailtje naar ericreijnders@sssbb.nl. Doneren kan op rekening nummer. NL18INGB0006733533 t.n.v Stichting SSBB.

Thuis-PC.nl helpt, adviseert en verkoopt 'Voor particulier én MKB'

ARNHEM - Heb je een te trage of kapotte laptop of pc? Of problemen met het bedienen daarvan? Waar kun je dan heen met je probleem?

Of je je laptop of pc nou bij een zogenoemde prijsbreker of bij Thuis-PC.nl hebt gekocht, Thuis-PC.nl helpt je er graag mee! Hoewel Piet Hoogland naast nieuw en tweedehands verkoopt, lost hij ook graag snel en vakkundig je pc- en laptopproblemen op, van welk merk dan ook...

Problemen als virussen, een kapotte harde schijf, traag, problemen met het besturingssysteem. Het zorgen van een adequate oplossing is dagelijks werk voor Thuis-PC.nl, waarvan Piet al vijf jaar de eigenaar is. Tegen scherp geprijsde tarieven. Thuis-PC.nl werkt zowel vanuit eigen locatie (bel voor afspraak!), als bij je thuis of op kantoor. En via hulp op afstand. Zowel de particulier als mkb-er zijn van harte welkom. Zie voor een selectie van leverbare producten de webshop.

Thuis-PC.nl, voor particulier en MKB, Bingelradestraat 3 (nabij woonboulevard Arnhem-Zuid);
(06) 81469489, www.thuis-pc.nl.