Special Over Betuwe-Neder Betuwe

6 februari 2019

Special Over Betuwe-Neder Betuwe 6 februari 2019


1 / 12

Wil jij investeren in een mooie huid?

logo 1 nw

DODEWAARD - Regelmatige verzorging en behandeling legt de basis voor een leven lang een mooie huid. Daarbij is hulp van een goede schoonheidsspecialiste onontbeerlijk! Schoonheidssalon Richarda in Dodewaard is dé salon in de Betuwe voor natuurlijke huidverbetering.

Bij schoonheidssalon Richarda kun je terecht om de huid weer in goede conditie te brengen en te houden. Met haar kennis van de huid, uitgekiende behandelingen en professionele producten wordt ook jouw huid mooier!

Schoonheidssalon Richarda is een laagdrempelige salon voor iedereen die goede huidverzorging wil, gespecialiseerd in verschillende technieken om je huid op de voor jouw juiste manier te behandelen. Bijvoorbeeld met een diepe bindweefselmassage, of een afvoerende lymfedrainage. Maar ook mesotherapie of een biopeeling. Dit zijn diep werkende therapieën, met een verbluffend effect. Liever een heerlijke behandeling met ontspannende gezichtsmassage? Ook dat behoort tot de mogelijkheden en is een weldaad voor je huid. Kortom, voor iedere huid is er een passende behandeling waarbij jouw huid centraal staat.

Last van ongewenste haargroei? Richarda is specialist in elektrisch ontharen, de meest definitieve vorm van ontharen, voor overbeharing in het gelaat.
Ook voor acnébehandelingen heeft Richarda de officieel erkende specialisatie. Acné is niet alleen iets van de jeugd, ook na de pubertijd komt acné voor. Met de juiste behandeling en producten krijg je weer een mooie huid, op elke leeftijd.
Deze behandelingen, elektrisch ontharen en acné, worden kunnen vergoed worden via je aanvullende verzekering.

Meer weten? Maak eens een afspraak voor een vrijblijvend en eerlijk intakegesprek, dit kan telefonisch, maar ook online via de website, www.salonricharda.nl

Tot ziens in de salon!

Schoonheidssalon Richarda
Nachtegaallaan 24
6669 EE Dodewaard
0488-412624
info@salonricharda.nl

7 / 12

Heeft u last van diabetes, reuma, syndroom van reynaud, neuropathie of gewoon last van transpirerende en/of koude voeten?

GENDT - Maak kennis met onze Medisocks! Ze zorgen voor een verbeterde circulatie, houden uw voeten warm en worden zelfs door patiënten met ernstige neuropathie erg gewaardeerd. Dus ook zeer geschikt ter voorkoming van wintertenen.

Deze sokken worden vervaardigd in Zuid Afrika en zijn gemaakt van de natuurlijke materialen als bamboe, mohair en merinowol.

- een zeer flexibele sok met een plat gestikte naad aan de teenpartij.

- hebben een niet-afknellend boord dus voorkomen drukplekken aan het scheenbeen.

- vochtregulerend.

- voorkomt blaarvorming door de zachte vezels en de sneldrogende eigenschappen die wrijving verminderen.

- vrij van schadelijke stoffen, ecologisch verwerkt!

- van nature antibacterieel en voorkomt nare geurtjes door het natuurlijk ademend vermogen en de isolerende eigenschappen.

- houden voeten koel in de zomer en warm in de winter.

- het superzachte bamboe staat garant voor een aangenaam pasvorm en hindert de bloedcirculatie niet.

- bamboe is een zeer sterke maar ook zachte vezel die van nature schimmelwerend en antibacterieel is!

- de zool is volledig gevoerd met mohair dat garant staat voor een zeer zacht voetbed en tevens vocht absorbeert.

Verkrijgbaar in de kleuren antraciet, donkerblauw, zwart, lichtbruin, ecru. Vele klanten zijn inmiddels overtuigd van de uitstekende kwaliteit. Wij bieden een hoogwaardig product voor een zeer betaalbare prijs.

Voor info en verkoopadressen: Lifestyle en Wol, Henri Dunantstraat 16, 6691 EK Gendt. Tel. 06 20238965; Reguliere openingstijden: vrijdag en zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Ook uitgerust wakker worden?

ELST/ARNHEM - Wij van Beddenspecialist Topslapen bieden u een unieke en onafhankelijke service, namelijk Slaap ID.
Een onafhankelijke slaaptest die thuis in uw eigen bed inzicht geeft in de wijze waarop u slaapt. Terwijl u slaapt verzameld de sensor een schat aan informatie. Het registreert namelijk uw slaaphouding, uw slaapbeweging en uw slaapklimaat. Zo weten we na drie nachten slapen of u een buik-, rug-of zij-slaper bent.
Onderzoek wees zelfs uit dat 92 procent van de consumenten die de slaaptest hebben gedaan, aan hebben gegeven nieuwe inzichten te hebben gekregen in hun slaapgedrag. Wij hebben met het Slaap ID een enorme kennis-voorsprong over hoe u als consument slaapt.
Wij kunnen daardoor de juiste producten van onze verschillende merken aan u adviseren. Hierdoor wordt het risico op een miskoop enorm verkleind.
Ons merk Beddelicious bijvoorbeeld is ontwikkeld aan de hand van alle slaapresultaten.
Het betreffen producten welke volledig aan het slaapgedrag en het lichaam van u kunnen worden aangepast. Ook achteraf! Dit is ideaal indien de omstandigheden veranderen met bijvoorbeeld het lichaamsgewicht.

Tevens werken wij nauw samen met een aantal fysiotherapeuten en proberen we gezamenlijk meer inzicht te krijgen in nek-, schouder- en rugklachten door het inzetten van Slaap ID. Om vervolgens met deze inzichten te zorgen voor een slaapoplossing op maat en voor uw optimale nachtrust.

Bij Beddenspecialist Topslapen vindt u naast de mooie merken LeDorm, Beddelicious, Swissflex en Hasena ook een complete Vandyck Experience Store met een uitgebreide collectie in bed- en bad textiel en bieden wij u een leuk en hip assortiment in Home wear van Essenza en SNURK (ook voor de kinderen).

Beddenspecialist Topslapen Elst
Dorpsstraat 40, 6661 EL Elst, 0481-745749
www.beddenspecialist.nl/topslapen-elst

Beddenspecialist Topslapen Arnhem
Nieuwstraat 4, 6811 HW Arnhem, 026-4222777
www.beddenspecialist.nl/topslapen-arnhem

Diabetespodotherapie in Dodewaard

Foto: Links Huub Delea en rechts Franklin Hochstenbach: samenwerking voor de diabetesvoet

DODEWAARD - Delea podotherapie start in maart met diabetespodotherapie in Dodewaard aan de Dalwagen 14. Deze uitbreiding van voetengezondheidszorg is een samenwerkingsverband van Hochstenbach, de al gevestigde podotherapeut en Delea podotherapie uit Arnhem.

Sinds enkele jaren worden diabetespatiënten met risico op voetklachten doorverwezen naar een podotherapeut. De reden is dat diabetes de doorbloeding in de voeten kan verslechteren en de werking van de zenuwen in de voeten kan verminderen. Het risico voor de patiënt is verlies van gevoel in de voet en traag herstel na een verwonding aan de voet.De podotherapeut is een specialist op het gebied van voetbelasting. Hij kan het risico op complicaties inschatten en preventief ingrijpen om deze complicaties te voorkomen. De inzet van podotherapeuten maakt deel uit van een breder preventieprogramma. Dank zij deze aandacht is het aantal voetcomplicaties verminderd.

Een diabetespatiënt met een risicovoet kan zijn of haar voetcontrole nu laten doen in Dodewaard. Patiënten hebben een verwijzing nodig van de huisarts of van de specialist in het ziekenhuis. De kosten voor controle, advies en eventueel doorverwijzing naar de pedicure worden rechtstreeks vergoed vanuit de basisverzekering. Dit geldt ook voor de pedicurebehandeling als de voeten als risicovoet worden ingeschat.

Door nieuwe samenwerking van Delea en Hochstenbach hoeven patiënten niet meer het dorp uit en is bij voetproblemen raad en daad in de buurt beschikbaar.

Diabetespodotherapie: Delea podotherapie 026- 4422577, info@deleapodotherapie.nl, ook bereikbaar via Zorgmail en Zorgdomein.

Informatie is ook te krijgen bij Podotherapie Hochstenbach, Dalwagen 14 tel. 0488-428757, bij uw huisarts en bij uw pedicure.

Werken in de ouderenzorg is niet alleen dankbaar werk, het is veelzijdig, uitdagend en leuk !

ARNHEM - In de ouderenzorg is het hard werken is wat je altijd hoort, maar het is vooral werken met je hart. Waarbij wie je bent net zo belangrijk is als wat je kunt.

Vanuit je hoofd leer je het vak, maar vanuit je hart ben je expert in je vak. Respect, betrouwbaarheid, een sociaal gevoel, meelevendheid en een hart van goud. Past dat bij jou? Dan ben je van harte welkom bij Insula Dei Huize Kohlmann.
Onze visie is: Leefplezier bieden aan de oudere mens met een zorgvraag. Bij Insula Dei Huize Kohlmann krijg je alle ruimte de visie waar te maken en jezelf te ontwikkelen. Misschien ben je net klaar met school, of heb je al veel ervaring in de zorg, of ben je er een tijdje uit geweest, er zijn altijd mogelijkheden.

Insula Dei Huize Kohlmann, Velperweg 139, Arnhem, 026 3697989; www.insuladei.nl.