Special Liemers

8 juni 2018

Special Liemers 8 juni 2018


1 / 12

3 / 12

5 / 12

7 / 12

For u Green Hoveniers

het team van For U Green

REGIO - Passie gaat bij For u Green hand in hand met professionaliteit. Al onze medewerkers zijn representatief, goed opgeleid en ervaren en staan in voor kwaliteit, professionaliteit en functionaliteit. Van eerste offerte tot en met de laatste hand.

Door die aanpak weten steeds meer particuliere en zakelijke opdrachtgevers ons te vinden. Uiteraard kunt ook u bij ons terecht voor de aanleg en het onderhoud van particuliere- en bedrijfstuinen, groene buitenruimten en (advies over) boomverzorging.

For u Green is een begrip in de regio, u kunt ons o.a. vinden in Duiven, Zevenaar, Groessen, Didam, Westervoort en Arnhem. Ons werkgebied is in geheel Gelderland en de Liemers.

Tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden vraagt vakmanschap, passie en liefde voor het vak. Dàt vindt u terug in alle facetten van ons werk.
In tuinen met nèt even meer creativiteit op de tekentafel tot stand gekomen.
In aanleg waarbij we de details niet uit het oog verliezen en in onderhoud, zodat uw tuin op zijn mooist groeit en bloeit.

www.forugreen.nl

Mobiel: 06-51 37 55 76
Telefoon: 026-38 24 203

CPS INTERIEURS, een flexibele en betrokken interieurspecialist.

DIDAM - CPS interieurs maakt uw interieur op maat. Van ontwerp tot realisatie, wij ondersteunen u in het hele proces. Onze mensen hebben een brede kennis van en ervaring met de nieuwste materialen en technieken. We bedenken oplossingen voor elk interieurvraagstuk. En in onze eigen werkplaats maken we die oplossing ook nog waar.CPS interieurs werkt voor de zakelijke én particuliere markt, binnen Nederland maar ook ver buiten onze grenzen. Veel architecten zien in ons de ideale samenwerkingspartner. We denken mee en kijken verder, omdat we uw idee werkelijkheid willen maken.

Neem gerust contact met ons op en ervaar zelf hoe wij ook uw woonwensen realiteit laten worden.

CPS interieurs

Aalsbergen 18

6942 SE Didam

T +31(0)316-253489

E info@cps-interieurs.nl

W www.cps-interieurs.nl

KOM NAAR AKTIE WONEN IN ZEVENAAR!

ZEVENAAR - Wij verkopen moderne trendy meubelen voor betaalbare prijzen! Laat u inspireren door de ruime keuze in diverse woonstijlen zoals: design-, industrieel/vintage- en Scandinavisch wonen.

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf en inmiddels ruim 10 jaar actief op de online-meubelmarkt. Met de websites aktiewonen.nl en meubeldeals.nl wordt er vanuit ons magazijn in Zevenaar door heel Nederland en België geleverd.

Online bieden wij de consument een zeer uitgebreid assortiment tv-meubelen, salontafels, dressoirs, eetkamertafels, eetkamerstoelen, bartafels en barkrukken welke veelal uit voorraad leverbaar zijn.

Ook voor zakelijke inrichtingen/projecten kunt u bij ons terecht. Van werkplekken tot inrichting van beautysalons, kapsalons of horeca inrichting. Vele zakelijke klanten gingen u voor!

Nieuwsgierig geworden naar wat wij u te bieden hebben? Bezoek dan onze websites aktiewonen.nl en meubeldeals.nl of kom langs in onze showroom aan de Marconistraat 33a te Zevenaar (tegenover sportvelden OBW).

SANIDIRECT DUIVEN AL BIJNA 5 JAAR UW SANITAIRSPECIALIST.

Bram, Maurice, Martijn & Bob (vlnr)

DUIVEN - Wij zijn sinds 2013 geopend op de woonboulevard te Duiven. Maurice en Martijn vanaf de start,
maar wegens de succesformule van Sanidirect zijn Bob en Bram er snel bijgekomen. Bij ons hangt een informele en ongedwongen sfeer.

Op het gebied van badkamers & toiletruimtes zijn de mogelijkheden eindeloos. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we als geen ander in staat om u te adviseren over alle mogelijkheden.
U kunt bij ons terecht voor los sanitair, complete badkamers maar ook montage.

In augustus bestaat Sanidirect ook nog eens 10 jaar, wat gepaard gaat met leuke aanbiedingen.
Al met al reden genoeg om een bezoek te brengen aan onze mooie showroom te Duiven.

Tot snel.

Sanidirect

Nieuwgraaf 46B
6921RK Duiven


026-3791309

www.sanidirect.nl/Duiven