Special Over Betuwe-Neder Betuwe

7 maart 2018

Special Over Betuwe-Neder Betuwe 7 maart 2018


1 / 12

3 / 12

Spuitmachine Lamers Schilderwerken biedt veel voordelen voor de klant

BEMMEL – Coert Lamers werkt al 22 jaar als professioneel schilder. 'En elke keer probeer ik tot een nóg mooier resultaat te komen. Met onze Superfinish Plus Spuitmachine is het resultaat echt subliem!'

Bij Lamers Schilderwerken kunt u terecht voor houtreparatie, binnen- en buitenschilderwerk en schildersonderhoud. Er wordt alleen met hoogwaardige kwaliteitsverf gewerkt, waaronder Sigma, Trimetal, Sikkens en Brillux. Ook voor behangwerkzaamheden of glas zetten bent u bij Lamers verzekerd van vakmanschap.

Voor het lakken van radiatoren, deuren en kozijnen en het sauzen van wanden en plafonds werkt Lamers graag met de spuitmachine en de aircleaner. 'Deuren en radiatoren kunnen we ophalen, maar we kunnen ook ter plaatse spuitwerk verrichten zonder veel overlast. Één meter buiten het te spuiten object hoeft zelfs niet eens afgeplakt te worden! Dankzij de aircleaner worden stof, nevel en stank tot het minimale beperkt', aldus Coert.

Tip: wegens drukte is het aan te raden uw klus op tijd te laten inplannen, dus belt u alvast voor een vrijblijvende offerte? 06 28549851; www.lamersschilderwerken.com

De Lingehof: Tuin- en Woondecoratie

OCHTEN - Wie bij De Lingehof aan de Cuneraweg binnenloopt, wordt verrast door het bijzondere assortiment op het gebied van tuin- en woondecoratie. Buiten op het terrein geven planten een groen gevoel.

Assortiment. Ons assortiment wordt steeds vernieuwd ! Met buiten bloeiende planten, heesters, haagplanten, een breed assortiment fruit-, sier- en laanbomen en Sedum voor op het dak en in de tuin. Binnen geven snijbloemen, kamerplanten, woondecoratie en streekproducten de landelijke winkel een warme sfeer!

Huis stijlen. Stijlen bij u thuis, daar geven wij een goed advies bij. Verdere informatie in de winkel.

Vul uw pot of schaal. Breng gerust u pot of schaal mee van thuis. Wij maken er dan weer graag een mooi geheel van.

Klantenpas. Wij hebben onze nieuwe digitale klantenkaart, met extra voordelen voor de klant ! Zoals een presentje voor uw verjaardag en u blijft op de hoogte van al onze nieuwtjes!

2e Paasdag geopend! Maandag 2 april geopend van 10:00 tot 17:00

Openingstijden:

Dinsdag tot en met vrijdag 09:00 tot 17:30

Zaterdag 09:00 tot 17:00

Adres: Lingehof Tuin en Woondecoratie, Cuneraweg 5a 4051 CE Ochten; info@lingehof.com ; www.lingehof.com

Een interieurstyliste aan huis nu voor iedereen bereikbaar

BEMMEL – Woonprogramma's laten het eenvoudig lijken maar om het zelf te doen is vaak toch lastig; hoe kies je voor de juiste kleuren en materialen waardoor je jezelf gelukkig en trots voelt in je eigen woning? Een interieurstylist helpt je durven!

Een interieurstylist inschakelen om je te helpen het interieur waar je van droomt te realiseren, klinkt als een luxe die niet voor iedereen is weggelegd. Daar komt echter verandering in, nu Mattijssen Verf & Wonen een vernieuwd concept aanbiedt. Voor slechts 69 euro komt een interieurstyliste van Mattijssen bij je thuis, voor een persoonlijk style-advies op maat. De ruimte en lichtinval wordt bekeken en als je vooraf al foto's hebt verzameld van wat je mooi vindt, kan de styliste in zo'n anderhalf uur durend bezoek al een goed beeld krijgen. Dankzij haar brede vakkennis zal de interieurstyliste je ook op ideeën kunnen brengen waar je zelf niet was opgekomen. De vervolgafspraak is in de winkel aan de Dorpsstraat 22 om samen met de styliste het style-advies door te nemen. Hiervoor wordt rustig de tijd genomen. Stalen van behang en daarbij passende gordijnstoffen mag je mee naar huis nemen; bijvoorbeeld uit de Huiscollectie gordijnstoffen of uit de collectie van Toppoint en... slaag je uiteindelijk bij Mattijssen, dan krijg je die 69 euro gewoon weer terug! Het professionele interieuradvies wordt je dan dus als extra service door Mattijssen aangeboden.

Alvast inspiratie opdoen? Alles over de nieuwste trends op het gebied van wonen, interieur en lifestyle lees je in de blogs op www.mattijssen.com en door Mattijssen te volgen via Pinterest en Facebook. Mocht het al beginnen te kriebelen om je huis te restylen, laat dan tijdig een afspraak aan huis inplannen, want alléén deze maand profiteer je van 20 procent korting op alle Huiscollectie- en Toppointgordijnstoffen in de nieuwste trends!

11 / 12