Special Betuwe

15 mei 2019

Special Betuwe 15 mei 2019


1 / 8

Bij kwekerij W.A.J. Gerritsen loopt het storm
Is uw tuin al lenteklaar?

HUISSEN – Het grote assortiment in eenjarig perkgoed, daar staat kwekerij W.A.J. Gerritsen al sinds jaar en dag om bekend. Maar wist u ook dat Gerritsen tevens ruim gesorteerd is in vaste planten?

Met een goed uitgekozen combinatie van vaste planten, geniet u ieder seizoen opnieuw van geurende bloemen en een diversiteit aan bladkleuren en -vormen in uw tuin. Als u dat aanvult met eenjarig perkgoed als kleurrijke blikvangers, levert dat een heel fraai resultaat op! Ziet u het al voor u? U hoeft geen groene vingers te hebben, want Anita en Wilbert Gerritsen helpen u graag op weg in uw keuze. Zoekt u iets specifieks wat u niet bij hen in de kas ziet staan, dan kan het voor u worden besteld.

Het is een gezellig komen en gaan bij kwekerij W.A.J. Gerritsen. Anita en Wilbert zijn er zeven dagen per week aan het werk. 'De hele maand april tot en met mei zijn we namelijk iedere zondag geopend. Ook met hemelvaartsdag en beide pinksterdagen', zegt Anita lachend. 'Maar we vinden het leuk!' Wist u al dat u er uw eigen meegebrachte bloembak kunt laten vullen met de door u uitgekozen planten? Naast de kosten van de materialen, vraagt Gerritsen voor deze service slechts één euro per opgemaakte bak. Kom eens kijken aan de Polseweg 23 in Huissen. www.kwekerijgerritsen.nl (Ook op Facebook)

Ga voor een metamorfose van uw badkamer met een spetterend resultaat!

HETEREN – De badkamer is niet zomaar een ruimte waar u onder de douche stapt of in bad ligt. Het is meer dan dat, het is de ruimte waar u tot rust komt en uw ontspanning vindt. Is uw badkamer toe aan een complete metamorfose of juist een kleine renovatie? Dan bent u bij Sanitair & Tegel Expo in Heteren aan het juiste adres. Harry van Vaneveld geeft u graag deskundig en eerlijk advies.

De grote showroom van Sanitair & Tegel expo staat vol met complete badkamers, badkamermeubels, douches, vloer- en wandtegels, laminaat en klik pvc. Er is keuze uit ongeveer 600 vloer- en wandtegels, waarvan ongeveer 200 soorten op voorraad.

U vindt er grote merken als Villeroy & Boch, Grohe, Plieger en Sphinx. Een showroom waar u veel inspiratie op kunt doen en een badkamer kunt kiezen die bij uw stijl past.

Sanitair & Tegel Expo, Muskushouwsestraat 14 Heteren; 026 4721298; www.sanitairtegelexpo.nl.

Het belangrijkste uitgangspunt van het team van Kapsalon Riccio:
'Goed werk met aandacht, service en gebruik van kwaliteitsproducten'

BEMMEL - Al 25 jaar houden wij de nieuwste trends nauwlettend in de gaten en op het gebied van knippen,stylen en kleuren worden er vakkundige trainingen gevolgd.

Als extra service bieden wij u ook de optie 'Silent chair' aan. In alle rust genieten van een behandeling.Wilt u hier gebruik van maken? Plaats bij de online boeking of afspraak via de app: mijnsalonbooknow, de opmerking 'Silent chair' en wij zorgen voor een verdiend momentje in stilte.

Wij blijven ons ontwikkelen door bijvoorbeeld deel te nemen aan de Color Zoom Challenge. Een internationale wedstrijd waar jaarlijks duizenden stylisten uit meer dan 40 landen aan deelnemen. Na maanden brainstormen, modellen kleuren en het resultaat vastgelegd te hebben, is het bijna zover en horen wij binnenkort of we genomineerd zijn. Ook benieuwd? Volg ons op Facebook of Instagram,en wij houden u op de hoogte!

Haal samen met ons het mooiste uit jezelf,want als jij er goed uit ziet en je goed voelt is onze doelstelling geslaagd!

Ooglidcorrectie zonder operatie

Last van zware oogleden? Of wil je er minder vermoeid uitzien? Ben je bang voor een operatie? Dan is een Plasma Ooglift bij HuidZorg wat voor jou! Jij wilt toch ook complimenten krijgen dat je er stralend uitziet? Na een Plasma Ooglift zie je er frisser, stralender en minder vermoeid uit! Nu voor de introductieprijs van 299 euro (normaal 365,=) voor beide ogen.

Plasma ooglift bij HuidZorg

Plasma zorgt voor een direct liftend effect van de bovenoogleden. Nadat er een verdovende crème is aangebracht en circa 20 minuten is ingewerkt gaat de huidtherapeute heel kleine puntjes zetten in de huid. Deze kleine puntjes van 0,1mm tot 0,3 mm doorsnede komen ongeveer 0,02mm tot 0,04mm diep in de huid.

De huid gaat zich van nature uit weer herstellen en zal een mooi egale structuur aannemen. Deze combinatie van behandelen geven je oogleden een mooi en liftend geheel. Direct na de behandeling zie je al duidelijk effect. Het uiteindelijke resultaat bereik je na drie maanden.

Voordelen: Geen snijden en prikken. Enkel verdoving met verdovende crème. Geen hechtingen. Meestal slechts één behandeling nodig. Korte hersteltijd. Stralende en jongere uitstraling. Minder druk op de ogen. Langdurig resultaat. Snelle behandeltijd, maximaal 7 minuten per ooglid. Geen risico op infectie

Veel gestelde vragen

Zijn er bijwerkingen?

Ja, na de behandeling voelt de huid licht schrijnend aan en de gemaakt plasmapuntjes zijn zichtbaar. De volgende dag is er meestal een lichte zwelling van de ogenleden, welke vaak binnen twee dagen ook weer is verdwenen. Het volledige herstel is ongeveer na 1 á 2 weken. Dit zijn dus veel minder bijwerkingen en een veel kortere hersteltijd dan de traditionele chirurgische ooglidcorrectie.

Is de behandeling gevoelig?

De behandeling is niet pijnloos en het gevoel verschilt per persoon. Sommige ervaren het als behoorlijk gevoelig en anderen vinden het wel te doen. Op een schaal van 0 (geen pijn) tot 10 (hele heftige pijn) geeft men meestal een pijnscore van 3 aan.

Wanneer mag de behandeling niet worden uitgevoerd?

De ooglift behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de behandeling niet worden uitgevoerd, onder meer: Mensen met Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG. Mensen met andere geïmplanteerde elektrische apparaten. Epilepsie patiënten. Tijdens zwangerschap. Mensen met metalen implantaten in het behandelgebied.

Hoe lang houdt het resultaat aan?

Dat is afhankelijk van uw verouderingsproces, ditzelfde geldt ook na chirurgisch liften. Gemiddeld zo'n 5 jaar.

Wat zijn de kosten?

De Plasma Ooglift kost normaal 365 euro per behandeling (beide ogen) inclusief intake en nacontrole na drie maanden. Indien er toch nog een extra nabehandeling plaats dient te vinden hanteren wij een tarief van 250 euro. Deze kosten vallen buiten de dekking van uw zorgverzekering. Nu voor de introductieprijs van 299 euro.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. U krijgt een eerlijk en persoonlijk advies of wij u met deze techniek kunnen behandelen.

www.huidzorg.com; Tel.: 088 0028111.

In de winkel van Slagerij Buurman aan de Markt in Bemmel is het altijd gezellig
Het zomerse BBQ-seizoen breekt weer aan

(foto: Sjaak Veldkamp) Foto: sjaak veldkamp

LINGEWAARD - De nostalgische slagerij in de jaren 60. De slager in een witte jas hakt met een indrukwekkend hakmes ambachtelijk in op een flink stuk vlees. Als hij de koeling openmaakt zag je een half varken aan de haak. Het assortiment blijft onveranderd. Slager Wim Buurman kent het als jongetje. Nu heeft hij een winkel in Gendt, Bemmel en Huissen. Een ambachtsman wil nog steeds zijn ambacht laten zien, zegt hij. Maar dan anders. Smaak, gezondheid, kwaliteit, barbecue, catering en innovatie geeft het beeld van het ambachtelijke slagersvak.

Wim is het gezicht Slagerij Buurman, Worstmakerij & Catering in Gendt. Bijna 25 jaar geleden begon hij al met ham en worst te maken met een sterke reductie van zout. Ham moet smaken als ham, zo is zijn motto.

Michel Lunenburg (Huissen) en Maarten Verburgh (Bemmel) zijn net als Wim slagers met een passie voor vlees. En barbecueën, vult Maarten aan. "Elke week gaat er thuis wel een stuk vlees op de barbecue." Een slager moet verstand hebben van vlees bereiden, zegt hij met een lach. "Maar dat is wel de toegevoegde waarde van een ambtelijke slager. Wij geven advies om je stukje vlees héérlijk klaar te maken."

(foto: Sjaak Veldkamp) Foto: sjaak veldkamp

Rijpkast

Maarten laat zijn rijpkast zien. Rundvlees is langzaam aan het besterven. De bovenmeester legt uit. Luchtvochtigheid 85%, temperatuur 0°C tot 1°C. Het vocht in het vlees verdampt tot zo'n dertig procent. De natuurlijke enzymen breken het spierweefsel af. "Hierdoor krijgt het vlees een zeer malse structuur en intense smaak." Je moet wel geduld hebben. Het duurt minimaal 21 dagen.

Maarten staat niet negatief tegenover de discussie minder vlees eten. "Het gaat niet over hoeveel, maar hoe lekker moet een stukje vlees zijn." De slagers van slagerij Buurman zijn daarom constant bezig om iets nieuws te bedenken. Zeker op het gebied van catering en barbecue, weet Maarten. Er is een tendens dat BBQ meer is dan een speklapje, worstje of hamburger. "Een slager moet vooruitkijken. Het blijft een fijne uitdaging om te vernieuwen. En als het in de winkel aanslaat, voelt het als een bekroning op je werk." Hij laat de bezoeker tot slot delen in zijn geluksgevoel. "Pinksteren is in aantocht. Het zomerse BBQ-seizoen breekt weer aan."

Van den Akker maakt je oude stoel weer helemaal hip!

ARNHEM – Soms geeft een oude stoel je 'stof tot nadenken'. De zitting is versleten, maar hij is nog van oma geweest of de stoel zit zo lekker dat het weg doen ervan moeilijk is. Gelukkig hoeft dat niet, want Meubelstoffeerderij Van den Akker maakt je oude stoel graag weer als nieuw.

Het is de trend: oud met nieuw combineren in je interieur. Er wordt dan ook steeds vaker een beroep gedaan op het vakwerk van Van den Akker. Soms wordt er zelfs bewust een oude stoel op de rommelmarkt gekocht om vervolgens opnieuw te laten bekleden. Het is natuurlijk ook erg leuk om zo'n oude stoel toch eigen(tijds) te maken met een zelf uitgekozen stof. En stof... daarvan heeft Van den Akker genoeg! Met wel meer dan 300 boeken met stoffen van klassiek tot modern en van leer tot kunstleer, is de keuze ruimschoots. Van den Akker bekleedt namelijk ook banken, motorzadels, autostoelen, caravan- en bootkussens. 'Onlangs nog hebben we een groot bedhoofd bekleed, mooi gecapitonneerd met knopen', vertelt eigenaar Maurice. Ook voor reparaties staat Van den Akker hoog aangeschreven. 'We kijken graag vooruit, dus als het binnenwerk niet goed meer is dan repareren we dat vakkundig, zodat de klant jarenlang plezier heeft van een strak resultaat.' Op het gebied van milieu wordt ook vooruit gekeken: 'Er zijn steeds meer milieuvriendelijk geproduceerde stoffen op de markt, genaamd 'Green' en daar kiezen wij graag voor.' Vooruit kijken dus... alvast inbeelden hoe je oude stoel er straks uit komt te zien?

Meubelstoffeerderij Van den Akker, Malburgsesluis 5C, Arnhem; 026 4421182; www.vanden-akker.com.

Autobedrijf J. van Deelen viert vijfjarig bestaan

DRIEL – Herkenbaar aan het opvallende pand, maar vooral bekend om de vakkundige kwaliteit en goede service, dat is Autobedrijf J. van Deelen. In slechts vijf jaar tijd heeft eigenaar Jan, samen met zijn team zijn bedrijf zodanig op de kaart gezet, dat het een begrip is geworden in de regio. Alles draait er om klanttevredenheid.

De vaste klantenkring die Jan met zijn team heeft opgebouwd, is inmiddels gebaseerd op vertrouwen. 'We kennen onze klanten en zij kennen ons. De lijnen zijn kort, er is gewoon direct contact met de monteur en niet eerst met een receptioniste bijvoorbeeld', vertelt Jan. Als ervaren monteur, APK-keurmeester en leermeester voor stagiaires, kent hij de fijne kneepjes van zijn vak. Bovendien is Jan technisch specialist, dus ook uw hybride auto is er in goede handen. Storingen worden uitgelezen en natuurlijk ook deskundig opgelost, zodat u weer veilig de weg op kunt. 'En we zijn een universeel autobedrijf, dus men kan bij ons met ieder automerk terecht voor onderhoud, reparatie, aircoservice, schadeherstel en de APK-keuring' vult Jan aan. Alle merken auto's, maar ook voor uw camper of brommobiel bent u er aan het juiste adres. Jan: 'We proberen er altijd voor te zorgen dat onze klant de auto niet lang hoeft te missen en anders bieden onze leenauto's uitkomst. Indien gewenst bieden we een haal- en brengservice'. Het is duidelijk dat bij van Deelen ook flexibiliteit kenmerkend is. Ook de bandenservice bij Van Deelen is compleet. Nieuwe banden kunnen zelfs gemakkelijk via de website worden besteld en door Van Deelen worden gemonteerd en gebalanceerd. Vragen over uw auto? Komt u gerust eens langs bij Autobedrijf J. van Deelen, Baltussenweg 39 in Driel.
T: 026 4743040 / 06 30125550; www.autobedrijfvandeelen.nl.

AquaVita in Driel,
uw vijverspecialist in de regio

DRIEL – Voor een mooie vijver en deskundig advies moet u bij AquaVita zijn. Eigenaar Dicky van Zanten wil u graag helpen om uw vijverwensen te kunnen realiseren.

In de vijverwinkel worden de vissen, de waterplanten en alle vijvermaterialen overzichtelijk gepresenteerd om de vijverliefhebber zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Heeft u plannen om een vijver aan te leggen? Ga dan eens langs bij AquaVita. We kunnen ook de gehele aanleg voor u verzorgen. Voor het onderhoud van uw vijver kunt u natuurlijk ook terecht bij AquaVita. We testen altijd gratis het water van uw vijver. Een juiste mineralenbalans is belangrijk voor de groei van waterplanten en de gezondheid van uw vijvervissen. Kijk voor meer informatie op www.aquavita.nl.

Naast de vijverwinkel beschikt vijverspecialist AquaVita over drie prachtige karper-witvis vijvers. Kom een heerlijk dagje vissen op karper, brasem, steur, winde of zeelt. Veel vissers vissen met een vaste stok en vangen vrijwel altijd wel een aantal vissen. Er worden ook regelmatig viswedstrijden georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen. Kijk voor meer informatie op www.aquavitavisvijvers.nl.

Vijverspecialist AquaVita, Langstraat 14, Driel, 06 51540077.

Sleutel- en Slotenspecialist B. Bosman is dé oplossing!
Heb je ook een reservesleutel voor je auto?

ARNHEM – Bezit je een reservesleutel voor je auto? Want dat bespaart je wellicht tientallen tot zelfs meerdere honderden Euro's. Wie overkomt het niet de auto dicht te doen met de sleutel nog in het contact? Ook hiervoor kun je Bosman bellen. Die komt ook ter plekke. Dat kan je tientallen tot honderden euro's besparen!

Een reservesleutel van Sleutel- en Slotenspecialist B. Bosman is vaak veel voordeliger dan de originele bij de dealer. Informeer maar eens naar de prijs. Dit bedrijf kan vrijwel alle autosleutels –ook de allerjongste generatie- bijmaken en... repareren! Wil je weten of dat ook geldt voor jouw automerk en type, neem via mail of telefoon contact op of kom langs in de winkel.

In de werkplaats worden sleutels gerepareerd. Veelal gaat het om gebroken sleutels of niet-werkende sleutels met afstandsbediening, afgebroken knopjes en kapotte behuizingen. "Wij geven deze sleutels een tweede ronde! Goedkoper dan nieuw", aldus René Bosman van Sleutel- en Slotenspecialist. Vanaf 1 Juni kunnen ze bij Bosman ook Mercedes-sleutels kan maken. En zo blijven ze bij De Sleutel- en Slotenspecialist B. Bosman investeren in nieuwe apparatuur.

Sleutel- en slotenspecialist B. Bosman, Johan de Wittlaan 19, 026 4421247, www.bosmansleutels.nl.

Verzekerd van een goede nachtrust met Beddenspecialist Topslapen in Elst

ELST/ARNHEM - Beddenspecialist Topslapen biedt u een unieke en onafhankelijke service, namelijk Slaap ID. De Slaap ID-slaaptest doet u gewoon thuis, in uw eigen bed. Terwijl u slaapt vergaart de sensor een schat aan informatie. Het registreert namelijk uw slaaphouding, uw slaapbeweging en uw slaapklimaat.


Zo weten we na drie nachten slapen of u een rug-, zij-, of buikslaper bent. Onderzoek wees zelfs uit dat 92 procent van de SlaapID-gebruikers tot nieuwe inzichten kwam! Met deze inzichten, ons uitgebreide advies en onze jarenlange ervaring als dé specialist in slapen stellen wij voor u het beste slaapcomfort samen wat aangepast kan worden aan uw individuele wensen en unieke lichamelijke kenmerken.

Bij ons vindt u de Nederlandse merken zoals; LeDorm (mooie natuurlijke producten ) en Beddelicious (volledig instelbare producten). Daarnaast voeren wij de merken Swissflex (de top in lattenbodems ) en Hasena (massief houten ledikanten). Aan de voorzijde van onze winkel bevindt zich een Vandyck Experience store. Hier vindt u een uitgebreide collectie in bed- en badtextiel. Tevens hebben we een leuk en hip assortiment in Homewear van Essenza en SNURK.

Beddenspecialist Topslapen Elst, Dorpsstraat 40, Elst, 0481 745749, www.beddenspecialist.nl/topslapen-elst
Beddenspecialist Topslapen Arnhem, Nieuwstraat 4, Arnhem, 026 4422777, www.beddenspecialist.nl/topslapen-arnhem.

'Agenda afstemmen op behoefte van de mensen!'
De passie van Janet Hoogsteder makelaardij...

DRIEL – Meer dan twintig jaar is Janet Hoogsteder werkzaam in de makelaardij. Een branche die nog altijd een onstuimige ontwikkeling doormaakt en vraagt om aanpassingen. Niet alleen vanuit markttechnisch oogpunt, ook gezien vanuit de klant.

Janet Hoogsteder is een deskundig én gewaardeerd makelaar/taxateur. Zeker in deze regio, die ze als geen ander kent. Zowel als aan- en verkopend makelaar heeft ze haar kwaliteiten bewezen. Als ervaren vrouw in de makelaardij voegt ze er haar extra kwaliteiten aan toe. Haar passie voor het begeleiden van de mensen is uiteindelijk dé stimulans geworden om een eigen makelaarskantoor te starten.

Tijden veranderen. Zo ook de makelaardij. Meer en meer willen we op elk moment van de dag op 'huizenjacht' kunnen gaan. Via internet bijvoorbeeld als de kinderen naar bed zijn en je gezellig op de bank zit. Juist dan wil je meer informatie of misschien wel een gesprek thuis met de makelaar. "Daarop wil en kan ik inspelen. Meedenken aan praktische oplossingen en de plussen van de woning benadrukken, vind ik belangrijk."

Meer weten over de werkwijze van Janet Hoogsteder makelaardij? Of interesse in een gratis waardebepaling? Kijk op de website!

Janet Hoogsteder, Elstergrindweg 22, Driel; 06 54318511; www.janethoogsteder.nl.

De eerste 2 jaar in de Emmastraat daarna 40 jaar gevestigd in de Christinastraat 8
Kapsalon Mariton in Angeren bestaat inmiddels 42 jaar

ANGEREN - Intensieve samenwerking met het Beroepsonderwijs (SBB) vinden wij altijd belangrijk! Wij leiden, als leerbedrijf, nogal wat stagiaires op voor dit prachtige ambacht. Op deze manier nemen wij verantwoordelijkheid voor het kappersvak in de toekomst.

Tevens is het boeiend om het vak door te mogen geven. De Laatste jaren is er behoefte ontstaan om onze service uit te breiden met haarwerken (pruiken) en extra haaraanvulling voor het bestaande haar van onze klant. Hiervoor is bijzondere kennis en vaardigheden nodig om hem/haar te kunnen bijstaan in moeilijke perioden van hun leven. Dit vraagt om betrokkenheid, zorgvuldigheid, geduld, begrip, mensenkennis en uiteraard een speciale verdieping in het vakmanschap. Hiervoor is tevens dermatologie en pathologische kennis onmisbaar! Deze kennis is ook waardevol om preventief huid/haar-afwijkingen te herkennen. Indien u een haarwerk wenst, zal uw privacy altijd gewaarborgd blijven. Zoals u weet, gaan wij altijd voor kwaliteit, persoonlijke aandacht, service en advies.
U kunt ons bellen voor een afspraak, telefoonnummer 026 3250203. Een drankje staat altijd voor u klaar. Graag tot ziens.

Team van Kapsalon Mariton

DA van Appeldoorn, de Drogist met Aandacht

BEMMEL - Van Appeldoorn is niet zomaar een winkel. Het is een duurzaam bedrijf met vele mogelijkheden en zéér toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel. De combinatie winkel omvat een DA drogisterij, Readshop, Eyelove brillen, schoonheidssalons, zonnebank en (pas-) fotoservice.

De drogisterij is echt een servicewinkel waar je bijvoorbeeld je cholesterol kunt laten testen. Door middel van huidanalyse-apparatuur kan een perfect beeld van de huid gemaakt worden en een optimaal advies gegeven worden. Door de 24 uur bestelservice waarbij uit meer dan 20.000 artikelen geput kan worden, zijn vele voedingssuplementen en natuurlijke producten zeer snel leverbaar. Online bestellen kan zowel bij DA als The Readshop.

In de Readshop vindt men de meest actuele boeken en het uitgebreidste assortiment aan tijdschriften en cadeaukaarten.

Bij Eyelove koopt u al een complete bril al vanaf 45,00 euro ( ongeacht sterkte, cylinder, inclusief ontspiegeling, kraswerende laag). De montuurkeuze is groot en er wordt professioneel gemeten zonder afspraak.

In de schoonheidssalons wordt gewerkt met merk het Payot. Suikerontharen van gezicht en lichaam wordt zowel bij man als vrouw gedaan. Daarnaast worden er Dodezee-zout behandelingen gegeven en hotstone-massages.

Kortom een compleet bedrijf waarbij persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel staat. Van Appeldoorn is te vinden aan de Dorpsstraat 45 in Bemmel; 0481 450267; www.vanappeldoornbemmel.nl.

Huichun Chinese Medische Kliniek

ELST / WESTERVOORT - Traditionele Chinese Medicijnen (TCM) is een in duizenden jaren ontwikkeld systeem voor het diagnosticeren, behandelen en voorkomen van ziekten. Met diverse Chinese geneeskundige behandelmethodes, zoals Acupunctuur en Kruidengeneeskunde, is TCM al uitgebreid bestudeerd en is volgens experts effectief en veilig gebleken. Bovendien heeft het als voordeel dat het de bijwerkingen van chemische medicijnen uit de reguliere geneeskunde vermindert. Sinds lang erkent De Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) de genezende werking van acupunctuur en TCG.

De Chinese behandelwijze is zeer geschikt voor diverse ziekten, vooral voor mensen die een chronische ziekte hebben, of die klachten verdragen waarvoor westerse artsen geen oorzaak kunnen vinden of reguliere therapieën weinig tot geen effect sorteren, moeten revalideren van bijvoorbeeld een hersenbloeding, maar juist ook voor mensen die last hebben van allerlei pijnen, depressie, slapeloosheid, enzovoort. In de Westerse wereld geeft men vaak pijnstillers, antidepressivum of slaappillen, waar chemische stoffen in verwerkt zijn. Bij de Chinese geneesmiddelen is alles op natuurlijke basis, waardoor men nauwelijks bijwerkingen krijgt. In de Chinese Medische Kliniek, kijkt de dokter anders naar een "probleem", ziet hij meer over de patiënt dan alleen de ziekte. Zo kan iemand, bijvoorbeeld, die last van oorsuizing heeft, dit probleem veroorzaakt worden door zijn nier terwijl er aan het oor niets te zien is. Tevens worden mensen door de Chinese behandeling weer ontspannen en krijgt men meer energie, dus wordt TCM wel gebruikt voor het gezondheid behouden en het voorkomen van ziekten.

Dr. Wang heeft een ruime ervaring, meer dan 35 jaar geleden is hij in China afgestudeerd en heeft gewerkt op de universiteit van het ziekenhuis van Liverpool. Hij is gepromoveerd als doctor aan de Rijksuniversiteit Groningen. De Nederlandse zorgverzekeraars erkennen de acupunctuurbehandelingen van Dr. Wang en de behandelingen worden wel vergoed. Mensen kunnen direct terecht bij de kliniek, dus niet alleen met een verwijsbrief van de huisarts. Door de drukte vindt behandeling alleen volgens afspraak plaats. Deze kunt u maken telefonisch of per email.

Huichun Chinese Medische Kliniek is gevestigd aan De Enk 1 in Elst, Vredenburgstraat 40 in Westervoort, en te bereiken via 06 38781150 of huichun.tcm@gmail.com. Neem ook eens een kijkje op www.chunacupunctuur.nl.

Uw camper in goede handen bij Autobedrijf Van Aalten Huissen

HUISSEN - Autobedrijf Van Aalten is reeds sinds de jaren 60 sterk in onderhoud, reparatie en APK van bedrijfswagens en opleggers. Voor al uw wensen op het gebied van bedrijfswagens met als specialisme Iveco voertuigen, kunt u terecht bij Autobedrijf Van Aalten. Maar ook met uw camper bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor u met uw camper op vakantie gaat, wilt u uw camper natuurlijk technisch in orde hebben. Of dit nu een reisje van 25 kilometers is of een rondrit door Europa, wij kunnen zorgen voor de APK, onderhoud en reparatie van uw voertuig. Alle merken kampeerwagens zijn bij ons welkom en kunnen van onze expertise genieten. Wij zijn al meer dan 50 jaar lid van de BOVAG en daarmee één van de oudste leden van BOVAG. Onderhoud aan uw camper zorgt voor meer rijcomfort op uw reis, verkleint de kans op pech onderweg en verlengt de levensduur van uw voertuig. Verkeerd gesleten of gedroogde banden of een defecte schokbreker kan de veiligheid maar ook het prettig rijden in gevaar brengen. Problemen waar u op het vakantieadres niet mee bezig wil zijn.

Aircoservice

Afgelopen zomer was het vooral heel warm en bleek een goed werkende airconditioning geen overbodige luxe te zijn. Om te zorgen dat de airco van uw voertuig goed werkt en voldoende gevuld is, kunt u bij ons terecht voor een airco-check en eventueel onderhoud.

Bedrijfswagens

Al meer dan 50 jaar verzorgt Autobedrijf Van Aalten al uw onderhoud, reparaties en keuringen voor lichte- en zware bedrijfswagens en opleggers. Wij zijn erkend dealer van al uw IVECO heavy- en light-range voertuigen. Maar u bent uiteraard welkom met ieder merk voertuig en met behulp van onze universele diagnose-apparatuur kunnen wij ieder voertuig uitlezen en repareren. Wij kunnen uw voertuigen en trailers APK keuren, tachografen ijken en koelmotoronderhoud plegen. Wilt u onderhoud of een APK voor uw camper, bedrijfsvoertuig of oplegger? U bent van harte welkom bij ons.

Autobedrijf Van Aalten B.V., Gerberalaan 7 in Huissen; 026 3250585 (www.autobedrijfvanaalten.nl).

Nieuw: de meest innovatieve collectie matrassen bij Morgana Damminga

ARNHEM - Weet jij hoelang je op bed ligt als je 90 jaar oud wordt? Zo'n 260.000 uur, precies één derde van je leven. Voldoende slaap is nodig om een goede balans te vinden tussen rust en activiteit en om lichaam en geest goed te laten functioneren. Een bed is dus van levensbelang, maar dan wel één die alleen bij jou past. Bij Morgana Damminga vind je producten en services die specifiek afgestemd kunnen worden op jouw eigen lichaamsprofiel en wensen. Nu met een volledig nieuwe collectie gepersonaliseerde matrassen! Hierdoor kunnen we samen op zoek gaan naar de meest persoonlijke slaapoplossing. En uiteraard met 365 dagen slaapgarantie. Want van een nieuw bed wil je toch niet wakker liggen?

Wat is jouw SLAAP-DNA®? Al meer dan 450.000 mensen beleefden de innovatieve slaaptest van Morgana: een digitale meting waarbij je persoonlijke slaapprofiel wordt vastgesteld. Omdat elk lichaam anders is, ziet ook het perfecte bed er voor iedereen anders uit. Daarom biedt de unieke gratis slaaptest van Morgana uitkomst. Binnen 8 minuten weet je hoe 10 jaar goed en gezond slapen voelt. Op basis van jouw unieke SLAAP-DNA® wordt een perfect passend slaapsysteem geadviseerd dat precies is afgestemd op jouw lichaamsprofiel en slaapvoorkeuren.

Innovatieve collectie
Een goed bed begint bij de bodem. Een persoonlijk slaapsysteem geeft je de mogelijk om je heupen en schouders meer ruimte te geven, terwijl het je taille extra ondersteuning biedt. Met de juiste én volledig persoonlijke instelling van de bodem liggen je ruggenwervels in een rechte lijn en kan je lichaam optimaal ontspannen en herstellen.
Stap twee is het juiste matras. Sinds kort heeft Morgana Damminga een volledig nieuwe en innovatieve collectie Ergosleep matrassen. Het matras blijft de basis van het comfort, maar is nu ook afgestemd op jouw eigen lichaamsprofiel! Uit jouw SLAAP-DNA® wordt duidelijk welke van de 6 ondersteuningstypes in het matras bij jou past. Dit hangt af van:
- Een correcte zonering van de matras: Waar moet ruimte gemaakt worden voor jouw schouders en heupen en heb je behoefte aan een extra ondersteuning bij de lende?
- Een passende flexibiliteit van de matras: Welke mate van tegendruk geeft de matras in de diverse zones om het juiste comfort te bieden aan je lichaam?

Bij de bepaling van jouw SLAAP-DNA® wordt voortaan dus ook nagegaan welk ondersteuningstype het beste aansluit. Jouw persoonlijke ondersteuningstype wordt vermeld op jouw eigen slaapkaart:

- Xp en Yp geven aan welk zoneringstype voor jou geschikt is, waarbij de X staat voor extra soepele zones bij schouders, heupen en ondersteuning in de lende en de Y staat voor extra soepele zones bij schouders en ondersteuning in de lende.
- F1-F2-F3 staan voor de flexibiliteitstypes die passen bij jouw lichaam, waarbij F1 staat voor zeer soepel en F3 voor meer stabiliteit.

Uiteraard stoppen we daar niet, want ook je hoofdkussen en dekbed zijn een wezenlijk onderdeel van een goede nachtrust. Ook hierin adviseren we je graag. In onze slaapstudio kun je vervolgens ons advies voor jou direct uitproberen!

Morgana 365 dagen slaapgarantie
Morgana Damminga is overtuigd van haar slaapadvies. Op een persoonlijke slaapoplossing van bodem, matras en kussen, welke door onze slaaptest en onze slaapadviseurs tot stand is gekomen, ontvang je dan ook 365 dagen slaapgarantie. Zo kun je met een veilig gevoel een Morgana slaapsysteem aanschaffen en heb je dus een jaar de tijd om te ontdekken of de aanbevolen slaapoplossing goed bij je past. Goed en gezond slapen begint bij Morgana Damminga!

Kom voor een persoonlijk slaapadvies langs en test de nieuwe collectie in onze winkel op de meubelboulevard in Arnhem. Wil je zeker zijn dat er iemand voor jou beschikbaar is? Boek de slaaptest op www.damminga.nl/slaaptest. Lees ook even de ervaringen van onze klanten op www.damminga.nl/ervaringen.

Morgana Damminga, Venlosingel 21-1, Arnhem, 026 4425108