Special Over Betuwe-Neder Betuwe

22 mei 2019

Special Over Betuwe-Neder Betuwe 22 mei 2019


1 / 16

3 / 16

Welkom in de vernieuwde winkel van Dik Franken Tweewielers

ZETTEN - Als gemeentewinnaar van de Fietsenwinkel van het Jaar 2018 verkiezing heten wij u graag van harte welkom aan onze vernieuwde winkel. Onze fietsenwinkel, Bike Totaal Dik Franken Tweewielers, is al bijna 50 jaar een begrip in de Betuwe. Bij onze fietsenwinkel staat deskundig advies, kwaliteit en service altijd voorop.

Wij kunnen u adviseren over sportieve fietsen, stadsfietsen, tweedehands fietsen, (high speed) e-bikes van bekroonde merken zoals Gazelle, Koga, Giant, Klever, EBike Das Original en Cortina. In de winkel staan diverse elektrische demo-fietsen, zodat u de elektrische trapondersteuning zelf kunt ervaren tijdens een ritje door Zetten. Daarnaast kunt u in onze fietsenwinkel een uitgebreid assortiment (sportieve) fietskleding en kinderfietsen en –zitjes vinden.

Alle medewerkers van Bike Totaal Dik Franken Tweewielers vinden het belangrijk dat u zich bezig kunt houden met wat u het liefst doet: lekker fietsen van A naar B. Daarom doen wij onze uiterste best om alle zaken rondom uw fiets zo gemakkelijk mogelijk te maken. Klanten zijn gelukkig ook lovend over de service die wij bieden.

In overleg met u als klant bieden wij de volgende services aan:

- Bij elke fiets gratis het Fietspaspoort, met keuze uit servicepakketten

- (Elektrische) leenfiets tijdens reparatie;

- Zadelmeting, zodat u geen last meer heeft van zadelpijn

- Service-afspraken en proefritten gemakkelijk inplannen via onze website

- Mogelijkheid om een (diefstal)verzekering voor uw fiets af te sluiten

- Haal- en brengservice

Heeft u gerichte fietsvragen of wilt u gewoon graag een keer een elektrische fiets testen? Dan bent u van harte welkom Bij Bike Totaal Dik Franken Tweewielers.

Wij hopen u in ieder geval te zien op aan de Bakkerstraat in Zetten met de Voorjaarsmarkt op hemelvaartsdag. Net als vorig jaar pakken wij weer goed uit op deze dag.

Alles moet weg!

ZETTEN - De 2dehandswinkel van´Van Oord ruimt op!' gaat nu pas echt goed opruimen, want eigenaar Jacco van Oord gaat per 31 mei stoppen met de winkel op Sint Walburg 10 in Zetten. Alles gaat weg voor een prikkie. "30 mei staan we nog op de markt. Dus sla nu je slag!"

De winkel gaat per 1 juni 2019 online. Dat betekent dat u via marktplaats kunt shoppen. U kunt uw aankopen blijven ophalen aan de Sint-Walburg 10 en we blijven de mogelijk bieden om te laten bezorgen. Dus trouwe klanten, maar ook nieuwe klanten, bedankt voor uw bezoeken. Online hopen wij u verder te mogen helpen. De winkel met veel keuze is er dus nog, maar dan online!

Daarnaast kunt u ons blijven benaderen voor opruimklussen. Of het nu gaat om een garagebox, een zolder, tuin of bij een bedrijf, Van Oord ruimt het op!

Marktplaats: vanoordruimtop! Van Oord ruimt op! "http://www.vanoordruimtop.nl" 06 55731738.

Nieuwste technieken
bij Salon Le Mathenique

Extensions van Hairtalk

ZETTEN – Theo Peeters, eigenaar van Salon Le Mathenique, heeft een cursus gevolgd voor de nieuwste technieken highlights, lowlights, halve en hele balayage. Al deze systemen worden gezet met procare meches. Met de nieuwste techniek kan je met veel verschillende kleuren tegelijk werken.

Last van een gele gloed door het haar? Kies dan voor de anti geel blond cool lifter. Het resultaat is waanzinnig! Daarnaast heeft Theo de producten van Osmo, speciaal voor thuisgebruik. Deze producten zijn voor mensen met grijs of blond haar met een gele gloed.

Tevens kan je bij Salon Le Mathenique terecht voor een Olaplex behandeling. De behandeling maakt het mogelijk om je haar van donker naar licht te verven, zonder dat je haar er beschadigd door raakt. De kwaliteit is zelfs beter dan voor het kleuren.

Ook kunt u bij Theo terecht voor de nieuwste extensions met echt haar van Hairtalk en is meerdere keren te gebruiken. Salon Le Mathenique is één van de eerste in Nederland die het heeft.

Salon Le Mathenique, IJsbout 13 Zetten; 0488 452629,

Willemsen Montage:
'Wij zijn op hemelvaartsdag geopend'

ZETTEN - Willemsen Montage is een dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de met name onderhoudsvrije producten. De kracht van ons bedrijf vindt zich dat we niks uitbesteden aan derden en alle werken compleet zelf maken zodat u altijd maar één aanspreekpunt heeft en u precies weet hoe alles verloopt.

Wij zijn er ook trots op om te mogen vermelden dat we dealer zijn van de volgende merken en producten: Verano, Keralit, Smitsbedrijven en Michel Oprey. Op het gebied van aluminium serres en terrasoverkappingen zijn we reeds vijftien jaar werkzaam en weten we precies wat er in de huidige markt speelt. Zeker op dit gebied is er veel verschil in kwaliteit en duurzaamheid van deze producten. Wij zijn daarom zeker enorm blij dat wij al jaren dealer zijn van Verano zonweringen en hebben dezelfde visie als ons.

Op onze website vindt u alle producten die hiervoor aanwezig zijn, www.willemsenmontage.nl. Alles op het gebied van ramen, deuren, kozijnen, vouwwanden en schuifpuien zowel in kunststof, aluminium en staal. Op het gebied van kunststof en aluminium zijn wij door de jaren heen in geheel Nederland werkzaam. Dit komt met name door onze eigen montage, omdat niet alleen het verkopen belangrijk is, maar zeker ook het monteren van het geheel. Wij zijn ook enorm blij dat we al jaren samenwerken met Smitsbedrijven dat beschikt over een compleet gamma en waar alles in eigen fabrieken wordt gemaakt en geleverd, met daarin de modernste technieken.

Op hemelvaartsdag bent u van harte welkom op de Heemraadlaan 30 in Zetten, waar we een aantal producten hebben staan met betrekking tot terrasoverkappingen en een complete tuinkamer. Onder het genot van een kopje koffie kunt u eventueel uw wensen bespreken. Wij zijn geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Willemsen Montage, Heemraadlaan 30 Zetten, 06 11536383, www.willemsenmontage.nl.

Hemelvaartsdag met de cateraars van 19a!

ZETTEN - Aanstaande Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei pakt Sethone-cateraars weer volledig uit op de voorjaarsmarkt in Zetten met overheerlijke broodvariaties, wraps, ambachtelijke snacks, verkoelende frisdranken en bijpassende bieren.

Het Julianaplein wordt op Hemelvaartsdag omgetoverd tot het epicentrum van gezelligheid en BBQ walhalla. Zowel de lekkerbek als culinaire genieter zal hier zijn of haar hart op kunnen halen. We staan met een gemotiveerd en enthousiast team klaar om u te kunnen laten genieten van onze specialiteiten.

ACTIE! Dessert verleiding

Wilt u ook dat de dames voor u een dessert bereiden? Op de voorjaarsmarkt ontvangt u een gratis Versmunt bij onze stand op het Julianaplein! Tevens lopen onze dames rond om u kennis te laten maken met onze desserts… Beetje verleiding natuurlijk, maar wel erg lekker. Tegen inlevering van deze Versmunt in Sethone dagvers, onze maaltijdenstore, krijgt u een gratis huisgemaakt dessert bij aankoop van elke p.p.-maaltijd.

Sethone

Sethone, deze naam stamt uit de middeleeuwen en betekent Zetten. Hiermee geven wij aan dat we alles vanuit de oorsprong doen. Al onze pakketten en arrangementen bestaan uitsluitend uit hoogwaardige kwaliteitsproducten, waarbij we circa 90 procent zelf produceren. Onze kernwoorden zijn: ambacht, authenticiteit en ambiance.

Evenementen, barbecues, buffetten, lunches, workshops maar ook de complete invulling van uw feest en het stukje totaal catering behoren tot onze diensten, hierin gaan we ver waarbij we (bijna) elke wens realiseerbaar achten.

U bent van harte welkom in onze stand van 11.00 - 17.00 uur! Met gastvrije groet,

Team Sethone cateraars, de cateraars van 19a

Five Stars schoenmode
voor groot en klein

ZETTEN - Dat wij veel kinderschoenen hebben is inmiddels algemeen bekend. Maar ook dit seizoen hebben wij weer een breed assortiment aan damesschoenen, van onder andere Gabor, Mjus, Via Vai, Piedi Nudi, Laz Amani enzovoort.

Voor de Dames vind je bij ons van alles wat! Van easy to wear sneakers en trendy schoenen tot high heel pumps. Wij zorgen dat de collectie iedere keer weer verrassend en up to date is.

Voor de mannen hebben we mooie sneakers en casual schoenen, maar ook slippers en sandalen. Wij gaan voor een modische schoen met een goede pasvorm.

We hebben in onze winkel altijd een outlet hoek met leuke koopjes voor dames, heren en kinderen. We nemen de tijd voor onze klanten en vinden een fijne sfeer erg belangrijk met een eerlijk advies. Laat u verrassen en kom eens in onze schoenen staan.

Op de hemelvaartsmarkt hebben wij een kraam vol met superkoopjes. U vindt ons op het Julianaplein 5a in Zetten; 0488 453000.

!Facebook logo!

met volg ons op Facebook

Vers is wat wij laten zien

ZETTEN - Dagelijks genieten wij van hetgeen wij mogen doen bij de Vleeschhouwerij in Zetten. Ons team geniet van hetgeen niet standaard is. Alles wat wij doen is in het zicht van de consument. Of het nu gaat om het uitbenen van al ons vlees, afvliezen, portioneren, worst maken, maar ook het maken van salades, sauzen en vleeswaren. Alles mag gezien worden. Wij hebben de passie en vakmanschap. Dat delen we graag zichtbaar uit.

Ons gezellige team ontvangt de consument vriendelijk. Vorig jaar november behaalde de Vleeschhouwerij nog de titel 'leukste slagerij van Nederland'. Mede doordat wij bewust kiezen in alles wat wij doen. Niets is standaard en voor 85 procent uit onze eigen keuken. Live in de winkel maar ook via Social Media delen wij onze passie. Denk aan Facebook & Instagram.

Eigenaar Cees van den Berg innoveert wekelijks dan wel dagelijks met het team nieuwe producten. De kennis doet hij op in Nederland, maar ook in het buitenland. Via diverse werkgroepen deelt hij kennis met de top van Nederland. Ook hierin is goed niet goed genoeg. Bijzonder, dat moet het zijn!

Onze consumenten steken meer tijd in 'thuis' koken. Wij denken daarin graag mee. Wekelijks kookt Cees twee keer per week thuis en deelt hij de ideeën met zijn medewerkers. Ook zij houden van lekker koken. Wij verkopen Smaak. De basis is echt onderscheidend en de wijze van rijpen van het vlees is echt bijzonder. Deze twee bewuste keuzes maakt een smaakvol eindproduct.

De Vleeschhouwerij is nu zes jaar in Zetten gevestigd. Wat met drie medewerkers begon is nu een team van dertien enthousiaste dames en jongens geworden. De Vleeschhouwerij is een Merk geworden en daar zijn wij erg dankbaar voor. Dankzij het vertrouwen van onze consumenten, die er graag een blokje voor omrijden.

Een hartelijk welkom.

Vleeschhouwerij, Hoofdstraat 58, Zetten; 0488 420175; www.vleeschhouwerij.com.

Steakhouse Het Wapen van Valburg

(foto: Krijn van Dijk Fotografie)

VALBURG - Het is nu bijna een half jaar geleden dat Steakhouse Het Wapen van Valburg haar deuren heeft geopend met nieuwe eigenaren en een nieuw concept. Met onze authentieke houtskooloven bereiden we de lekkerste steaks.

En ook voor vis-, vegetarisch- en overige vleesgerechten kunt u bij ook terecht. Maar we kunnen nog veel meer! Zo zijn we tegenwoordig ook open voor de lunch, met prachtige gerechten zoals u die van ons steakhouse kunt verwachten.

In onze vernieuwde zaal kunt u terecht voor feesten, partijen, vergaderingen en bijeenkomsten. Door onze flexibele wanden kunnen we de zaal aanpassen aan het aantal gasten van 25 tot 300 personen. Hierdoor wordt er altijd een gezellige sfeervolle ambiance gecreëerd. Wij helpen u graag met het organiseren van een onvergetelijke avond vol hapjes, drankjes of met een heerlijk buffet.

Het Wapen Van Valburg, Tielsestraat 69, Valburg; 0488 745081; www.hetwapenvanvalburg.nl. Woensdag - zondag vanaf 12:00 uur.

Bij ons altijd een gratis waardebepaling!

ZETTEN - De lente heeft alweer even haar intrede gedaan en de temperaturen lopen weer op. Heeft u ook al plannen gemaakt voor de zomer?

Wij kijken graag met u vooruit waarbij er wellicht mogelijkheden zijn om zich te oriënteren op de woningmarkt. Wie weet wordt dit jaar voor u wel hét jaar van een nieuwe woning? Misschien betaalt u nog wel die hoge hypotheekrente? Hierdoor kan het juist interessant zijn om eens na te denken over verhuizen nu de rente nog laag is. Veel van onze klanten hebben de afgelopen maanden een grotere, duurdere woning gekocht waarbij de hypothecaire maandlast vrijwel gelijk is gebleven of zelfs is gedaald. Met de lage hypotheekrente van vandaag de dag is er vaak veel meer mogelijk dan u denkt.

Huizenprijzen zullen blijven stijgen omdat het aanbod steeds schaarser wordt. Dit biedt wellicht ook voor u perspectief wanneer u verhuiskriebels heeft. Gezien de groeiende woningmarkt stellen wij elke dag onze verwachtingen bij, zodat u kunt profiteren van de hoogste opbrengst. Het begint altijd bij een goed advies en de juiste verkoopstrategie. Wij komen daarvoor graag bij u thuis, uiteraard geheel vrijblijvend. Bij ons is een waardebepaling altijd gratis. Ook begeleiden wij u graag bij de aankoop van een nieuwe woning. Zitten wij binnenkort ook bij u aan tafel?

Deze special staat in het teken van de Wizet-jaarmarkt. De afgelopen jaren hebben wij ons kantoor op de kaart gezet met onder andere het 'taxeer & win-spel'. Ook dit jaar kunt u weer uw waardegevoel laten spreken door bij onze stand een taxatie in te leveren. Wij hebben deze keer een exclusieve dorpsvilla geselecteerd waarvan wij onlangs de verkoopopdracht hebben ontvangen. Taxeert u de juiste waarde? Dan wint u een ballonvaart voor twee personen boven de Betuwe.

Kinderen kunnen meedoen met het Oudhollandse spel 'stokvangen'. Ben jij de zenuwen de baas en vang je alle stokken die onverwachts uit het plafond vallen? Dan win je een leuke gadget voor de zomer.

Wij zien u graag op 30 mei bij onze stand voor ons kantoor aan de Hoofdstraat 68 in Zetten!

Kleurrijk de zomer in!

ZETTEN - Wanneer u bij Marizette binnen loopt zult u zien dat de voorjaar-zomermode heel erg kleurrijk is, zowel de dames als herencollectie.

Tijdens de Wizetmarkt zijn er bij Marizette diverse acties. Natuurlijk hebben ze, zoals u van ze gewend bent, weer een goed gevuld rek met B-keus en scherpe aanbiedingen van overjarige artikelen tegen zeer lage prijzen.

Door het jaar heen heeft Marizette diverse acties die aangekondigd worden via social media.Like of volg Marizette via Facebook en u blijft hiervan op de hoogte.

Voor een goed en eerlijk advies moet u bij Marizette zijn. Loop gerust eens binnen. Iedere dag komt er nieuwe collectie binnen.

Marizette is gevestigd aan het Julianaplein in Zetten.

Lingehoeve Diergeneeskunde in Zetten is een kleinschalige praktijk voor alle huisdieren en al jaren een begrip in Zetten.

ZETTEN - Bij Lingehoeve Diergeneeskunde in Zetten bieden we kwaliteit en klantgerichtheid. Met vaste medewerkers willen wij een eigen en vertrouwd gezicht zijn voor u, maar ook voor uw huisdier.

Wist u dat poezen en katers al vanaf 6 maanden geslachtsrijp kunnen worden? Daarom adviseren wij om uw poes of kater op deze leeftijd te laten steriliseren of castreren. Ook honden kunnen van 6-8 maanden geslachtrijp worden. Teven adviseren wij te steriliseren. Konijnen zijn al geslachtsrijp vanaf 4-5 maanden. Soms al eerder. Ook bij konijnen en knaagdieren heeft het voordelen om te laten steriliseren/castreren. Voor informatie over alle voor- en nadelen vragen wij u contact op te nemen met onze praktijk.

In de week waarin de Wizet markt gehouden wordt, geven wij u 10 procent korting op een castratie of sterilisatie van uw huisdier, in onze vestiging Zetten.

U bent met uw huisdier welkom in onze praktijk in Zetten, Beatrixplein 21. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met 0488 451213 of lingehoevezetten@gmail.com.

Juwelier Van Schaik bestaat 25 jaar

ZETTEN - In december 1994 opende Martijn van Schaik, toen 23 jaar zijn winkel aan de Hoofdstraat in Zetten.

Aanvankelijk werd er gestart als goudsmederij met een kleine aanvulling juweliersartikelen. D,e meeste sieraden werden in eigen werkplaats gemaakt. Doordat er in de eerste weken al vragen kwamen van klanten naar artikelen die niet in huis waren werd het assortiment snel uitgebreid. Er kwamen horloges en sieraden bij die werden ingekocht bij verschillende leveranciers. Al snel groeide de winkel van Van Schaik uit tot een volwaardige juwelierszaak.

In 1999 is de zaak verhuisd naar het naast gelegen pand waar een gedeelte van gehuurd werd. Hier was meer ruimte om alle sieraden en horloges te presenteren en ook de goudsmederij werd uitgebreid. Op deze locatie was de zaak tot 2015 gevestigd, in oktober 2015 was de verbouwing klaar van het pand dat in 2014 is aangekocht, en is de zaak verhuisd naar de overkant van de straat. De winkel is inmiddels gegroeid tot de grootste juwelierszaak in de regio, met een enorm assortiment horloges en sieraden in iedere prijsklasse.

De goudsmederij bestaat uiteraard ook nog, er wordt door verschillende goudsmeden gewerkt aan de reparaties en opdrachten die dagelijks binnenkomen. Op dit moment wordt er gewerkt aan een collectie sieraden waar een vingerafdruk en as van een dierbaar persoon in verwerkt kan worden.

Het 25-jarig bestaan wordt vanaf 21 mei gevierd. Bij elke aankoop boven de vijfentwintig euro ontvangt u een cadeaubon voor een volgend bezoek.Voor een goede service en een deskundig advies gaat u al 25 jaar naar Juwelier Van Schaik.

Wat is de verkoopwaarde van uw woning?

ZETTEN - De landelijke woningmarkt en prijsontwikkelingen zijn vaak in het nieuws. Maar de lokale woningmarkt en prijsontwikkelingen wijken af van de landelijke woningmarkt. Een logische vraag van veel woningeigenaren is dan ook: Wat is de verkoopwaarde van mijn woning? Om een goed inzicht te krijgen kunt u bellen met RAS Makelaars voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning.

De waardebepaling wordt uitgevoerd door een Register Taxateur die de plaatselijke woningmarkt zeer goed kent. RAS Makelaars is als sinds 1991 gevestigd in de Betuwe en heeft alle kennis van de woningmarkt in de Betuwe en omgeving.

RAS Makelaars staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wij komen daarom graag persoonlijk bij u langs om uw woning echt goed te kunnen beoordelen. Het fijne voor u is dan ook dat u al uw vragen gelijk kunt stellen. Bijvoorbeeld eerst kopen en daarna verkopen of juist andersom. Ook kunnen wij het beste verkoopmoment bepalen.

Indien u uw woning via RAS Makelaars verkoopt, zijn wij ook uw gratis aankoopmakelaar. Hierdoor kunt u sneller besluiten en krijgt u goede en optimale informatie over de nieuwe woning.

Maak een vrijblijvende afspraak met: RAS Makelaars, Hoofdstraat 50 Zetten; telefoon: 0488 420044.

Perlina lingerie ook op de Zomermarkt in Zetten

ZETTEN - Kom Hemelvaartsdag 30 mei gezellig naar Zetten! Wij staan er weer met onze kraam vol aanbiedingen. Tevens beginnen we met de Sloggi actie 3+1gratis voor dames en heren.

Wil je binnen in de winkel advies voor een goede bh of badkleding dan helpen wij u graag. Deze dag hebben we 10 procent kassakorting op de gehele collectie van onder andere Oroblu, Triumph, Mey, Prima Donna, Marie Jo, Chantelle en Calvin Klein voor dames en heren. Tot dan.

Perlina lingerie Hoofdstraat 22 Zetten

Ongewenste gasten

ZETTEN - Iedereen is het er over eens: muggen zijn buitengewoon irritant. Je ziet ze niet, ze zijn er wel en ze slaan toe als je even niet oplet. Een hor is dus geen overbodige luxe. Niet alleen voor het weren van insecten, maar ook voor het filteren van pollen.

Horren voor je raam. Voor alle ramen is een oplossing, hoe deze ook openen of sluiten. Ook kun je kiezen wat je wilt; een vaste hor of eentje die je er in zijn geheel voor weghaalt. Of oprolt. En dat in 180 verschillende kleuren. Pollenallergie? Geen probleem. Hubo heeft speciaal gaasdoek.

Het dakraam. Na een warme zomerdag zorgt een open raam voor verkoeling. Speciaal voor dakramen hebben wij een serie horren waarmee je 's nachts de muggen en overdag de warmte buiten houdt. Verkrijgbaar in verschillende maten en geschikt voor dak- en tuimelramen.

En de deur. Buitendeur, openslaande deur, dubbele deur of schuifpui: Hubo heeft voor iedere deur een hor. Denk aan een plissé hordeur: gebruiksvriendelijk en ruimtebesparend. Of een rolhor: deze doet het hele jaar zijn werk dankzij wind- en tochtvaste gaasgeleiding. Natuurlijk hebben we ook de bekende magneethor en de lamellenhor: perfect voor kinderen en huisdieren.

Hulp nodig? Hubo meet, maakt en monteert de hor voor je aan huis!

Hubo Zetten, Veldstraat 23 Zetten, 0488 451350

Meeuwsen Wonen Slapen, kom binnen!

ZETTEN - Vandaar dat wij huis-aan-huis de lifestyle-folder hebben bezorgd, met verschillende leuke acties.

Lifestyle folder aanbieding stalen liggen in de winkel, van onder andere lifestyle tapijt, victory vinyl, long island laminaat, lifestyle gordijnen en inbetween. Bij Meeuwsen Wonen Slapen bent u op het juiste adres voor de gehele stoffering van uw woning, kantoor, praktijk, winkel, showroom, grote en kleine projecten, niets is ons te gek.
Wij hebben een ruim assortiment voor uw inrichting onder andere: tapijten, vinyl, pvc (lijm/ click), marmoleum, laminaat, gordijnen, inbetween, binnen/ buiten zonwering, horren, hordeuren.
Een nieuwe vloer kan uw inrichting al een compleet andere uitstraling geven. Wij hebben alle kennis in huis voor de juiste adviezen voor het uitzoeken van uw product. Zelden zie je nog een stoffeerder met zoveel enthousiasme en liefde voor zijn vak, het spreekt voor zich als u het eindresultaat ziet. Kwaliteit, service en vakmanschap worden gelukkig nog steeds herkend.

Kom vrijblijvend bij ons langs of maak een afspraak, Meeuwsen Wonen Slapen te Zetten, mocht u niet in de gelegenheid zijn om bij ons langs te komen dan komen wij graag naar u thuis toe voor het juiste advies. Bij ons nieuw in de collectie: de enige echte Mart Visser gordijnen. Kom deze mooie collectie bewonderen.

Meeuwsen Wonen Slapen, Hoofdstraat 4a, Zetten; 0488 451779.