GN Berg en Dal Heumen Mook

5 juni 2020

GN Berg en Dal Heumen Mook 5 juni 2020


Moederkindhuis in Groesbeek zeven jaar!

Het nieuwe beeld ter ere van jubileum moederkindhuis. (foto: H. Tjalsma)

GROESBEEK - Zeven jaar geleden startten Harold en Margriet Tjalsma in Groesbeek, onder de vlag van Driestroom, het eerste moederkind-gezinshuis van Nederland. De voormalige schoolwoning van de Sieppe stond destijds al enige tijd leeg en leek een geschikte locatie. Na diverse kopjes koffie met de toenmalige burgemeester en wethouders van Groesbeek kon het pand worden aangekocht en grondig verbouwd.


Margriet: ”In de zomer van 2013 kwam de eerste moeder met haar zoontje bij ons wonen. Het was een hectisch tijd, terwijl we onze begeleidingsmethodiek nog aan het uitvinden waren, moesten er ook gewoon een heleboel lampen worden opgehangen”. Inmiddels hebben Harold en Margriet een pedagogisch begeleidingsteam in dienst en hun eigen moederkind- fasemodel ontwikkeld. Ook is er een intern kinderdagverblijf opgericht en een ruimte bijgebouwd voor zelfstandigheidstraining. Gezinnen uit de wijk kunnen nu, op verzoek van het sociaal team, ook ambulant worden begeleid. Harold: “Wij blijven, denk ik, altijd in ontwikkeling. Dat is ook de kracht van een kleine zorgonderneming zoals die van ons. We kunnen inspelen op de behoefte en maatwerk leveren.”

Ter ere van het jubileum kreeg het moederkindhuis een toepasselijk bronzen beeld aangeboden van een gulle gever. Het werd geplaats bij de voordeur. Het feestje bleef vanwege de coronatijd klein. Maar wel taart voor alle bewoners. Ondertussen wappert de geboortevlag hoog aan de mast. De 101ste bewoner van Moederkindhuis 24/7 is deze week geboren.

Protestantse kerk open op de vrijdagmiddag

(foto: Jannie Schaapman)

GROESBEEK - In juni wordt, evenals de afgelopen jaren, weer een begin gemaakt met het wekelijks openstellen van de kerk gedurende de zomermaanden.


Elke vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur is de kerk open voor bezoekers, te beginnen op vrijdag 5 juni.

Op de vrijdagen in juni zal da. Janneke Ruijs in de kerk aanwezig zijn. Iedereen die haar wil spreken is van harte welkom. De gastvrouwen/-heren ontvangen een ieder graag coronaproof op 1,5 meter afstand. Welkom in de kerk om de rust en schoonheid van het gebouw te ervaren, een kaarsje aan te steken of voor een goed gesprek.

Gemeente Berg en Dal komt horeca en campings ruimschoots tegemoet

BERG EN DAL – Het gemeentebestuur van Berg en Dal komt met een steunpakket zowel de horeca als de campings ruimschoots tegemoet. De horeca-ondernemers hoeven vanaf 1 juni niets te betalen voor de huur van de terrassen, in totaal gaat het hier om 12.000 euro. Daarnaast mogen de horeca-ondernemers hun terrassen vergroten om zo de schade van het coronavirus wat te verzachten.


Voor deze extra ruimte van deze terrassen zal door de gemeente ook niets in rekening worden gebracht. Ook eigenaren van campings krijgen van de gemeente Berg en Dal 50,00 euro per staanplaats om de campinggasten voldoende sanitaire voorzieningen te kunnen bieden. Het is belangrijk dat de toeristen Berg en Dal weer weten te vinden, aldus wethouder Irma van de Scheur. Ook wethouder Sylvia Fleuren is van mening dat met de 50 euro voor iedere staanplaats de ondernemer de mogelijkheid biedt om voor alle gasten sanitaire voorzieningen te regelen, zoals toilet met wasgelegenheid voor iedere staanplaats. "Ongetwijfeld zal de toerist deze veiligheid waarderen," aldus Fleuren.

Brandweer Groesbeek gealarmeerd voor rokende oven

GROESBEEK – De brandweer van Groesbeek werd dinsdagmiddag gealarmeerd voor een woningbrand aan de Stekkenberg in Groesbeek.


De brand werd ontdekt door de buren, die de bewoners waarschuwden en de brandweer alarmeerden. Ter plaatse bleek dat de bewoners een automatisch reinigingsprogramma voor de oven hadden ingesteld, dat vervolgens voor de nodige rookontwikkeling heeft gezorgd. Vermoedelijk heeft er nog etenswaar in de over gezeten toen het reinigingsprogramma ingesteld werd. De woning is ook onder de rook komen te staan, de brandweer heeft de woning geventileerd. De opgeroepen ambulance heeft de buren die alarm hebben geslagen en in de woning zijn geweest gecontroleerd, nadat zij de nodige rook hadden ingeademd. De schade door de rookontwikkeling is onbekend.

Parochie Groesbeek

De kerkvieringen in het weekend en doordeweeks komen in verband met maatregelen van de bisschop helaas te vervallen, dit geldt ook voor de Kloostertuin.

Wij willen u attenderen op de mogelijkheid om thuis op zondag de Eucharistie op televisie te volgen, via KRO-NCRV, vanaf 10.00 uur op NPO 2. Verder zendt radio Maria iedere ochtend en avond een eucharistieviering uit om 09.00 uur en 19.00 uur.

Elke zondag wordt de heilige mis live uitgezonden via Youtube, inloggen op parochie Groesbeek, op onze website staat een link. Om 09.30 uur kunt u live meekijken!

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus is het secretariaat beperkt geopend: van 09.00 tot 10.00 uur. De reeds opgegeven misintenties worden gebeden als de openbare vieringen weer doorgaan.

Zomer Challenge bij Tennisvereniging Groesbeek

GROESBEEK - Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge bij Tennisvereniging Groesbeek!


De Zomer Challenge is een zomerlidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt en je kunt meespelen met de racket toss op maandagavond.

Je ontvangt een zomerlidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt. Je kunt meedoen met de racket toss op maandagavond van 19-20 uur (wel aanmelden). Kosten: 50 euro.


Ben je na deze drie maanden helemaal enthousiast bent geworden en wil je graag nog verder tennissen? Met een bijbetaling van 75 euro wordt het Zomer Challenge lidmaatschap omgezet naar een jaarkaart. Je lidmaatschap loopt dan tot 1 april 2021. Ook in de wintermaanden is het tennispark gewoon geopend, je kunt dus het hele jaar door tennissen!

Doe je ook mee? Voor meer informatie of aanmelden, neem contact op met Stef van Rijn. Per e-mail: ledenadministratie@tvgroesbeek.nl. Of kijk op www.tvgroesbeek.nl.

Willy Claus brengt ode aan zijn 80-jarige zus Ger

(foto: Peter Hendriks) Foto: Peter Hendriks

GROESBEEK – Willy Claus heeft vrijdagmorgen 29 mei op het terras van De Meent een muzikale ode gebracht aan zijn zus Ger Roelofs-Claus, die 80 jaar is geworden.


Ger, die op de gesloten afdeling van De Meent verblijft, heeft al drie maanden geen bezoek meer gehad van haar man Jan, kinderen en kleinkinderen. Jan heeft zijn vrouw Ger vrijdagmorgen via de intercom gefeliciteerd met haar 80-jarige verjaardag. Voor haar broer – de Groesbeekse troubadour – Willy Claus aanleiding om zijn zus te verrassen met drie Groesbeekse liedjes van Willy Claus zelf: ‘Gruusbek ik zie ow zo gen‘, 'D’n alden Bom' en de ode werd afgesloten met ‘Ge kriegt Heimwee'. Achter het raam werd door Ger en overige bewoonsters meegezongen. Dit geheel werd gadegeslagen door familie en vrienden van de jarige Ger. Willy sloot af met ‘lieve zus, ik hoop dat je nog een mooie dag hebt vandaag'. En dat liet hij weten met een brok in zijn keel.

Kindervakantieweek gaat door!

2019, door de deelnemende kinderen zijn de letters KVW beschilderd. (foto: Andrew Helder)

GROESBEEK - Je leest het goed! Kindervakantieweek (KVW) gaat door, maar wel in een andere vorm dan dat men van ons gewend is. KVW vindt dit jaar namelijk online plaats.


KVW Online zal plaatsvinden van maandag 17 - vrijdag 21 augustus. Deze week zit vol met leuke challenges, knutselopdrachten, activiteiten en quizzen die je allemaal zelf (thuis) kunt uitvoeren.

Doe mee en ontvang een KVW-pakket. Hiermee krijg je toegang tot KVW-Online en ontvang je een knutsel- & doeboek. De kaartverkoop loopt tot 30 juni. Deelname kost tien euro. Ga voor meer informatie en kaarten naar kvwgroesbeek.nl/weekkaart-kvw-online-2020.

Kerk H. Antonius Abt Malden

MALDEN - Sinds 1 juni is het weer mogelijk doordeweeks de H. Mis bij te wonen op woensdag om 9.00 uur. De vieringen in het weekend gaan voorlopig nog niet door.


De Mariakapel van de H. Antonius Abtkerk in Malden is dagelijks geopend van 10:00 – 17:00 uur. Iedereen die de kapel betreedt, wordt gevraagd om minstens 1,5 meter afstand tot de ander te bewaren. De openingstijden kunnen veranderen, houdt de website in de gaten: www.parochie-heiligedrie-eenheid.nl.
Het secretariaat in de pastorie is tijdelijk gesloten. Het Parochiecentrum in Nijmegen is wel bereikbaar onder telefoon 024 3553630.

Biljarters zoeken nieuwe leden

BREEDEWEG - Biljartvereniging De Breedeweg Groesbeek zoekt enkele nieuwe leden, die competitie willen spelen.


"Wij spelen competitie bij de KNBB en onze speelavond voor de thuiswedstrijden is op woensdagavond. De uitwedstrijden kunnen op andere avonden gepland zijn. We spelen onze wedstrijden in De Goei.j Ka.mer Sint-Anhoniusweg 8C in Breedeweg. Voor informatie kunt u bellen met Ton Vos 06 38700893. Let op: reageer snel, want inschrijven kan maar tot 15 juni."

7 / 20

SchuldHulpBuddy zoekt vrijwilligers

Buddy en hulpvrager.

REGIO - Voor onze werkzaamheden in de gemeente Berg en Dal, de gemeente Heumen en de gemeente Mook en Middelaar is stichting SchuldHulpBuddy op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die als buddy mensen met financiële problemen willen ondersteunen.


"Als buddy wordt u gedurende kortere of langere tijd gekoppeld aan één of meerdere
hulpvragers. U bezoekt hen thuis en begeleidt hen bij het voeren van hun financiële
administratie en/of het oplossen van (dreigende) financiële problemen. U neemt daarbij geen verantwoordelijkheid over maar ondersteunt. Het is uw taak hulpvragers weer in hun kracht te zetten, zodat zij na afloop van het traject zelfstandig verder kunnen.

Wij vinden het belangrijk dat onze vrijwilligers beschikken over voldoende deskundigheid. Daarom volgt u ter voorbereiding op uw werkzaamheden een Nibud-training en kunt u deelnemen aan diverse bijscholingsbijeenkomsten. Uiteraard komen de kosten hiervan voor rekening van stichting SchuldHulpBuddy. Verder wordt u in uw werk als buddy ondersteund door één van onze afdelingscoördinatoren. Wilt u meer weten over deze functie of wilt u solliciteren? Ga naar www.schuldhulpbuddy.nl/vrijwilligerswerk."

Beweegtuin: eerste stappen

Op afstand oefeningen in beweegtuin. (foto: Bep Kooloos)

MILLINGEN - Vanaf donderdagochtend, 4 juni, kunnen de deelnemers van de Beweegtuin in Millingen aan de Rijn, weer op afstand met elkaar aan de slag. Nog niet in de beweegtuin en op de sportvelden zelf, maar wel in wandelgroepjes van maximaal tien personen per coach.


De bedoeling is in de zes weken tot de vakantie wandelingen te maken van ongeveer drie kwartier, waarbij onderweg allerlei oefeningen worden gedaan. Verzamelen om 10.00 uur op de parkeerplaats bij het sportcentrum De Hove. Ieder op 1,5 meter afstand. Zodra er tien deelnemers zijn, gaan deze met een coach op pad. Dan de volgende tien en zo verder, afhankelijk van het aantal deelnemers. De meeste deelnemers vallen onder de risicogroep, dus is voorzichtigheid geboden. "Durf je het nog niet aan, wacht dan tot na de vakantie. Wij hopen dan volgens protocol in het sportpark zelf weer, op aangepaste wijze, buiten te kunnen sporten op donderdagochtend en woensdagmiddag."

"Wij kunnen voorlopig geen gebruik maken van de faciliteiten van het sportcentrum. Neem zelf water mee voor onderweg. Let op: als het regent gaan de wandelingen niet door. Iedereen is welkom mee te lopen, ook als je nog nooit hebt meegedaan in de Beweegtuin zelf."

Protestantse gemeente Heumen

Interieur Joriskerk Heumen. (foto: Pieter Oude Egberink)

HEUMEN - De zondagse kerkdiensten vanaf 10.00 uur in de Joriskerk in Heumen worden vanaf 7 juni weer hervat. Er mogen maximaal 30 mensen aanwezig zijn naast voorganger, primus, organist en koster. Gemeenteleden en gasten worden in drieën verdeeld op basis van alfabetische volgorde: zo kan iedereen eenmaal per drie weken naar de kerk gaan en de beide andere diensten online volgen (op een later tijdstip).


Zondag 7 juni
Voorganger is ds. M.J. Luijk uit Molenhoek. We nodigen graag iedereen uit waarvan de achternamen beginnen met de letters A t/m H.


Zondag 14 juni
Voorganger is ds. A.J.E. Claessens uit Horst (L). We nodigen graag iedereen uit waarvan de achternamen beginnen met de letters I t/m R.


Aanmelden en terugluisteren
Wilt u een dienst bijwonen of digitaal terugkijken? Stuur dan een mail naar scriba@pknheumen.nl..


Pinksteren
Van de Pinksterdienst is een video-opname gemaakt. Om terug te kijken, stuur een mail naar voornoemd e-mailadres. Consulent ds. Derk Blom heeft een korte overweging rondom Pinksteren geschreven die u kunt teruglezen op de website: www.pknheumen.nl.

Ook uw bericht in de krant?

OVERBETUWE - Wilt u iets onder de aandacht brengen in uw eigen regio? Dat kan! Stuur uw bericht in via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.


Klik bovenaan eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Alleen voor die regio stuurt u het in. Als u uw bericht ook graag in andere regio's geplaatst wilt hebben, kunt u dit aangeven bij 'Opmerkingen'. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws insturen'. Een poster of flyer hoeft u niet bij te voegen, want die wordt niet geplaatst. Een (rechtenvrije) foto uiteraard wel. Vragen? Bel: 0481-464770

11 / 20

Nu Outdoor & Open Air Training – per 1 juli weer binnen trainenAlle hulp om een gezond en fit leven weer op te pakken. Juist nu!

MILLINGEN / GROESBEEK / MALDEN - Voor de ondernemers is het nog even afzien en hopen dat iedereen zich aan de RIVM regels houdt waardoor ook sportscholen op 1 juli hun deuren weer mogen openen. Tot die tijd blijven Hernanni en Tilly denken in mogelijkheden voor hun drie Anytime Fitness sportscholen.


Daarbij wil je altijd meer bieden dan wat mogelijk is. Maar samen met onze medewerkers zijn we direct na de sluiting in maart gestart met het bieden van wekelijkse fitness workouts op verschillende niveaus voor onze leden. Verder organiseren we een wekelijkse uitdaging voor ze. Maar we gaven ook live lessen, die we uitzenden via Facebook, Zoom en op ons YouTube kanaal. Daarnaast hebben we zelfs een drive-in georganiseerd waarbij we de leden een speciale Workout Band cadeau deden! Hiervoor hebben we een film opgenomen met ruim 50 oefeningen zodat iedereen zijn gewenste spiergroep kon blijven trainen.

Vanaf 18 mei mocht er wel buiten worden gesport en ook daar hebben wij direct op ingespeeld. Eerst hebben we netjes in overleg met de gemeente een protocol en draaiboek opgesteld waardoor we al snel goedkeuring kregen. Nu slepen we in Groesbeek en Millingen trouw iedere ochtend en avond een deel van de fitnessapparatuur naar buiten. Daarnaast worden er buiten groepslessen gegeven. In Malden is die mogelijkheid er helaas niet, maar die leden kunnen bij onze vestiging in Groesbeek terecht.

Conform streng RIVM-protocol maken wij onze clubs gereed. Uiteraard met gepaste afstand maar zeker voorzien van de nodige hygiëne. Onze clubs zijn nieuw en voorzien van de betere ventilatie en airco systemen. Verder geldt er voor elk lid een verplichte schoonmaak van de gebruikte spullen.

Onze clubs zijn groot in ruimte en klein in ledenaantal. Dat schept sowieso een veel veiligere club ten opzichte van collega sportscholen. Juist dat is een van de kenmerken van Anytime Fitness. Hierdoor hebben wij geen moeite met de gepaste afstandsnormen.

Uiteraard biedt Anytime Fitness, net als voorheen, de begeleiding die men nodig heeft om een gezond lichaam te realiseren. Leden kunnen natuurlijk terecht voor maatwerk, hulp en schema’s. Maar ook met betrekking tot vragen over voeding en personal training. Daarbij is de populaire en stimulerende HIIT en small group training gratis in het lidmaatschap opgenomen. Onze slogan is niet voor niets: Let’s make Healthy happen!

Neem gerust contact op en laat je verrassen door ons en onze fitnessinstructeurs. Geen massa-sportschool, maar een sportschool met oprechte aandacht voor haar leden. Waar je in ons nieuwe normaal op een veilige en verantwoorde manier kunt werken aan jouw gezondheid!

Reageer via de website www.anytimefitness.nl (kies de locatie) of per e-mail of telefoon en helpen je graag op weg naar een beter leven.

13 / 20

14 / 20

15 / 20

16 / 20

17 / 20

25 jaar oud en nog steeds springlevend!

GROESBEEK - 7 juni bestaat het popkoor Trente Plus uit Groesbeek 25 jaar. Een heuglijk feit, dat gevierd zou worden met een spetterende show in november van dit jaar. Een jubileum dat helaas door het coronavirus niet op het geplande tijdstip door kan gaan en wordt uitgesteld naar een nog nader te bepalen moment.


Het koor is opgericht in 1995. Naast zingen, is ook een bepaalde beleving het doel; zo wordt uit het hoofd gezongen. Het koor wordt begeleid door een eigen vierkoppige band. Veel leden komen uit Groesbeek en Trente Plus past helemaal in de muzikale historie van het dorp. Er is ook veel binding met andere verenigingen in Groesbeek, wat dan leidt tot gezamenlijke producties zoals 'De Passion' met onder andere Jubilate Deo of het kerstoptreden 'Kerst, Sfeer en Meer' met Vivace. Daarnaast wordt regelmatig opgetreden voor instellingen in de gemeente.

Het repertoire van het koor is breed. De nummers bestaan zowel uit mooie gedragen ballads als ook uit uptempo-swingnummers. Voor ieder wat wils van de jaren vijftig tot nu. Het koor kent nu circa veertig leden. Het streven is wel naar instroom van onderaf en de hoop is ook dertigers en veertigers aan zich te kunnen binden. Het koor heeft na een lange periode van samenwerking met Reinoud van der Haar een nieuwe dirigent: Mieke van der Ven. Nog even liggen de repetities stil door corona. Maar zodra het weer mag, op naar de volgende vijfentwintig jaar.

Lieve Lana, 3 juni ben jij 4 jaar geworden.

Van harte gefeliciteerd van opa Albert en oma Nellie.
Veel plezier op school.

Lieve Hayley, 10 jaar en ook jouw papa en mama, alle drie bijna jarig.

Gefeliciteerd van de opa's en oma's.

Deze kanjer ziet 3 juni Abraham

Gefeliciteerd namens Richard en de honden Lizzy & Toby

Vrienden: René, Jolanda & Maria, Igor en Chris

Lang zullen ze leven
Els en Nol mogen op 5 juni,
hun 50e trouwdag beleven!
Gefeliciteerd namens de buurt!

4 Juni alweer
10 jaar getrouwd

Gefeliciteerd

Limburgse apothekersassistente kon gelijk aarden in 't Groesbeekse

(foto: Joop Verstraaten)

GROESBEEK – Nel Langen-Kempers (65) neemt na 41 jaar afscheid van Apotheek Groesbeek aan De Paap.


Nel is geboren in Hoensbroek en is in 1973 gestart met de opleiding apothekersassistente in Heerlen, die opleiding heeft ze met goed gevolg afgesloten en heeft vervolgens drie jaar gewerkt in een apotheek in Kerkrade. Toen haar man Tom Langen in 1978 een vaste baan kreeg als docent op Werkenrode ging Nel in Groesbeek solliciteren bij de apotheek van mevrouw Russell. Het was de eerste sollicitatiebrief en gelijk ook de laatste: Nel werd direct aangenomen. Op 6 november 1978 tot 1 juni 2020.

Nel heeft toentertijd gekozen voor het assisteren in de apotheek, omdat het bereiden van medicijnen en het contact met de mensen aan de balie haar aansprak. Toen Nel in Groesbeek begon, werkte zij met vijf collega’s en dat zijn er inmiddels 28 geworden. Van vier collega’s heeft Nel in al die jaren afscheid moeten nemen wegens overlijden en dat heeft haar echt pijn gedaan.

Er is de afgelopen jaren veel veranderd in het apothekersvak. Vroeger moesten diverse medicijnen bereid worden zoals drankjes, capsules, zetpillen tot het maken van zalven toe. Het schrijven van de etiketten op de medicijnen gebeurde met de hand, totdat de typemachine het overnam. Dat was al een hele verbetering, maar met de komst van het digitale tijdperk ging alles nog veel sneller. Elke periode heeft zo haar charme laar Nel weten. In het ontcijferen van de recepten van de specialisten en huisartsen had Nel zich in verdiept. Daar heb ik toen mijn hobby van gemaakt, aldus Nel.

Nel die al volleybalde in Hoensbroek heeft zich 42 jaar geleden direct aangemeld bij volleybalvereniging Ikaros, waar ze direct opgevangen werd, zodat van heimwee geen enkele sprake was. Het is jammer dat Nel in verband met de corona geen feestelijk afscheid kan nemen van haar collega’s, maar hopelijk kan dit in een later stadium. Nel gaat een hoofdstuk in haar leven afsluiten en gaat nu meer tijd besteden aan haar hobby’s wandelen, lezen, breien en tuinieren.

Kerk Molenhoek

Parochie O.L.V. van zeven Smarten.

www.vommmm.nl; parochiemolenhoek@vommmm.nl

Voor praktische zaken: parochietelefoon 06 23 76 68 73.

Voor dringende zaken: Kapelaan Marc Kessels, tel. 06 111 94 630.

De Missen zijn weer hervat, met een maximum van 30 personen.

Dinsdag 9 juni 19.00 uur: H. Mis, voorafgegaan door rozenkrans gebed om 18.30 uur.

Zondag 14 juni 11.00 uur: H. Mis

Dinsdag 16 juni 19.00 uur: H. Mis, voorafgegaan door rozenkrans gebed om 18.30 uur.

Kerk open voor persoonlijk gebed en/of kaarsje: zondag 10.00 – 12.00 uur (wanneer er geen Mis is) en elke woensdag 10.00 – 11.30 uur.

Bij bezoek aan kerk alle maatregelen van de overheid in acht nemen op het gebied van aantal, afstand, hygiëne en gezondheid!

Kerk Mook

Parochie H. Antonius Abt

www.vommmm.nl; parochiemook@vommmm.nl

Voor praktische zaken: parochietelefoon 06 23 76 68 73.

Voor dringende zaken: Kapelaan Marc Kessels, tel. 06 111 94 630.

De Missen zijn weer hervat, met een maximum van 30 personen.

Zondag 7 juni 9.30 uur: H. Mis

Vrijdag 12 juni 9.00 uur: H. Mis; aansluitend Barmhartigheidsrozenkrans

Zondag 14 juni 9.30 - 10.30 uur: kerk open voor persoonlijk gebed en/of kaarsje.

Bij bezoek aan kerk alle maatregelen van de overheid in acht nemen op het gebied van aantal, afstand, hygiëne en gezondheid!

Kerk Middelaar

Kerk Middelaar

Parochie H.H. Lambertus en Brigida

www.vommmm.nl; parochiemiddelaar@vommmm.nl

Voor praktische zaken: parochietelefoon 06 23 76 68 73.

Voor dringende zaken: Kapelaan Marc Kessels, tel. 06 111 94 630.

De Missen zijn weer hervat, met een maximum van 30 personen.

Zaterdag 13 juni 19.00 uur: H. Mis

Voor persoonlijk gebed en een kaarsje zijn twee Mariakapellen de hele dag open: Eindweg in Middelaar en Riethorst in Plasmolen.

Bij bezoek aan de kapellen alle maatregelen van de overheid in acht nemen op het gebied van aantal, afstand, hygiëne en gezondheid!