GN Arnhem

12 januari 2019

GN Arnhem 12 januari 2019


Ome Joop's Tour 2019: in het spoor van Market Garden

Ome Joop's Tour Ome Joop's Tour

ARNHEM - De inschrijving voor Ome Joop’s Tour 2019 is geopend. De 69e editie van de jeugdwielerronde vindt plaats vanaf zondag 21 juli (verzameldag) tot en met woensdag 31 juli.

De geplande fietsroute voert dit jaar grotendeels door Gelderland en meer bijzonder langs plaatsen die een rol hebben gespeeld tijdens Market Garden. In 2019 is het 75 jaar geleden dat operatie Market Garden (1944) heeft plaats gevonden.

Het motto van Ome Joop’s Tour is sinds jaar en dag ‘Vrede, vrijheid en respect’. Verbinding met de herdenking van Market Garden sluit perfect aan bij de gedachte waarmee Joop Legerstee ooit in 1950 in de jaren na de oorlog en in de jaren van de wederopbouw het idee van Ome Joop’s Tour bedacht.

De inschrijving voor Ome Joop’s Tour 2019 staat open voor kinderen die voldoen aan deze twee voorwaarden: je zit in groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool; én: op het moment van deelname moet je minimaal 9 en mag je maximaal 13 jaar zijn of met andere woorden: je moet geboren zijn tussen 31 juli 2006 en 21 juli 2010.

Op de site van OJT staat een kant-en-klaar aanmeldformulier waarmee je kunt laten weten of je wilt meedoen: https://www.omejoopstour.nl/kinderenouders/aanvraag-deelname. Lees goed de voorwaarden en vul alle gegevens in, dan kan Ome Joop’s Tour jouw inschrijving snel in orde maken. Kinderen van ouders met een GelrePas kunnen voor 20 euro mee met Ome Joop's Tour. Voor dat bedrag krijgen de kinderen een geweldige vakantie met leuke en sportieve uitstapjes, eten, drinken en snoep.

Het Herenakkoord zoekt zangers en mannen die zanger willen worden

Het Herenakkoord tijdens festival in München. (foto: Kees Liethof) Kees Liethof

ARNHEM - Het Arnhems homomannenkoor Het Herenakkoord zoekt enthousiaste zangers en mannen die wel eens willen uitproberen of zingen iets voor hen is.

"Denk je er wel eens over om te gaan zingen? Doe dan mee met de workshop van het koor die op maandagavond 28 januari start. Je volgt zes korte repetities onder de bezielende leiding van dirigent Christel Gelderman. Na afloop weet je of je bij ons koor wil blijven zingen!" Veel meer informatie over de workshop staat op www.herenakkoord.nl.

3 / 24

Goede voornemens? Actie én ontspanning. Dat is waar volleyballen bij S.V. Arma voor staat!

ARNHEM - Recreatieve volleybalvereniging Arma nodigt iedereen uit om in het nieuwe jaar twee avonden gratis mee te trainen in de sportzaal bij het Olympus College in Arnhem-Zuid.

Want elke maandagavond een paar uurtjes trainen bij deze recreatieve volleybalclub is niet alleen heerlijk sportief, maar ook gezellig. Onder leiding van twee professionele trainers, wordt in het eerste trainingsuur aandacht besteed aan warming-up, ontwikkeling van de techniek en spelinzicht. Het tweede uur staat garant voor een partijtje volleybal, waarbij spelers het in gemixt teamverband tegen elkaar opnemen.

Arma heeft op het ogenblik ongeveer 30 leden in de leeftijd vanaf ongeveer 25 jaar tot boven de 60 en iedereen met een beetje gevoel voor volleybal en spel - ervaren of onervaren - kan bij S.V. Arma terecht. De beginnende speler krijgt de techniek vaak vlot onder de knie en maakt al snel vorderingen in het spel.

Mocht dit je niet genoeg zijn, dan kun je je ook nog uitleven in onze recreatieve midweekcompetitie in sporthal Valkenhuizen. Deze is om de week op woensdag. Eén per twee weken speel je je wedstrijden waarin de teams gemixt zijn samengesteld. Deze competitie is uiteraard nog fanatieker dan de training, omdat op vier niveaus tegen andere teams kan worden gespeeld, maar plezier staat te allen tijde bovenaan!

Naast deze volleybal activiteiten organiseren we zelf ook nog een aantal activiteiten. Zo is er jaarlijks een proactieve Arma dag, twee maal per jaar een gezellig seizoen-einde toernooi met een hapje en drankje en natuurlijk in het najaar het Arma herfsttoernooi.

Het trainen is op de maandagavond van 19:30 tot 21:30 in de sporthal van het Olympus college naast de Rijnhal aan Olympus 11 in Arnhem.

Bekijk ook een onze website www.sv-arma.nl en heb je belangstelling dan kun je voor informatie contact opnemen via arma.volleybal@gmail.com of 06-53631213. Je bent welkom om twee maal vrijblijvend mee te trainen en een indruk te krijgen van SV-Arma.

Eigenaresse Wasto Service optimistisch over Hét GemeenteNieuws 'Adverteren heeft onze naamsbekendheid vergroot'

ARNHEM – Het was de bedoeling om hooguit vijf jaar in Nederland te blijven werken en daarna met haar gezin terug te keren naar thuisland Turkije. Maar nadat Belgin Özkaya in 2011 een wasserette overnam, nam haar ondernemersdrang bezit van haar. Het lukte haar om het particuliere klantenbestand zelfs te verdubbelen.

Met hard werken en eerlijk zakendoen won Belgin het vertrouwen van vele klanten. 'Vlak na de overname bleven er nog klanten weg en in 2012 ontstond de crisis. Ik moest mezelf bewijzen, ik moest laten zien dat Wasto Service zich kan onderscheiden in service en kwaliteit. Maar hoe kon ik dat laten zien als klanten weg bleven?', vertelt de onderneemster. 'Op dat moment kwam er een vriendelijke vertegenwoordiger van Hét GemeenteNieuws langs. De tarieven zijn schappelijk dus ik besloot te gaan adverteren. Al vrij snel kreeg ik reacties van mensen die iets over Wasto Service hadden gelezen. Echt leuk!' Ze vertelt het met een grote glimlach op haar gezicht. Zoveel passie als ze heeft voor haar werk, zoveel voldoening krijgt ze van haar tevreden klanten. 'Het geeft mij zo'n fijn gevoel als ik zie hoe dankbaar klanten zijn, dat is niet in geld uit te drukken', zegt ze. Wasto Service heeft een eigen haal- en brengservice en staat garant voor kwaliteit. Niet alleen voor een milieuvriendelijke reiniging van dagelijkse kleding, maar ook voor vloerkleden, gordijnen, bruidskleding of werkkleding. Het is zelfs mogelijk om uw bankstel thuis te laten reinigen door Wasto Service.

Belgin kan trots zijn op de groei van haar bedrijf. 'En daar heeft adverteren in Hét GemeenteNieuws aan bijgedragen!' zegt ze lachend. Profiteer nu van de winteractie: 15 procent korting op professionele reiniging dekbedden. Wasto Service, Oremusplein 3 in Arnhem (achter Ziekenhuis Rijnstate). T: 026 4451261; www.wastowasserettearnhem.nl.

Bijzondere workshops bij Hartistiek

Workshop 'dolfijnen'. (foto: M. van Meurs van Hartistiek) Foto: M van Meurs van Hartistiek

ARNHEM - Hartistiek , een klein centrum voor intuïtieve beeldende kunst, gelegen in de wijk Elderveld, start een nieuw halfjaar met cursussen en workshops.

"Ben jij ook niet van natekenen, geblokkeerd raken door een opdracht, en wil je graag meer vanuit je gevoel expressie geven, met potlood, verf of klei? En graag ook geïnspireerd worden hierin, met diepgang en persoonlijke betekenis? Dan is er een mooi aanbod in januari voor je."

Workshop 'dolfijnen'. (foto: M. van Meurs van Hartistiek) M van Meurs van Hartistiek


6 januari: open inloopmiddag, iedereen welkom ter info en voor lekkers.
12 januari: Dolfijnendag schilderdag. ( in verbinding met de dolfijnenenergie)
19 januari: Betekenisvolle vormen (en Heilige geometrie} bekijken, ontwerpen en kleuren.
16 februari: Schilderen op muziek.
Op vrijdagochtenden start de cursus Aquarelleren vanuit je gevoel. "Kijk voor meer aanbod op www.hartistiek.nl
of bel voor info 026 3790772, of vul een contactformulier online in."

Between Two Rivers zingt in het Openluchtmuseum

Between Two Rivers, Gofferttheater 2018. (foto: Han Winters) Foto: Han Winters

ARNHEM - Op zaterdag 19 januari treedt barbershopkoor Between Two Rivers op in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. In het Zeeuwse kerkje zingen zij om 12:00 uur, 12.45 uur en13.30 uur het beste van hun repertoire.

Het winterconcert in het Openluchtmuseum is inmiddels een jarenlange traditie. De bijzondere lichte close harmony klank van het koor sluit dan ook perfect aan bij de intieme sfeer van het kerkje. En met hun bijpassende performance maakt Between Two Rivers er ook visueel een feestje van!

Zeeuwse kerk, Nederlands Openluchtmuseum. (foto: Between Two Rivers) Foto: Between Two Rivers

De kerstliedjes zijn weer in de kast gezet. Op 19 januari zingen de vrouwen van Between Two Rivers hun eigen favorieten! Onder enthousiaste leiding van dirigent Bram Versteegen zingen zij meeslepende ballads en vrolijke uptempo’s. Kenmerkend is dat elke song een eigen verhaal vertelt, waardoor het publiek wordt meegenomen. Het concert is zaterdag 19 januari om 12:00, 12.45 en13.30 uur in het Zeeuwse kerk in het Nederlands Openluchtmuseum aan de Hoeferlaan 4 in Arnhem en is gratis toegankelijk voor museumbezoekers.

Between Two Rivers is altijd op zoek naar nieuwe leden. Ervaring of noten lezen is niet nodig! Enthousiasme wel. Repetities: elke woensdag vanaf 20.00 uur in basisschool De Ark in Elst.

Meer informatie over Between Two Rivers: www.facebook.com/B2Rbarbershop

Een hele triatlon in het gebied tussen Arnhem en Nijmegen

BETUWE - Op 24 augustus gaat de hele triatlon voor de eerste keer van start in het gebied rondom de Rijkerwoerdseplas.

De deelnemers zullen eerst 3,8 km zwemmen dan gaan ze 180 km fietsen (4 x45 km) om vervolgens nog een hele marathon te volbrengen van 42.2 km. Om vervolgens onthaald te worden aan de finish voor de prestatie van topformaat. We gaan er een waar festijn van maken. Wil je hier graag onderdeel van zijn als deelnemer, vrijwilliger of supporter kijk dan eens op www.gelreman.nl; https://www.facebook.com/events/356086308531967/?ti=icl

Vakantiegastouders gezocht voor kansarme kinderen

Berlijns meisje. (foto: PAX Kinderhulp) Foto: PAX Kinderhulp

REGIO - Pax Kinderhulp zoekt in de regio’s Arnhem, Liemers, Betuwe gastgezinnen die in de periode van 13 - 26 april een Berlijns kind een onvergetelijke paasvakantie willen geven. Het gaat om kinderen van 6 - 12 jaar die vanwege problemen van vooral sociaaleconomische aard geen normaal gezinsleven kennen.

Mensen die er sociaaleconomisch slecht voorstaan, hebben te maken met werkloosheid en sociale vereenzaming, wat vaak gepaard gaat met armoede en weinig toekomstperspectief. Kinderen zijn hier de dupe van en groeien op in onzekerheid zonder de liefde en aandacht waar ieder kind recht op heeft. Een vakantie kan voor een Berlijns kind een lichtpuntje betekenen in het grijze bestaan van alledag. De waarde van twee weken huiselijke gezelligheid, aandacht, geduld en liefde, laat zich vooral uitdrukken in ‘bagage voor later’.

Belangstellenden kunnen bellen met 06 54755764 (Marga ten Dolle), zodat een afspraak gemaakt kan worden voor een vrijblijvend informatief bezoek. Verdere informatie staat op: www.paxkinderhulp.nl.

Open dag bij Mediatrefpunt Arnhem-Zuid

ARNHEM - Op zaterdag 19 januari van 10.00 tot 14.00 uur houdt Medi@trefpunt Arnhem-Zuid open dag.


Heeft u een computer, laptop, tablet of smartphone en wilt u er meer van weten wat u daarmee kunt doen?
Medi@trefpunt Arnhem-Zuid verzorgt zowel groepscursussen als individuele lessen voor beginners en gevorderden. Er worden onder andere groepscursussen gegeven voor Windows 10. Daarnaast vinden er individuele lessen plaats voor onder andere tablet en smartphone en digitale fotobewerking.

Digitale zelfstandigheid
Onze doelstelling is het bevorderen van digitale zelfstandigheid, waar in deze tijd steeds meer om wordt gevraagd (internetbankieren, digitale belastingaangifte, e-mailen, et cetera). Onze docenten zijn gespecialiseerde, enthousiaste vrijwilligers.

Advies en hulp
Op dinsdag- en donderdagochtend kunt u van 9.30 tot 11.30 uur bij ons terecht voor hulp en advies tijdens de inloopochtend. Wilt ook u uw kennis verruimen, of kent u iemand in uw omgeving, dan is onze open dag een prima gelegenheid u te laten informeren. U bent van harte welkom in De Gaanderij van de SWOA, Driemondplein 1 in Elderveld. Voor meer informatie over Medi@trefpunt Arnhem-Zuid, neemt u contact op met:
de heer J. Verhoeven, 026 3231068 (www.mediatrefpuntarnhem-zuid.nl).

Kaarten bij KBO Huissen

HUISSEN - Er wordt ook gekaart bij de KBO Huissen. Dit is elke week op de donderdagavond in Rijnwaal Sancta Maria en men start om 18.30 uur. Voor deze avond betaalt men één euro voor aanschaf en onderhoud materialen.


Verschillende kaartspelen worden gespeeld al naar gelang de interesse. Ook hier weer staat gezelligheid en contact met elkaar voorop. "Wilt u het ook eens proberen? Op 24 januari bent u welkom. Let op berichten op KBO Facebook of www.kbohuissen.nl."

Kaarten bij KBO Huissen

tHUISSEN - Er wordt ook gekaart bij de KBO Huissen. Dit is elke week op de donderdagavond in Rijnwaal Sancta Maria en men start om 18.30 uur. Voor deze avond betaalt men één euro voor aanschaf en onderhoud materialen.


Verschillende kaartspelen worden gespeeld al naar gelang de interesse. Ook hier weer staat gezelligheid en contact met elkaar voorop. "Wilt u het ook eens proberen? Op 10 en 24 januari bent u welkom. Let op berichten op KBO Facebook of www.kbohuissen.nl en in Hét GemeenteNieuws.

Wandel gratis mee met de nieuwjaarswandeling

ARNHEM - Op 16 januari vindt de jaarlijkse nieuwjaarswandeling plaats. Dit jaar loopt de wandeling van de wijk Rijkerswoerd naar Schuytgraaf, waarbij deelnemers de mogelijkheid krijgen om bij verschillende punten op de route aan- of af te haken.

Een geweldige conditie is dus niet vereist. Je kunt zelf bepalen hoelang je meedoet. Tijdens de wandeling brengen we een bezoek aan verschillende interessante locaties. Zo krijg je een uniek kijkje binnen organisaties die iets voor jou en de wijk kunnen betekenen. Bovendien kun je tijdens het wandelen op een laagdrempelige manier in contact komen met andere mensen. Iedereen is welkom, ook mensen met rolstoelen.

Aan het begin van de wandeling worden koffie, thee en een koekje uitgedeeld. De wandeling wordt georganiseerd door Ervaar Mee, het Leger des Heils en Rijnstad. Graag aanmelden via joseppe.ervaarmee@gmail.com of 06 26360761.

Startpunt en haltes:

11:30 Inloop Sportcentrum ESA, De Pas 44, Arnhem (startpunt)

12:00 Start wandeling

13:00 De Kroon (randweg 2)

13:45 Motion (brabantweg 115)

14:15 De Klomp (rijksweg noord 129)

15:00-16:00 Einde wandeling De Buitenplaats (Marasingel 19)*

De tijden kunnen afwijken in verband met de snelheid van de wandeling. Bel gerust voor een betere tijdsindicatie.

Koersbal bij KBO Huissen

HUISSEN- Koersbal is al een eeuwenoud spel waar 'beweging' een groot deel van uitmaakt.

Het spel wordt binnen gespeeld zodat men niet afhankelijk is van het weer. De koffie blijft warm en het drankje gekoeld. Men speelt elke woensdagmiddag en de aanvang is 14.00 uur in De Gouden Engel in de Helmichstraat. Voor koersbal betaalt men een bijdrage van twee euro per maand. "U bent welkom op 16, 23 en 30 januari. Voor nadere mededelingen: let op bericht op KBO Facebook of www.kbohuissen.nl."

Cursussen en workshop in Elderveld

Cursus Active Body. (foto: Wijkvereniging Elderveld)

- Bloemschikken - Workshop - Voorjaar snuffelen - woensdag 16 of donderdag 17 januari.

- Computergebruik voor beginners - dinsdagochtend/-middag of woensdagochtend/-middag

- Digitale fotobewerking voor beginners - dinsdagavond

- Digitale videobewerking met Pinnacle Studio - woensdagavond

- Eerste hulp aan kinderen - maandag- of donderdagavond

- Eerste hulp aan kinderen (bijscholing) - maandag- of donderdagavond

- Hartreanimatie - maandag- of donderdagavond

- Hartreanimatie (bijscholing) - maandag- of donderdagavond

U kunt nog instromen bij:

- Active Body - woensdagavond

- Conditiegym - donderdagochtend

- Engels basis/vervolg - maandagavond

- Engels conversatie - maandagavond

- Frans beginners - donderdagavond

- Frans conversatie voor gevorderden - donderdagavond

- Kleding maken - maandagavond

- Schilderen en tekenen / open atelier - dinsdagavond

- Spaans - beginners/A1 ERK - zaterdag 13.30 - 16.00 uur (1 x per 14 dagen)

- Yoga - donderdagavond

Houders GelrePas 2019 krijgen vijftig procent korting op maximaal twee cursussen/workshops per jaar!

Voor nadere informatie over deze cursussen en/of workshop kan men de Wijkvereniging Elderveld bellen 381 07 98 of e-mailen: wijkver.elderveld@hetnet.nl.

Koersbal bij KBO Huissen

'HUISSEN- Koersbal is al een eeuwenoud spel waar 'beweging' een groot deel van uitmaakt.

Het spel word binnen gespeeld zodat men niet afhankelijk is van het weer. De koffie blijft warm en het drankje gekoeld. Men speelt elke woensdagmiddag en de aanvang is 14.00 uur in De Gouden Engel in de Helmichstraat. Voor koersbal betaalt men een bijdrage van twee euro per maand. "U bent van harte welkom op 16, 23 en 30 januari. Voor nadere mededelingen: let op bericht op KBO Facebook of www.kbohuissen.nl .

Core-Stability-training in de zaal voor duursporters

Als afsluiting is er vaak een portje pittig zitvoetbal. (foto: Albert Stoter) Albert Stoter

ARNHEM - Op maandag 14 januari start een bijzondere zaaltraining, speciaal voor hardlopers en duursporters. Op een leuke intensieve wijze kan men daar werken aan een sterke Core-Stability.

"Dit doen we door in de gymzaal, op een uitgebalanceerde manier, werken aan je kracht, controle en evenwicht. Voor de oefeningen wordt gebruik gemaakt van twee twee trainingsvormen, de methode Verheul en Pilates." Zo kan men op een goede manier de sportprestatie nog een extra boost geven en werken aan blessurepreventie.

De trainingen vinden plaats op maandag in de gymzaal van de Bauerstraat 6 in Arnhem-Noord. De start is op 14 januari en de trainingen gaan door tot en met maandag 18 maart. De tijd is van 20.00 tot 21.00 uur.

Voor meer informatie en aanmelden: www.loopgroepwarnsborn.nl. Men kan ook rechtstreeks contact opnemen met de trainer van de loopcursussen: Albert Stoter, 06 54635988 of e-mail albert@loopgroepwarnsborn.nl.

deBol voor het goede doel op pad

BEMMEL - Stichting deBol verzorgt op zaterdag 3 februari een 'sponsor-snert-wandeltocht' ten behoeve van het goede doel: stichting Duchenne.

Als je met Duchenne spierdystrofie wordt geboren breken je spieren langzaam maar zeker af en word je steeds minder sterk. Als het lopen niet meer gaat worden kinderen afhankelijk van een rolstoel en als de spieren die voor ademhalen nodig zijn te zwak worden is beademing nodig. Ook de hartspier wordt steeds zwakker waardoor Duchenne spierdystrofie uiteindelijk een fatale ziekte is.

Deze actie voor dit belangrijke doel belooft een sportieve en gezellige happening te worden en de dames van deBol zullen garant staan voor een goede Bolsfeer! Dus, kom mee wandelen en neem familie, vrienden en kennissen mee! Iedereen, jong en oud kan meedoen! Er zijn wandelroutes van 8 en 15 kilometer. Bij de finish is er voor alle deelnemers een heerlijke kop erwtensoep met roggebrood en spek!

Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar, waarvan een gedeelte ten goede komt aan het goede doel. Men kan starten bij De Kinkel tussen 09.30 en 10.30 uur (15 km) en tussen 10.00 en 11.00 uur (8 km). De finish is om uiterlijk 16.00 uur. Doe mee, kom in beweging, steun het goede doel en geniet vooral zelf van een goed besteedde en gezonde sportieve zaterdag! Meer informatie staat op: www.debolbemmel.nl of te verkrijgen via 06 54975063 / 06 27507051. Eventueel vooraf inschrijven via email: stichting.debol@planet.nl.

Ondernemersnetwerk Schuytgraaf (ONS) groeit over de grens!

ARNHEM - Sinds 2015 is ONS de netwerkvereniging voor ondernemers in de wijk Schuytgraaf. In haar korte bestaan weet ONS te groeien tot een interessante netwerkclub met bijna honderd leden. Tot nu zijn alle leden gevestigd in Schuytgraaf en ieder van hen blinkt uit in zijn of haar eigen specialisatie. Hoewel de beroepen uiteenlopend zijn, staan Samenwerken, netwerken en kennisdelen voorop. Deze elementen helpen iedere ondernemer om verder te groeien, dit met steun van ondernemers om hen heen.

Jaarlijks zijn er gemiddeld acht bijeenkomsten, variërend van inspirerende kennissessies met gespecialiseerde sprekers tot culinaire uitstapjes, zoals bijvoorbeeld de drukbezochte Dining & Wining. Uiteraard krijgen de leden ook gelegenheid om hun eigen bedrijf te promoten én hoe interessant is het als jouw bedrijf door een ander wordt aanbevolen?!

ONS netwerk rijkt inmiddels verder dan de grenzen van Schuytgraaf en regelmatig krijgen wij verzoeken van ondernemers buiten Schuytgraaf om aan te mogen sluiten. In overleg met de leden is dan ook besloten om het netwerk open te stellen voor iedere onderneming die affiniteit met ONS netwerk heeft. Op deze manier kan ONS blijven groeien en wordt het netwerk alleen maar verder versterkt.

Bent u ondernemer en wilt u deel uitmaken van een netwerk waar ondernemers elkaar het werk gunnen en elkaar versterken? Aanmelden kan via: https://www.ons-schuytgraaf.nl/.

Play-In in Rozendaal

ROZENDAAL - Samen muziek maken is leuk! Op zaterdag 2 februari verzorgt de Koninklijke Rosendaalsche Kapel (KRK) een play-in voor blazers en slagwerkers.

Dit jaarlijks terugkerend evenement is bedoeld om kennis te maken met onze vereniging maar vooral om een dag lang met elkaar muziek te maken. Plezier gegarandeerd! De play-in staat onder leiding van Michel Jalink. Doe je ook mee?

Begonnen wordt om 9.30 uur, vanaf 9.00 uur is er inloop met koffie en thee. De play-in vindt plaats in Het Rhedens, Kleiberglaan 1, Rozendaal. Kosten voor deelname inclusief koffie/thee, lunch en bladmuziek zijn 12,50 euro. Gevraagd wordt contant te betalen op de dag zelf.

De dag wordt afgesloten met een concert om 16.00 uur. Publiek is welkom, zij kunnen gratis komen luisteren naar het slotconcert(je). De dag duurt tot ongeveer 17.00 uur. Meld je aan via http://rosendaalschekapel.nl/inschrijfformulier-play-in/ of stuur een mail naar muziek@rosendaalschekapel.nl. Vermeld in je bericht je naam, e-mailadres, telefoonnummer, welk instrument (en eventueel een tweede) je bespeelt en welke sleutel je leest.

Spinnen voor Equipe Mont Ventoux

ARNHEM/OOSTERBEEK - Eén, twee of drie uur lekker aan de slag met je conditie en ondertussen een bijdrage leveren aan het goede doel. Het kan allemaal op donderdag 17 januari tijdens het Spinning Event van Equipe Mont Ventoux van Pluryn en Intermetzo.

In de boerderij op het terrein van Pluryn-locatie Jan Pieter Heije in Oosterbeek staan spinningfietsen en professionele instructeurs van 18.00-21.00 uur klaar. Iedereen kan meedoen: individueel, met collega's, als sportploeg of met vrienden. Publiek is van harte welkom. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Inschrijven kan via www.pluryn.nl/spinningevent. De kosten zijn 20, 37,50 of 55 euro voor respectievelijk één uur, twee uur of drie uur spinnen. De opbrengst komt geheel ten goede aan het fietsproject Equipe Mont Ventoux. Jongeren en volwassen cliënten van Pluryn en Intermetzo beklimmen in juni 2019 voor de zesde keer de 1911 meter hoge Mont Ventoux in Zuid-Frankrijk.

Ook Kemnade en Werkenrode Jeugd doen mee

Ook jongeren en volwassenen van Kemnade en Werkenrode Jeugd uit Groesbeek en Nijmegen doen mee aan Equipe Mont Ventoux. Ze bereiden zich samen met een vrijwillige fietsbuddy een half jaar lang intensief voor. Vaak hebben de deelnemers nog nooit op een wielrenfiets gezeten. Pluryn en Intermetzo gebruiken wielrennen als middel voor jongeren en cliënten om te werken aan een beter zelfbeeld. Ze bouwen zelfvertrouwen op en beleven een succeservaring, die hen de rest van hun leven bijblijft.

Meer weten over Equipe Mont Ventoux? Kijk ook op www.pluryn.nl/samennaardetop.

15 / 24

Een nieuwe keuken uitzoeken was nog nooit zo relaxed Keuken en Keukens bespaart u tijd én geld

HUISSEN – U zoekt een nieuwe keuken en dus bezoekt u de ene na de andere showroom. Dat kost veel tijd, parkeren is vaak lastig en u wordt niet altijd meteen geholpen in keukenzaken. Bovendien geeft iedere keukenverkoper weer een ander advies... Keuken en Keukens is anders. Eigenaar Frits Reijmers komt gewoon bij u thuis!

In veel woningen is de keuken de spil van het huis. Er wordt niet alleen eten bereid, maar ook gezellig samen gegeten, een krant gelezen en koffie gedronken. Naast praktisch, moet de keuken dus ook een ruimte zijn, waar u fijn samen kunt genieten. Door bij u thuis langs te komen, krijgt Frits een goed beeld van uw smaak en uiteraard van de beschikbare ruimte. En ook al lijkt een beschikbare ruimte niet ideaal te zijn, met zijn creatieve ideeën en jarenlange ervaring in de keukenbranche, komt Frits altijd tot een ontwerp dat bij uw stijl en uw leven past. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u denkt.

Keuken en Keukens is leverancier van bekende keukenmerken in iedere gewenste stijl en is altijd up-to-date op het gebied van nieuwe trends, materialen en apparatuur. Vanzelfsprekend kunt u stalen van uw gewenste materialen en kleuren bij u thuis bekijken, om zo een goede keuze te maken. Voor de montage werkt Frits al jaren met een vast team van ervaren vakmensen, maar u heeft altijd één contactpersoon, met wie u alle afspraken maakt en dat is Frits zelf. Betrouwbaarheid, transparantie en afspraken nakomen, dat zijn kernwoorden waar Keuken en Keukens garant voor staat. Geen zin in al die woonboulevards? Bel Frits Reijmers: 06 34314684 voor eerlijk advies bij u aan de keukentafel. www.keukenenkeukens.nl.

Nieuwe showroom boxsprings, matrassen en raamdecoratie Suitebeds wenst u een goede nachtrust

ARNHEM – Een boxspring in iedere gewenste stof met een hoofdbord in de door u gekozen maat, al over twee weken bij u thuis geleverd. Onmogelijk? Nee hoor! Het is waar Suitebeds garant voor staat, dankzij eigen fabricage in Nederland. Deskundig advies, een nieuwe showroom aan de Dr. C. Lelyweg 2a, gecombineerd met online verkoop; Arnhem is een onderscheidende speciaalzaak rijker.

Het bed van uw dromen kan door Suitebeds op maat worden gemaakt tegen scherpe tarieven. Daarnaast levert Suitebeds maatwerk matrassen. Niet alleen voor uw bed thuis, maar ook voor uw boot of camper. Een matras met pocketvering, van traagschuim of koudschuim; welke matras voor u het meest geschikt is, daar helpen de ervaren adviseurs van Suitebeds u graag bij. Uw nieuwe matras mag u 30 dagen thuis proberen. Twijfelt u dan nog? Dan hoeft u daar niet wakker van te liggen. De nieuwe matras mag nog geruild worden voor een andere.

In samenwerking met HomedesignBoutiqeu biedt Suitebeds ook Raamdecoratie. Of u nu inbetween, verduisterende of rolgordijnen zoekt, Suitebeds heeft voor u alle soorten raamdecoratie op voorraad. Vanzelfsprekend geldt ook voor alle raamdecoratie dat het op maat kan worden geleverd. En uw bed, matrassen en raamdecoratie, ook maatwerk, kunt u al over twee weken kosteloos thuis bezorgd krijgen! Kijk voor de verbouwingsactie op Facebook en Instagram. Bestellen kan via www.suitebeds.nl of via Bol.com, maar voor persoonlijk advies bent natuurlijk van harte welkom in de showroom aan de Dr. C. Lelyweg 2a in Arnhem.

Winteropenstelling kasteel en park Rosendael

Winters landgoed Rosendael. (foto: G L K) G L K

ROZENDAAL - Sinds januari is kasteel en park Rosendael elke zondag geopend. In voorgaande jaren ging het kasteel van 1 november tot 1 april dicht. Vanaf januari zijn het kasteel en park elke zondag te bezoeken tijdens de speciale winteropenstelling, elke zondag van januari tot en met maart van 11.00 tot 16.00 uur.

Kasteel Rosendael is een perfect uitje voor jong en oud. Het park rond het kasteel is één van de fraaiste en oudste landschapsparken van ons land. Het biedt een prachtige omgeving voor een winterwandeling De bekende tuinsieraden zoals de 'Bedriegertjes' zijn in de winter ingepakt, maar bezoekers kunnen genoeg bijzondere plekken ontdekken; een kijkje nemen tussen de stammen van de reuzenlevensboom, het water oversteken via de stapstenen en als het mooi weer is een blik werpen in de Oranjerie, die nu fungeert als winterstalling voor de kuipplantencollectie.

Rosendael is meer dan zeven eeuwen oud. Graven en hertogen van Gelre hadden hier hun residentie. Kasteel Rosendael geeft een mooi beeld van hoe er vroeger op een kasteel werd geleefd.

Het kasteel is uitsluitend met een kasteeltour te bezichtigen, op meerdere tijden per dag. In de kasteelwinkel vinden bezoekers fraaie streekproducten en souvenirs. Vanaf 1 april is het kasteel weer van dinsdag - zondag van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Rondleidingen: om 11.30 / 13.00 / 14.30 uur. Meer informatie en reserveren: rosendael@glk.nl.

Hadi: voor maatkleding, reparatie en het maken van gordijnen op maat

ARNHEM - Goede kleding weggooien? Kleine reparatie een te grote moeite voor jezelf? In een tijd waar iedereen op zijn uitgaven moet letten, is het goed te weten dat er in de buurt een kleermaker is, die zijn vak verstaat. Die snel en kwalitatief kleding weer passend en heel maakt. Tegen heel scherpe prijzen. Ga maar eens naar het kleermakersatelier Hadi van Ahmad Khadir.

Hadi is hét adres voor maatkleding en reparatie en ook voor het maken van gordijnen. Bovendien is er een stomerij, waar alle artikelen kunnen worden aangeboden. Ahmad heeft ervaring van liefst 36 jaar.

Een nieuwe rits, nieuwe voering in een mantel of colbert? Nieuwe zoom in spijkerbroek of mouwen van een overhemd inkorten? Dat is dagelijks werk voor de kleermaker, die ook vakbekwaam met leer is. Ook voor stofferingswerk als het bekleden van kussens en matrassen voor caravans, kan men er terecht. Wat ook geldt voor het vervaardigen van gordijnen. En heeft de klant een spoedklus, dan wordt deze -indien mogelijk- tegen dezelfde kosten meteen uitgevoerd!

Hadi, Hoefbladlaan 30 Arnhem-Zuid; telefoon 026 3216687, 06 25533147

[bovenkop] Nieuwe eigenaren breiden Sun and Beauty Center Glamour uit

Louis en Kelly van de Vreede, de nieuwe eigenaren van Sun and Beauty Center Glamour.

[hoofdkop]

Ontspanning en verzorging onder één dak

ARNHEM – Het pand aan de Kamillelaan 6 in Arnhem heeft een ware metamorfose ondergaan. Waar voorheen een zonnestudio was gevestigd, is omgetoverd tot een compleet beauty center. 'Ons doel is om iedereen, zowel vrouwen als mannen, een glamoureus gevoel te geven', vertelt eigenaresse Kelly. 'We bieden dan ook een breed scala aan professionele behandelingen aan'.

Aan het begin van het jaar gaan veel mensen weer wat gezonder eten en proberen wat af te vallen. Toch lukt het vaak niet om op lastige plaatsen van het lichaam, nog overtollige vetophopingen kwijt te raken. Komt u dan eens langs bij Sun and Beauty Center Glamour. Kelly informeert u graag over de veilige en effectieve behandeling cryolipolyse, waarbij vetcellen worden bevroren. Het lichaam ziet deze verandering als 'ongewenst' weefsel en zal deze middels natuurlijke weg gaan afvoeren. Gevolg: uw lichaamscontouren zullen verbeteren! Het spreekt voor zich dat alle behandelingen bij Glamour worden verzorgd door deskundig, gediplomeerd en gecertificeerd personeel. Bovendien wordt er gewerkt met professionele kwaliteitsproducten. Dat geldt voor alle gezichtsbehandelingen, wimperextentions en tanden bleken, maar ook voor zonnebankgebruik. Voor twintig minuten lekker zonnen betaalt u bij Glamour slechts acht euro en als u kiest voor een maandabonnement, dan kunt u onbeperkt zonnen voor € 49,95. Uiteraard heeft Sun and Beauty Center Glamour hygiëne en service hoog in het vaandel staan. Komt u gerust eens binnen aan de Kamillelaan 6 in Arnhem, u wordt hartelijk ontvangen met een kopje koffie! www.glamourarnhem.nl T: 06-16441053

Crazywheels geeft iedereen vijftig euro korting

ARNHEM Crazywheels de scooter/brommerzaak van Arnhem en omstreken geeft iedereen vijftig euro korting bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte scooter. Deze aanbieding is geldig tot en met 28 februari 2019 en alleen op vertoon van dit artikel of de advertentie in deze krant.

In de showroom van Crazywheels vindt u onder andere de nieuwste modellen scooters, maar ook gebruikte scooters en bromfietsen. Onderdelen, zoals banden, uitlaten, accu's, olie en veel meer.

Zij leveren alle grote A-merken zoals Vespa, Piaggio, Sym en Kymco, maar ook voor merken zoals AGM, BTC en Turbho. Daarnaast kunt u er terecht voor uw onderdelen, accessoires, onderhoud, reparatie, maar ook voor verzekeringen, schade-afhandeling en lease-aanvragen." Het team van Crazywheels staat klaar voor al uw onderhoud, reparaties, schadetaxaties en zelfs voor olie peilen. Wilt u een reparatie of onderhoudsbeurt laten uitvoeren, kunt u dit het beste op afspraak doen. Onderhoud en (kleine) reparaties wordt geprobeerd dezelfde werkdag voor u klaar te krijgen. CrazyWheels is tevens aangesloten bij de Bovag en RDW. Voor informatie en contact kijkt u op www.crazywheels.nl of via facebook.

De openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Bent u op zoek naar een nieuw scooter? Is uw scooter aan onderhoud toe of moet deze gerepareerd, komt u bij ons binnen of bel voor een afspraak.

Crazywheels, Middachtensingel 141, Arnhem, 026 4422365.

Fit in slechts twintig minuten per week!

ARNHEM - Steeds meer mensen ontdekken fit20: In slechts twintig minuten per week train je je hele lichaam onder begeleiding van een personal trainer. Omkleden is niet nodig; je transpireert niet omdat je traint in een koele ruimte.

Eigenaar Dave Mulderij vertelt: "Doorgaans wordt fitness gezien als iets waar we ons een paar uur per week voor in het zweet moeten werken. Fit20 laat zien dat dit ook anders kan, je traint namelijk maar 20 minuten per week. Met maximaal effect: binnen drie maanden heb je merkbaar sterkere spieren, een betere conditie en een strakker figuur."

De fit20-methode is gebaseerd op vijfentwintig jaar ervaring en onderzoek. Het gaat niet om de uren, maar om de intensiviteit van de training. Je traint tot het moment van spierfalen, wanneer de spieren zo hevig trillen dat ze de oefening niet langer aankunnen. Juist door 'tot het gaatje' te gaan, worden de spieren optimaal gestimuleerd en dus sterker.

Dave: "We zien hier veel mensen die vanwege hun drukke leven nauwelijks aan sporten toekomen. Voor hen is het echt een uitkomst, ze kunnen op afspraak kort maar intensief trainen. Zo houd je tijd en energie over voor andere zaken!"

Nieuwsgierig? Kom het zelf proberen tijdens een gratis kennismakingstraining.

Fit20 Arnhem, Mr. D.U. Stikkerstraat 10, 6842 CW Arnhem, 06 28349271, arnhem@fit20.nl, www.fit20.nl of via facebookpagina: fit20 Arnhem.

Autoservice Yakup ook in 2019 uw Audi, Seat, Skoda en Volkswagenspecialist

ARNHEM – "Niet geld, maar gevoel staat voorop", aldus Yakup Polat, trotse ondernemer met inmiddels meer dan dertig jaar ervaring in de autobranche. "Ik ben tevreden als onze klanten tevreden zijn. Indien gewenst halen wij zelfs bij onze klant de auto thuis op voor onderhoud of reparatie, en brengen wij deze ook weer netjes thuis. Net dat stapje meer zetten, dat is waar wij zoveel waardering voor krijgen."

Autoservice Yakup staat garant voor perfectie. Als u uw auto voor reparatie of onderhoud aan Yakup toevertrouwt, is één van de zekerheden dat u nooit voor onverwachte onkosten komt te staan. Yakup: "Dat is een kwestie van goed luisteren naar onze klant, vervolgens de auto nakijken en een prijsopgave maken. Dan overleggen wij met onze klant en geven wij onze adviezen daarin. Vanzelfsprekend leggen we dan ook de keuze voor om te kiezen voor nieuwe- of tweedehands onderdelen. Pas als de klant zijn/haar wensen heeft aangegeven, gaan wij aan de slag. Duidelijkheid en openheid dus. Een jaar garantie op nieuwe onderdelen en op werkzaamheden is óók een zekerheid."

Autoservice Yakup heeft het merk Audi, Seat, Skoda en Volkswagen als specialisatie, maar is uiteraard sterk in elk merk. Of het nu voor een APK-keuring is of voor reparatie, bij Yakup kunt u rekenen op perfectie. Ook voor het kopen van onderdelen en accessoires kunt u bij Autoservice Yakup terecht.

Autoservice Yakup, Veldoven 11/8 (industrieterrein Arnhem Presikhaaf); telefoon 026 3610565; mobiel: 06 84610387. www.autoserviceyakup.nl.

Gratis coaching door Bep & Fatima al meer dan zeven jaar actief in Arnhem

De coaches van Bep en Fatima. (foto: een van de coaches) een van de coaches

ARNHEM - Ben je vrouw en heb je een inkomen op of onder het sociaal minimum? En wil je jezelf verder ontwikkelen, je zelfkennis verdiepen of iets veranderen aan je gedrag? Dan kunnen wij wat voor je betekenen. Bep & Fatima: een groep vrouwelijke professionele coaches, loopbaanadviseurs, trainers.

"Wij doen dit als vrijwilliger, zonder kosten. Van jou wordt gevraagd dat je verstaanbaar Nederlands spreekt, je wilt inzetten om je doelen te bereiken en je houdt aan je afspraken. Je kunt ons bellen of mailen: kijk op onze website: www.bepenfatima.weebly.com voor verdere informatie en aanmelding. Of bel Marion: 06 53438598 of Wendy: 06 21593590."

Vrijwilligers kinderboerderij Landerij De Park zoeken versterking

(foto: ReversePixel Photography)

BETUWE - Landerij De Park is met spoed op zoek naar vrijwilligers voor de kinderboerderij.

"Heb je belangstelling en heb je zin om mee te draaien in een hecht en leuk team? Kom dan (helemaal vrijblijvend) naar de voorlichtingsbijeenkomst op 18 januari van 16.00 - 17.00 uur (locatie: De Park 12, Elst). Je krijgt daar te horen wat het werk precies inhoudt en wat er van je verwacht wordt. Voor deze bijeenkomst kun je je aanmelden via: info@landerijdepark.nl."

De kinderboerderij zoekt: een assistent beheerder Voor het dagelijks beheer van de kinderboerderij voor minstens één dag per week van 11.00 tot 17.15. Je bent minimaal 18 jaar en opleidingsniveau is MBO+. Verder ook dierverzorgers voor 6 à 24 uur per week van 11.30 - 17.00 uur.

Kijk voor de uitgebreidere beschrijving van beide functies op de website: www.landerijdepark.nl."

Wereldmuziek in de Piramide aan de Waal

Instrumenten Jugalbandi (foto: Leo de Kruis)

GENDT - Zondag 27 januari zal in de Piramide aan de Waal de groep Jugalbandi optreden. Deze groep speelt wereldmuziek met de nadruk op de klassieke Indiase traditie.

Dat blijkt al uit een aantal van de instrumenten die de groep bespeelt: sitar, tanpura, harmonium en bansuri komen uit India en ook bij de zangnummers bestaan de teksten uit Indiase mantra's. Maar dit is niet de enige invloed die Jugalbandi gebruikt bij hun veelzijdige muziek. De Hang-drum heeft zijn oorsprong in Europa, maar Caraïbische klanken inspireerden de bouwers hiervan en klinken duidelijk door. Uit Afrika komt de udu, een kleitrom, en uit de VS komen de native flute en de dulcimer. Ook typisch westerse instrumenten zoals de chromatische mondharmonica en de gitaar worden bespeeld.

Het is de vier muzikanten gelukt om van al deze instrumenten en invloeden een afwisselend en muzikaal boeiend geheel te smeden. Improvisatie is een belangrijk onderdeel van de muziek van Jugalbandi zodat elk concert (ook voor de muzikanten) een verrassende ervaring is. Het concert vindt plaats in de Piramide aan de Waal, Munnikhofsestraat 28 in Gendt en begint om 15:00 uur. De entree is 12,50 euro.

'Iconen, vensters op de hemel'

HETEREN - Inspiratie & Ontmoeting Heteren verzorgt op 17 januari van 20:00 tot 22:00 (inloop vanaf 19:30 uur) in zalencentrum De Bongerd Heteren de lezing Iconen, vensters op de hemel door Christa Klaver.

Een nieuw jaar geeft ons hoop op nieuwe mogelijkheden, nieuwe perspectieven, een nieuw uitzicht. Aan oosters orthodoxe gelovige geeft een icoon nieuwe uitzichten, elke dag biedt het een venster op de hemel. Op deze avond staan iconen centraal. We houden ze tegen het licht: als een kunstwerk, met informatie over hun geschiedenis en over wat er op is afgebeeld, maar ook als een spirituele ervaring, de aantrekkingskracht die een icoon op je kan hebben.

Christa Klaver is contextueel therapeute en predikant. Meer weten? Zie: www.spirituele-ontmoeting-heteren.com. Entree inclusief kop koffie/thee: 7,50 euro. Aanmelden kan via inspiratie.ontmoeting.heteren@gmail.com.

Jeugdwijkraad geeft jongeren invloed op eigen leefomgeving

Chisom Okeke, Hicham Kaddar, Redouane Ajaid en Morwarid Popalzay. (foto: Zefanja Hoogers) © Zefanja Hoogers

ARNHEM - Op woensdagmiddag 27 februari organiseert de jeugdwijkraad van Malburgen een jeugdwijkdebat voor jongeren van 10 tot 14 jaar. Ter voorbereiding start vanaf 15 januari in vier delen van de wijk een buurtcampus in wijkcentra De Spil, De Hobbit, De Malburcht en Prisma van 16.00 tot 17.30 uur.

Jongeren bereiden zich daar samen voor op het jeugdwijkdebat. Onder deskundige begeleiding oefenen zij met debatteren, bedenken plannen voor de eigen buurt, en maken een video over het hoe en waarom van deze plannen. Tijdens het grote jeugdwijkdebat is er een debattoernooi over de drie belangrijkste thema’s voor jongeren in de wijk en wordt voor iedere buurt het beste plan gekozen. In het voorjaar kunnen deze ook daadwerkelijk worden uitgevoerd door de jongeren zelf. Zie voor meer informatie en aanmelden de website www.jeugdwijkraad.nu

Jeugdwijkraad
De trekkers van de Jeugdwijkraad zijn Chisom Okeke, Hicham Kaddar, Redouane Ajaid en Morwarid Popalzay. Deze Malburgse bewoners tussen de 15 en 18 jaar vinden het belangrijk dat jongeren zelf meer invloed kunnen uitoefenen op hun eigen leefomgeving. In de aanloop van het jeugdwijkdebat is er wekelijks een poll op Instagram en worden jongeren geïnterviewd over wat zijn belangrijke thema’s vinden en waarom. Het programma van de jeugdwijkraad wordt uitgevoerd in samenwerking het onderwijs, het kinderwerk en het jongerenwerk in de wijk en ondersteunt het teamleefomgeving en de wijkplatforms van Malburgen. De jeugdwijkraad is een initiatief van Het Timmerhuis en onderdeel van WijkLab Arnhem op de Akkerwindestraat 25-29 in Malburgen.

Thuis-pc.nl voor particulier, zzp'er én mkb

ARNHEM – Als particulier of zzp'er heeft u veel geld uitgegeven aan een goede computer. Inmiddels is hij een stuk trager, loopt soms vast, maar u heeft geen garantie meer. U heeft geen zin in hoge reparatiekosten, maar hij moet wél vakkundig gemaakt. Wat nu?

Piet Hoogland, eigenaar van Thuis-pc.nl, herkent dit probleem als geen ander. 'Ik repareer en verkoop nu al meer dan zes jaar pc's en laptops. Mensen zijn steeds weer verbaasd als ze zien hoe snel ik hun computerprobleem heb opgelost.' Een virus, een kapotte harde schijf of traagheid zijn voor de leek nu eenmaal niet eenvoudig zelf op te lossen. Thuis-pc.nl repareert, adviseert én verkoopt ook nieuwe en tweedehands computers en laptops.

De nieuwe trend: hulp op afstand
Thuis-pc.nl werkt vanaf eigen locatie of komt bij u langs. Liever hulp op afstand? Thuis-pc.nl maakt rechtstreeks verbinding met uw pc en lost zo online uw problemen op! In de webshop vindt u allerlei IT-benodigdheden. Zoekt u iets wat niet in de webshop staat? Bel dan gewoon Piet: 'Alles wat mijn klanten op PC-gebied nodig hebben, regel ik voor ze. Makkelijker kan ik het niet maken.'

Thuis-pc.nl, voor particulier, ZZP én MKB, Bingelradestraat 3 (nabij woonboulevard Arnhem-Zuid);(06) 81469489, www.thuis-pc.nl.

Projectkoor Gospel Rhythm zoekt koorleden

Leden gospelkoor Desire december 2018. (foto: Desire) Desire

ARNHEM - Woensdag 16 januari start een projectkoor in Arnhem-zuid, waarvoor liefhebbers van gospelmuziek zich kunnen melden. Zowel ervaren zangers als beginners zijn welkom. Iedereen die gevoel voor ritme en zang heeft kan meedoen.

In een periode van vijf maanden worden verschillende authentieke gospelsongs ingestudeerd. Wekelijks vinden de repetities plaats op de woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het sportcentrum Rijkerswoerd. Tot slot en als hoogtepunt van het project staan in het weekend van 15 en 16 juni een of twee optredens gepland.

Voor aanmelding en nadere informatie stuur een e-mail naar projectkoor@gospelkoordesire.nl of bel Angelique Schlief, 06 55723060. Het projectkoor is een initiatief van gospelkoor Desire.