GN Nijmegen-Noord

31 mei 2017

GN Nijmegen-Noord 31 mei 2017


Stevensexpo: Van Droom naar Beeld

NIJMEGEN - In de Stevenskerk Nijmegen is van 5 tot en met 25 juni van 12.00 – 17.00 uur een expositie; de entree is vrij.

De beeldend kunstenaars Gerry Dobbelaer, Milena Tlustá en Siemen Dijkstra zijn in Nijmegen geen onbekenden. In de Stevenskerk is nieuw werk van hun te zien tijdens de expositie Van Droom naar Beeld.

Siemen maakt zich zorgen over de verdwijnende arctische landschappen als gevolg van de opwarming van de aarde. Hij vertrok voor een 'droomreis' naar Spitsbergen en Groenland om in een prachtige serie prenten de poollandschappen te archiveren.

Gerry zet een lange traditie voort van fijn-schilderen op paneel. Zij brengt ons in contact met een mooie, mystieke werkelijkheid. Met realistisch optimisme tast Gerry de toekomst voorzichtig af.

Milena schildert zich op hoogst persoonlijke wijze door het leven. Met heldere optimistische kleuren, met stoelen, vaasjes en bloemen tollend over het doek en 'geschreven' landschappen schept zij een spannende eenheid.

Drie persoonlijkheden, drie beeldtalen, drie werkelijkheden; bij welke voelt u zich het meeste thuis?

Vieringen Sint-Benedictus

Zaterdag 3 juni (Pinksterzaterdag)

19.00 uur: O.L.V. Onbevlekt Ontvangen Kerk Heteren, eucharistieviering, N.Sales, Ubi Caritas

19.00 uur: Maria Geboortekerk Lent, eucharistieviering, F. Bomers, St. Caeciliakoor

19.00 uur: St. Leonarduskerk Oosterhout, woord- en communieviering, R. Heinen, Leonarduskoor

Zondag 4 juni (1e Pinksterdag)

10.00 uur: St. Werenfriduskerk Elst (EC), eucharistieviering, V. Bulthuis, Koor Zonder Grenzen

09.30 uur: Maria Geboortekerk Driel, eucharistieviering, F. Bomers, Cantorije

10.00 uur: Oecumenische Pinksterviering in Hemmen, R. Heinen en dominees

11.00 uur: St. Willibrorduskerk Herveld, eucharistieviering, F. Bomers, Gemengd koor

Maandag 5 juni (2e Pinksterdag)

10.00 uur: St. Werenfriduskerk Elst (EC), eucharistieviering, F. Bomers, St. Caeciliakoor

11.00 uur: Maria Geboortekerk Lent, eucharistieviering, N. Sales, samenzang met cantor

11.00 uur: St. Leonarduskerk Oosterhout, eucharistieviering, V. Bulthuis, Musica Nova

09.30 uur: St. Jacobus de Meerdere kerk Valburg, eucharistieviering, V. Bulthuis, dameskoor

Zaterdag 10 juni

19.00 uur: O.L.V. Onbevlekt Ontvangen Kerk Heteren, eucharistieviering, F. Bomers, Ubi Caritas

19.00 uur: Maria geboortekerk Lent, eucharistieviering, V. Bulthuis, Young at Heart

Zondag 11 juni

10.00 uur: St. Werenfriduskerk Elst (EC), eucharistieviering, V. Bulthuis en M. Sanders, Enjoy Driel, terugkomviering vormelingen en communicanten

09.30 uur: H. Johannes de Doperkerk Indoornik, eucharistieviering, F. Bomers, R.K.G.K.I.

11.00 uur: St. Willibrorduskerk Herveld, eucharistieviering, F. Bomers, kinderkoor

Retraite in Ressen

RESSEN - Zaterdag 10 juni zal er in de Kosterij aan de Kerkenhofstraat in Ressen weer een retraitedag worden aangeboden. Deze dag zal worden begeleid door Annet Hogenbirk en wordt georganiseerd door mensen van werkgroep Pleisterplaats Ressen. Het thema van die dag is 'Hoe sta jij er voor?'

"We hebben een hele dag de tijd om meer zicht op onszelf te krijgen, te verstillen, te mediteren en te ontmoeten. Na deze dag ga je met je eigen beeld en afspraken met jezelf naar huis. Zeker weten dat je je er langdurig prettiger van gaat voelen! We maken gebruik van verschillende werkvormen en meditatie. En we wandelen een meditatieve stiltewandeling door de prachtige omgeving, dus breng je wandelschoenen mee.

De kosten zijn inclusief koffie, thee en soep bij de lunch vijftien euro. Breng wel je eigen brood mee." Aanmelding kan bij Winny Eijbersen: 06 14894540 / info@pleisterplaatsressen.nl. Meer informatie staat op www.pleisterplaatsressen.nl.

Certificaatuitreiking voor trainersassistenten N.E.C. Doelbewust en Driestroom

NIJMEGEN - Stichting N.E.C. Doelbewust en Driestroom hebben enkele maanden geleden de handen ineen geslagen om mensen met een ondersteuningsvraag op te leiden tot trainersassistent.

Vier van de vijf deelnemers, die ondersteuning krijgen van Driestroom, hebben de cursus succesvol afgerond en krijgen daarom op donderdag 1 juni 2017 hun welverdiende trainersassistent-certificaat bij N.E.C. in Nijmegen.

Gedurende de cursus kregen de deelnemers onder meer opdrachten om een (deel van de) training voor te bereiden, zoals de warming-up of spelvormen. Elke deelnemer deed dit op zijn eigen manier. De een maakte uitgebreide schema's, terwijl de ander mondeling uitleg gaf. Trainer Dennis Arts besprak alle ideeën, gaf de nodige tips en leerde ze nieuwe werkvormen. De aankomend trainersassistenten mochten hun trainingen in de praktijk brengen bij het team van de N.E.C. Old Stars.

De N.E.C. Old Stars vonden het geweldig om samen te werken met de cursisten en gaven hen ook de ruimte om fouten te maken. Na elke training of wedstrijd werd gezamenlijk wat gedronken in de kantine op Sportcomplex De Eendracht. Op donderdag 1 juni om 11.30 uur vindt de certificaatuitreiking plaats bij N.E.C. stadion De Goffert. Een moment waar de deelnemers enorm naar uitkijken. Jochem van Gelder zal het certificaat aan de deelnemers uitreiken.

Waar zijn de stoere jongens van 9 tot en met 12 jaar?

BETUWE - Stichting Betuwse Jeugdkampen is op zoek naar stoere jongens die houden van een week vol uitdaging en avontuur, vrienden én de natuur.

Met ruim veertig sportieve jongens en meerdere gezellige leiders heeft zomerkamp A van 8 -15 juli in 2017 weer een heerlijke week in het vooruitzicht. De kampweek staat in het thema 'Piraten' en bevat sportieve en mentale uitdagingen voor iedereen. Ben jij enthousiast geworden? Surf dan snel naar www.betuwsejeugdkampen.nl en geef je op voor één van de Betuwse zomerkampen!

Eerste lustrumfeest van De Veldschuur in Bemmel

BEMMEL - Op 16 juni bestaat De Veldschuur van Stichting Lingewaard Natuurlijk 5 jaar. Sinds de opening in 2012 zijn onze activiteiten uitgebreid en verder ontwikkeld.

"Men weet ons te vinden voor natuur gerelateerde activiteiten of adviezen. Daar zijn wij trots op. De Veldschuur is een ontmoetingsplaats geworden voor iedereen die natuur en beleving van de natuur een warm hart toedraagt. Wij nodigen u uit om op zondag 18 juni dit eerste lustrum feestelijk met ons te vieren. Vanaf 14.00 uur bent u welkom bij de Veldschuur, Sportlaan 1-M Bemmel. Dit is achter het parkeerterrein van sporthal De Bongerd."

Rondom De Veldschuur vinden allerlei activiteiten plaats. De Veldschuur, de schoolmoestuintjes en kruidentuin zijn opengesteld. De aanwezige moestuinbegeleiders, imker en solitaire bijenexpert staan een ieder graag te woord. In De Veldschuur staan koffie, thee of frisdrank klaar en kan men kijken naar een natuurfilm en een expositie over natuurfoto’s. Daarnaast kan men gratis deelnemen aan een struintocht in de Bemmelse Waard.

Om 14.30 uur en 16.30 uur is er een struintocht met natuurgids. Deze struintochten zijn voor jong en oud, mits goed ter been. Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom. Tip: draag geschikte kleding en schoeisel Voor informatie kan men mailen naar: vandalen@lingewaardnatuurlijk.nl of info@lingewaardnatuurlijk.nl.

Minioren EZ&PC in de prijzen

ELST – Zaterdag 20 mei werd door een deel van de minioren van EZ&PC deelgenomen aan de vierde Jeugdwedstrijd in Wageningen. De helft van de tien starts was ook nu weer goed voor een medaille.

Bij de jongens minioren 4 zwom Alexander Barentsen voor het eerst de 100M rugslag waarop hij in een mooie tijd van 1.48.10 zilver wist te winnen. Op de 100M schoolslag lukte het helaas niet om zijn tijd te verbeteren, maar was hij desondanks de sterkste en goed voor goud.

Bij de meisjes minioren 4 wist Robin Vermeer zich op beide afstanden op het podium te zwemmen. In prachtige persoonlijke records was er brons op de 100M rugslag in 1.38.84 en zilver op de 100M schoolslag in 1.50.79. Mila Otten liet eveneens zien dat ze enorme sprongen maakt, maar ondanks haar geweldige nieuwe tijden van 1.48.46 respectievelijk 1.58.78 leverde dit haar helaas twee ondankbare vierde plaatsen op.

Maureen Vens en Marijn Baas zwommen bij de minioren 5 de 100M schoolslag en de 200M vrije slag. Op de eerste afstand weliswaar geen persoonlijke records en geen medailles, maar op de 200M vrije slag was er brons voor Maureen met een nieuw PR van 3.03.40, terwijl Marijn zich weer flink verbeterde en een mooie tijd van 3.05.86 op de klokken zette. Al met al een succesvolle middag met blije gezichten!

Bemmel Zingt

BEMMEL - Op zondag 9 juli vindt in het centrum van Bemmel voor de tweede keer het evenement 'Bemmel Zingt' plaats. Na de eerste editie van afgelopen jaar, die zeer succesvol is verlopen, wordt het evenement nu nog groter.

Het wordt weer een combinatie van het Smartlappenfestival, een koop(jes)zondag en een rommelmarkt. Tijdens het Smartlappenfestival treden in het centrum tussen 11.00 en 17.30 uur, verdeeld over vijf podia, liefst achttien koren op met zo’n 750 deelnemers uit het hele land.
De winkeliers in het centrum zetten deze dag, elk op hun eigen creatieve manier, letterlijk de bloemetjes, boeken, schoenen, kleding, et cetera buiten voor hun winkel in de vorm van een koopjesmarkt. De winkels zijn geopend van 11.00 -17.00 uur.

Bij voldoende belangstelling zal er ook een rommelmarkt worden gehouden. Geïnteresseerde hobbyisten kunnen voor 25 euro een kraam huren. Daarnaast wordt een borg gevraagd van 5 euro in verband met het schoon opleveren. Inschrijven hiervoor tegen contante betaling kan tot en met zaterdag 24 juni bij: Hema Bemmel Markt 11 in Bemmel en Schoen- en Sleutelservice Huting, Deken Dr. Mulderstraat 2B in Bemmel

Zondag 9 juli is iedereen welkom in het centrum van Bemmel, waar weer van alles te beleven valt. Natuurlijk is zoals altijd het parkeren gratis en kan men bij de horecagelegenheden weer terecht voort een hapje en een drankje.

Kennismakingscursus theatersport

LENT - Stiekem benieuwd of jij ook improvisatietalent in huis hebt? Of heb je gewoon zin om zes avonden uitgedaagd te worden in iets nieuws?

In De Kleine Wiel in Lent is een kennismakingscursus Theatersport op zes donderdagavonden (22 juni tot en met 27 juli van 20.00 – 21.30 uur) en kost 75 euro. Theatersport is een theatervorm die wordt gespeeld als wedstrijd tussen twee teams van vier improvisatiespelers. Zij verzinnen ter plekke korte scènes, aan de hand van suggesties van het publiek.

In deze cursus ontdek je hoe leuk het is om samen te improviseren, krijg je de eerste vaardigheden van improviseren onder de knie; en... ja zeggen, echt samenwerken, vreselijk veel plezier maken, zo nu en dan stralend ten onder, maar vooral genieten van de pareltjes die altijd ontstaan tijdens improvisatietheater!

Interesse, maar liever op een ander moment of locatie? Aanmelden? De cursus wordt gegeven door Cindy Pittens. Verdere informatie staat op www.cpimpro.nl, 06 41842464, facebook: @cpimpro.

Meezingavond met Meander

BEMMEL - De een spaart postzegels en een ander is verslaafd aan hardlopen; de een schildert vergezichten en weer een ander is blij met zijn groene vingers…

Het zijn allemaal hobby’s, hoe verschillend ze ook zijn. Activiteiten waar mensen plezier aan beleven, waar ze graag hun vrije tijd aan besteden. Het geeft ook voldoening om helemaal zelf met geduld iets te creëren: een verzameling, een tekening, een sportprestatie of een bloementuin. Zangvereniging Meander telt meer dan veertig van die hobbyisten: mannen en vrouwen die er plezier in hebben om samen te zingen. Elke maandagavond repeteren ze hun liederenrepertoire in de Bemmelse Theaterkerk, onder de bezielende leiding van dirigent Frans Coerwinkel.

"Maak van samen zingen ook uw hobby! Kom kennis maken met de wereld van notenbalken, majeur en mineur. Kom dus op maandag 12 juni naar de Meezingavond van Meander. Voorbereiding is niet nodig, uw stem is ruim voldoende. De avond is in Theaterkerk Bemmel om 20.00 uur. Deelname is gratis en geheel vrijblijvend."

Muzikale reis tijdens midzomernacht

HEILIG LANDSTICHTING - Op vrijdagavond 30 juni om 20.00 uur brengt Projectkoor Gelderland in samenwerking met Begraafpark Heilig Land Stichting een zomeravondbelevenis onder de titel Reis door de Nacht. Tijdens deze avond vormt Begraafpark Heilig Land Stichting het decor van een eenmalige en wel heel bijzondere muzikale reis.

Onder de indrukwekkende beuk waar het voltallige koor de avond opent, start de belevenis. Terwijl het laatste zonlicht langzaam verdwijnt en onder het gebladerte de schemering invalt, gaan de bezoekers in kleine groepjes op bezoek bij vocale ensembles en instrumentalisten die zich hebben opgesteld in de prachtige natuur van het Begraafpark. Het programma is speciaal voor deze nocturne samengesteld rond het thema van de zonnewende: een tocht naar vervoering en verstilling. Ook speciaal omdat het totale aantal uit te geven kaarten beperkt is. Bestel dus tijdig uw muzikale reisbewijs!

Entreekaarten zijn verkrijgbaar via de website van Projectkoor Gelderland en op de avond zelf aan de kassa. Adres van de locatie is Mgr. Suyslaan 4, Heilig Landstichting. Meer informatie staat op www.projectkoorgelderland.nl en www.heiliglandstichting.com.

De strijd om Elst is strijd in Betuwe

Genodigden uit Putten, Kleef en de directe omgeving leggen bloemen. Foto: Exoduscomité

BETUWE - De onthulling van het zojuist paneel De strijd om Elst kreeg een warme dimensie, doordat bezoekers rode rozen legden.


Dit symbool van liefde is met name geschikt binnen het kader van het brengen van een ode aan zowel degenen die er strijd leverden. In het bijzonder de Guards, en de burgers. Het paneel geeft treffende informatie en zal beslist aandacht krijgen van voorbijgangers.

De naar de Guards vernoemde bruggen zullen op termijn verrijkt worden met ieder informatiezuilen. Model daarvoor staat de Irish Guards brug nabij monument De Vleugel.

Bridgeclub Doublet Bemmel

BEMMEL - Het bridgeseizoen er weer op. Na de 6e ronde was de Jansen Totaalwonen beker voor Paul en Wim, die de score van 59,14% behaalden. Tweede werden Theo en Jeroen met 55,94%, gevolgd door Marian en Steef met 54,55%.

In de B-lijn was de eerste plaats voor Gerrit en Con met 57,17%, daarna Wilna en Theo met 56,66% en derde Toos en Ria met 53,29%.

In de C-lijn gingen Corrie en Cathrien met de eer strijken met 56,75%, gevolgd door Jan en Ab met 55,80% en werden Niek en Cornelis derde met 54,22%.

Tijdens een gezellige einddrive nam Paul, na meer dan 20 jaar, afscheid als wedstrijdleider. De voorzitter memoreerde de vele verdiensten van Paul voor de club. Hij werd benoemd tot erelid van Doublet en kreeg een boek aangeboden, waarin veel leden een persoonlijk woord hadden geschreven. De bloemen waren voor Lyt. Paul werd nog vele jaren bridgeplezier gewenst.

In de maanden juni, juli en augustus organiseren de bridgeclubs van Bemmel, Gendt en Huissen een aantal inloopavonden. Nadere informatie hierover volgt nog. Lid worden van Doublet? Bel of e-mail ons secretariaat: Annemarie Ariëns, e-mail jst.ariens@online.nl, of bezoek http://www.nbbclubsites.nl/club/15030.

Gelderse titels voor Bridget Vermeer van EZ&PC

Foto: Debby Vermeer

ELST – Traditiegetrouw staan in mei de Gelderse Kampioenschappen Lange baan op de kalender. Het eerste weekend was zeer succesvol voor de deelnemers van EZ&PC die dit jaar een record aantal starts maken.

Absolute highlights waren de gouden medailles van Bridget Vermeer op de 400M en 200M vrije slag. Bridget verbeterde met indrukwekkende tijden van 5.03.53 respectievelijk 2.24.60 bovendien 12 clubrecords! Een bronzen medaille was er voor Ymke Vermeulen op de 200M schoolslag, terwijl Ymke op de 50M schoolslag in een knappe tijd van 0.38.45 ook 4 clubrecords wist te verbeteren. Voor Bridget was er in 0.40.81 brons op de 50M schoolslag.

Om te kunnen starten op de Gelderse Kampioenschappen moet je voldoen aan scherp gestelde limieten, zodat het met de minimale trainingstijd van EZ&PC al bewonderenswaardig is om aan dergelijke limieten te voldoen. Petje af dus ook voor Eline Baas, Danee Sandifort, Jill Wind, Sanne Landman en Joost Vilier, die op één of meerdere afstanden aan de start kwamen en met hun nieuwe persoonlijke records en/of mooie klasseringen ook topprestaties leverden!

Vermeldenswaardig is daarnaast het feit dat bij de meisjes junioren 3 en later wordt deelgenomen aan drie verschillende estafettes. Helaas leverde de 4 x 100M wisselslag een diskwalificatie op en was er geen 5e plaats voor Sanne, Bridget, Ymke en Jill, maar die was er, met prima tussentijden, wel voor Ymke, Eline, Bridget en Jill op de 4 x 100M vrije slag. En met 4.38.07 zelfs goed voor 4 nieuwe clubrecords!

Prijsuitreiking ballonwedstrijd Bemmel

BEMMEL - Dit zijn de winnaressen van de ballonwedstrijd! De prijsuitreiking was op woensdag 24 mei.

Elke winnaar kreeg een cadeaubon, een zakje met lekkers en een ijsje; allemaal gesponsord door Song van ijssalon Maarten Liet. De ballon die het verste kwam was van Sienna, haar ballon kwam terecht in Kevelaer (Duitsland) en legde een afstand van 42 km af. Tweede was Marloes met 39.5 km, derde Jade met 39 km en op de vierde plaats kwam Anouk met 35 km.

Voor het komende jaar is het Oranje Comité op zoek naar een aantrekkelijk alternatief voor de ballonwedstrijd. Leuke ideeën zijn welkom! Neem contact op via de site of Facebookpagina van het Oranje Comité Bemmel-Ressen. Op de foto Sienna, Jade en Anouk. Marloes kon er helaas niet bij zijn, die heeft haar prijs later kunnen ophalen.

Overbetuwe Zingt Mee met PWA

ELST - Op 4 juni is 'Het Plein' van Elst één groot zingend feesttoneel. Muziekvereniging PWA organiseert 'Overbetuwe Zingt Mee', iedereen kan meedoen en de songteksten meezingen. Dit jaar met vijf zangers en Danee van de Voice Kids. Het wordt een fantastisch pinksterweekend en het is gratis.

Zondagavond 4 juni is er een spetterend programma opgesteld op het Plein voor het gemeentehuis in Elst. Van 20.00 tot 23.30 uur kan iedereen uit Overbetuwe meezingen met muziek van Bruno Mars, Marco Borsato, maar ook nummers als 'Kiss', 'Treasure' en nog heel veel meer…

PWA begeleidt het geheel vanaf een mooi podium. De presentatie is in handen van Wes Leurs die iedereen enthousiast zal aanmoedigen. DJ Henk is ook van de partij. Het belooft één groot feest te worden.

Er is weer een spectaculair en geheel nieuw programma samengesteld met overbekende meezingers in een swingende stijl. Dit jaar zijn er maar liefst vijf zangers actief, Michele van der Aa, Alex de Meij, Wes en Mirjan Leurs, en ook nog Danee Sandifort, bekend van The Voice Kids ! Bijna allemaal talent uit Elst.

Daarnaast brengt PWA mooie actuele Top 40 hits en een paar bekende krakers vol met verrassingen om het spektakel compleet te maken. Maar het belangrijkste bent u als publiek. Het Plein in Elst staat garant voor een gezellige ambiance. Een groot podium, een feestelijke aankleding en voldoende horeca gelegenheden staan klaar.

PWA wil laten zien hoe leuk zingen en muziek maken is. Kom kijken en beleef hoe leuk het is op 1e pinksterdag 4 juni ! Kijk voor het volledige programma op Facebook (Overbetuwe Zingt Mee).

Spannende clubkampioenschappen bij De Hazenkamp Gymsports

NIJMEGEN - Bij De Hazenkamp Gymsports zijn zaterdag 27 en zondag 28 mei in de bloedhete gym- en turnzaal De Hazenkamp de clubkampioenschappen gehouden.

Ruim 250 recreatiegymnastiek meisjes en jongens uit Nijmegen en de regio’s lieten in hun wedstrijden zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd. Alles werd natuurlijk nauwkeurig bekeken door de deskundige juryleden. Op spanbrug, vloer en sprong, minitramp, plankoline en plank, balk en bij de jongens ook nog ringen en rekstok werden alle geoefende kunsten geshowd tijdens dit zonnige weekend.. Er werden overslagen, flick-flacken, salto’s en andere mooie sprongen geturnd. Iedereen probeerde zo hoog mogelijk te scoren.

Danielle Ista (8 jaar) werd de winnaar van haar groep, meisjes niveau 3. Danielle: "Arabier over de kast lukte eerst niet, maar in de wedstrijd ging het erg goed.”

Alle leden gingen met een vaantje naar huis. Deze turners en turnsters uit Nijmegen Noord kregen trots een medaille.

Goud: Daniëlle Ista

Zilver: Nienke Dirksen, Danique Verstege, Iris Dobric,

Brons: Rachelle van Bergen, Yana van Koert, Robin Ritzer

Alle uitslagen staan op onze facebookpagina: www.facebook.com/deHazenkampGymsports/

Ook zin om te turnen in je eigen wijk? Kijk op www.hazenkamp.nl.

Zonnebloem Elst vaart op de Maas

ELST - Na een mooie busrit stapten we bij Moeke Mooren in Appeltern over op de boot en genoten van koffie of thee met een heerlijk stuk slagroomtaart.

Tijdens het varen vertelde de kapitein volop over alle bijzondere dingen uit de omgeving. Het weer werkte ook volop mee en onze gasten maakten dan ook dankbaar gebruik van het bovendek en genoten met volle teugen van het zonnetje.Nadat de boot in Appeltern weer had aangelegd, werd er onder gezellig gebabbel heerlijk geluncht. Moe maar voldaan keerden gasten en vrijwilligers met de bus weer huiswaarts.

Het is nog niet aan hem te zien.
Maar Ronald wordt op 2 Juni 5 x 10
mvg U.D.A.R

Dat deze stoere man binnenkort Abraham ziet dat geloof je zeker niet!
Knuffels van Femke, Imro en Gerdy

Op 28 mei is ons mooie meisje 1 jaar geworden.
Van harte gefeliciteerd lieverd
Kusjes van papa en mama

Wil en Willy zijn op 31 mei al
43 jaar getrouwd!
Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag!
Jullie zijn een erg mooi paar samen en we houden van jullie.
Heel veel liefs,
Jan, Mariëlle, Suzanne en Michiel

Onze bonuskleindochter Ruth Grootjen, wordt op 4 juni 16 jaar!

Van harte gefeliciteerd mooie dame!

Liefs opa Jan en oma Lies je

Lieve Natan,
Je 7de verjaardag vierde je in de
Bemmelse polder met meester Kees,
op de klimtouwen .vertoonde jij geen vrees!
Gefeliciteerd met je 8ste verjaardag!
Oma Rita


Deze grote vriend
van Boris de hond
wordt 2 juni 11 jaar.
Stijn van harte gefeliciteerd
groetjes Opa en Oma

Ook al blaas je 4 Juni al 40 kaarsjes uit, je ziet er nog steeds goed uit!
xxx ons

Hieperdepiep hoera
deze knappert 30 mei 1 jaar.
Veel liefs opa & oma
Ome Dirk & tante Es.

Deze kanjer wordt
op 1 juni 15 jaar.
Gefeliciteerd!
Oma en opa